تنها مردان وفادار به آرمان‌های کمونیسم می‌توانند در پکن، اسپرم اهدا کنند! ایجاد یک نسل «مطلوب» از علمی تخیلی تا تلاش‌های عجیب

3

از دیروز خبر عجیبی در مورد چین در خبرگزاری‌های مختلف بازتاب یافته است.

شاید بدانید که چین از سال 2016 قانون تک‌فرزندی اجباری را کنار گذاشته است. متعاقب این امر تقاضا برای اسپرم برای بارور شدن زنانی که همسر نازا دارند یا همسری ندارند، بسیار فزونی گرفته است و در پی این مطب نگرانی‌هایی در مورد کیفیت اسپرم‌ها ایجاد شده است.

در این میان، یکی از بیمارستان‌های زیرمجموعه دانشگاه پکن -که یکی از معتبرترین دانشگاه‌های این کشور است- از این هفته اقدام به کار عجیبی کرده است.

این بیمارستان در هنگام بررسی و انتخاب اهداکنندگان مجاز اسپرم، در کنار همه معاینات و پرسش‌های معمول، در پرسشنامه‌ای از اهداکنندگان می‌پرسد که چه میزان به سرزمین مادری سوسیالیستی عشق می‌ورزند، چه میزان از رهبری حزب کمونیست حمایت می‌کنند و به آن وفادار هستند. این اهداکنندگان نباید هیچ قانون‌شکنی‌ای کرده باشند و مشکل سیاسی‌ای تا به حال ایجاد نکرده باشند.

حال در نظر بگیرید که با توجه به آمار 40 میلیون زوج نابارور در چین، آیا وقعا مسئولان تصور می‌کنند که با این اقدام نسلی مطلوب و وفادار ایجاد خواهند کرد؟

تنها 15 تا 20 درصد متقاضایان اهدای اسپرم از مراحل گزینشی مختلف می‌توانند عبور کنند. آنهایی که انتخاب می‌شوند بلافاصله بعد از انتخاب 32 دلار و بعد از اهدای اسپرم 870 دلار (حدود 4.4 میلیون تومان با قیمت ارز کنونی!) دریافت می‌کنند. (نکته جانبی: اهداکنندگان اسپرم طاس هم نباید باشند!)

با خواندن این خبر به یاد رمان دنیای قشنگ نو -اثر آلدوس هاکسلی– افتادم. جایی که پیشرفت فناوری به حدی رسیده‌است که انسان می‌تواند فرایند تولد را به شکل مصنوعی و در مقیاس کلان شبیه‌سازی کند. نظام سیاسی حاکم بر جهان – دولت جهانی – که با شعار «اشتراک، یگانگی، ثبات» حکومت می‌کند، با هدف ایجاد یک جامعهٔ طبقاتی فرایند تولد انسان‌ها را که در کارخانه‌های تخم‌گیری و شرطی‌سازی در سراسر دنیا انجام می‌شود، دستکاری می‌کند.

در حقیقت این رؤیای خودکامه‌هاست که از همان اول لقاح، موجود زنده‌ای که ایجاد خواهد شد دارای خصوصیاتی مثل پرسشگری، روحیه انتقاد و خلاقیتی که منجر به بر هم زدن نظم جاری باشد، نباشد.

اما پیداست که چیزهایی مثل سوگیری سیاسی و پرسشگری و شکاکیت، عواملی نیستند که با یک گزینش ساده قابل کنترل باشند. اگر به همین سادگی بود قدرتمندان تا به جال بارها جمعیت انسان‌ها را یک‌دست کرده بودند.

اتفاقا بقا و پیشرفت انسان مرهون گوناگونی نژادی، ظاهری و فکری آنهاست. گاه از دل جمعیت‌هایی با سابقه چند نسل جزم‌اندیشی و سکون، انسان‌هایی خلاق ناگهان ظهور پیدا می‌کنند. این جهش‌ها و موتاسیون‌ها و ایجاد این دایورجنت‌ها، تا به حال که گریزناپذیر بوده است.

در عین حال بایستی توجه کنیم که ایجاد نسل‌های کم‌خطر اصولا نیازمند چنین کار پیچیده و هزینه‌زایی از نظر بازتاب خبری نیست! تکنیک‌های عملی‌تر و ساده‌تری برای بی‌خظر کردن نسل‌ها وجود دارند و عوامل تخدیرزایی که توده‌های مردم را با خودشان مشغول کنند، فراوان هستند! کتاب و اندیشه را از مردم بگیرید و آنها را درگیر برآوردن حوائج روزانه، بالا و پایین کردن شبکه‌های اجتماعی سرگرمی‌زا و اخبار کوچک بیهوده کنید. سیستم آموزشی را ماشینی کنید و جلوی رسانه‌های آزاد را بگیرید و نویسندگان را به صورت نرم یا سخت کنترل کنید …

اما علیرغم همه این نرمال‌سازی‌ها که محدود به نظام‌های شرق و غرب و گیتی هم نیست، باز هم سرشت انسان به گونه‌ای است که از دل تاریکی، همواره تک‌ستاره‌هایی سربرمی‌آورند.

منبع خبر: +


مطالب دسته سرگرمی جالب در خانه سایت یک پزشک را بخوانید.

نمونه‌هایی از مطالبی که پیشنهاد می‌کنیم:

[su_box title=”سرگرمی” style=”noise” box_color=”#12176a” title_color=”#ffffff” radius=”7″][su_posts template=”templates/list-loop.php” posts_per_page=”3″ tax_term=”8387″ order=”desc” orderby=”rand”][/su_box]


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

تراژدی ایگناتس زملوایس: پزشکی که پیشگام شستن دست ها بود

نزدیک به ۱۵۰ سال از اقدامات پیشگامانه لوئی پاستور و رابرت کخ می‌گذرد که به پایه‌گذاری نظریه میکروب بیماری کمک کرده است. با این حال، متقاعد کردن ارائه‌دهندگان مراقبت‌های بهداشتی برای جدی گرفتن شستن دست‌ها هنوز یک چالش است. مراکز کنترل و…

چرا بسیاری از ساختمان‌های تاریخی در بریتانیا دارای پنجره‌های آجرکوبی شده هستند؟

زمانی در بریتانیای کبیر داشتن پنجره در خانه‌ها و ساختمان‌ها بسیار گران از آب درمی‌آمد! چرا؟!چون در سال ۱۶۹۶ با وضع مالیات بر پنجره که بسیار در جامعه منفور بود، وضعیت تغییر کرد. در این زمان مالیات بر صاحبان املاک را بر اساس تعداد…

سلبریتی‌ها اگر کاری عادی داشتند – پاسخ‌های تصویری میدجرنی

چه می‌شد اگر یک هنرپیشه نامدار در سنی طلایی امکان جذب شدن در رشته بازیگری را پیدا نمی‌کرد یا بحرانی خانوادگی او را وادار به سال‌ها کار عادی می‌کرد. چه می‌شد اگر نخستین کسانی که تست بازیگری از او می‌گرفتند، به کلی مایوس و دلسردش می‌کردند.…

این عکس‌های تاریخی را پیش از این در کمتر جایی دیده‌اید

یک سرباز صربستانی در کنار پدرش که برای ملاقات او به خط مقدم نزدیک بلگراد آمده، خوابیده است. سال گرفتن شدن عکس، حدود 1914/1915یک نگهبان مرزی آلمان شرقی در صبحی که دیوار برلین سقوط کرد، گلی را از طریق شکافی در دیوار برلین هدیه می‌دهد،…

بازسازی چهره شاعران ایرانی به کمک هوش مصنوعی Midjourney (میدجرنی)

چه کسی می‌داند مولدهای متن به عکس هوش مصنوعی در آینده به کدام سمت خواهند رفت. به نظر من روز به روز پیشرفته‌تر و متنوع‌تر می‌شوند.امروز داشتم فکر می‌کردم گاهی لازم می‌شود که شما باری تصویرسازی بهتر به جای توصیف متنی، ترکیبی از توصیف متنی…

هوش مصنوعی نشان می‌دهد که سلبریتی‌ها در دهه‌های بعد چگونه به نظر می‌رسند

یک عکاس از هوش مصنوعی برای ایجاد مجموعه‌ای از پرتره‌ها استفاده کرده که نشان می‌دهند برخی از سلبریتی‌ها ممکن است چند دهه آینده چه چهره‌ای پیدا کنند. عکاس و وکیل ترکیه‌ای به نام Alper Yesiltas این پروژه رو انجام داده. او به دلیل کارهای…
آگهی متنی در همه صفحات
3 نظرات
  1. صادق می گوید

    اصل طبیعت و تکامل بر روی بیشینه کردن «تنوع» است. شما در هر سیستمی که تلاش کنی جلوی این میل طبیعی تکاملی رو بگیری محکوم به شکستی!
    یک مثال وطنی: یک زمانی طیف اصولگرایان یکدست بودند ولی الان به چندین دسته مختلف تقسیم شدن.
    طبیعت میل به تنوع داره، اگه جامعه رو با این میل همراستا کردیم جامعه‌ی شکوفایی می‌شیم اگرم نه که بی برو برگرد شکست مفتضحانه در انتظار ماست!
    این مقاله درباره برنامه‌ی چین برای پیاده کردن یک سیستم کردیت اجتماعی رو بخونید (بسیار بلک میروری و بسیار ترسناک و کاملا جدی):
    http://www.wired.co.uk/article/chinese-government-social-credit-score-privacy-invasion

  2. فرشاد می گوید

    چقدر آشناست این طرز تفکر «ژن خوب» ها!

  3. محسن اسماعیلی می گوید

    تشکر از اخبار و تحلیل زیباتون

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.