در کنفرانس مایکروسافت بیلد ۲۰۱۸ منتظر چه خبرهایی باشیم؟

0

مایکروسافت پس از انتشار به‌روزرسانی آوریل ویندوز ۱۰، برای برگزاری رویداد بیلد ۲۰۱۸ آماده می‌شود. این رویداد از روز دوشنبه این هفته در سیاتل امریکا آغاز خواهد شد.

رویداد بیلد مایکروسافت هم مانند کنفرانس Google I/O یک دورهمی و جشن توسعه‌دهنده‌گان است. یعنی انتظار داریم جزییات فنی زیادی به علاوه صحبت‌هایی درباره کدنویسی و توسعه نرم‌افزار در دو بخش سخنرانی روز اول این رویداد از زبان ساتیا نادلا، مدیرعامل مایکروسافت و جو بلیفور، سرپرست بخش سیستم‌عامل بشنویم.

البته، در این سخنرانی‌ها به دنبال اهداف آینده مایکروسافت هم هستیم و برخی از ویژگی‌های محصولات آتی این شرکت مانند سیستم‌عامل ویندوز، مایکروسافت آفیس و غیره معرفی می‌شوند.

در نهایت، آنچه انتظار داریم در مایکروسافت بیلد ۲۰۱۸ سروصدای زیادی به‌پا کند را می‌توانید در ادامه بخوانید:

تمرکز بیشتر روی هوش مصنوعی

مایکروسافت در سال‌های گذشته زیاد درباره هوش مصنوعی صحبت کرده است ولی به نظر می‌رسد که برای بازاریابی صرف نبوده است.

انتظار می‌رود مایکروسافت از Windows ML بیشتر صحبت کند؛ پلتفرمی برای یادگیری ماشینی که ماه گذشته و همراه با به‌روزرسانی ویندوز ۱۰ معرفی شد.

Windows ML به توسعه‌دهنده‌ها اجازه می‌دهد از الگوریتم‌ها و الگوهای آموزش دیده توسط هوش مصنوعی در نرم‌افزارهای خود استفاده کنند. توسعه‌دهنده‌ها می‌توانند از مزایای Windows ML به صورت محلی یا روی سرویس‌های ابری Azure استفاده کنند. Windows ML می‌تواند از پردازنده‌های گرافیکی شتاب‌دهنده سود ببرد.

مایکروسافت به مرور سعی می‌کند محصولات‌اش را بیشتر درگیر هوش مصنوعی کند. دستیار مجازی کورتانای این شرکت هر سال هوشمندتر از گذشته می‌شود. هوش مصنوعی به هسته برنامه مترجم مایکروسافت افزوده شده است و کاربران می‌توانند به طور آفلاین از این مترجم استفاده کنند.

ویندوز ۱۰ و ترسیم نمودار رشد مایکروسافت

مایکروسافت در ویندوز ۱۰، نه تنها موفق شده این سیستم‌عامل را برای پیگیری کارهایتان در چند سیستم‌عامل مهیا کند؛ بلکه برنامه‌های خودش را روی گوشی‌های آیفون و اندروید نیز دنبال می‌کند.

در گذشته، فعالیت‌های همگام‌سازی اپلیکیشن‌های مایکروسافت در پلتفرم‌های مختلف موبایل محدود به دو یا سه نرم‌افزار مانند مرورگر وب مایکروسافت اج یا آفیس ۳۶۵ بود ولی اکنون شاهدیم که چندین نرم‌افزار دیگر هم برای این پلتفرم‌ها عرضه و قابل هماهنگ‌سازی هستند.

مایکروسافت در بیلد امسال درباره این موضوع بیشتر صحبت خواهد کرد و حداقل اهداف کوتاه‌مدت آتی خود را منتشر می‌کند. مایکروسافت چگونه می‌خواهد سازگاری بیشتری با دستگاه‌های iOS ایجاد کند؟ روی پلتفرم اندروید تا کجا پیش می‌رود و اکوسیستم او چقدر بزرگ و رویاپردازانه است؟

البته، انتظار داریم درباره ویژگی‌های آینده ویندوز ۱۰ هم بیشتر بشنویم. مایکروسافت می‌خواهد ویژگی Sets را به ویندوز ۱۰ اضافه کند ولی هنوز درباره‌اش زیاد صحبت نکرده است. Sets ویژگی است که باعث می‌شود برنامه‌ها به صورت برگه‌های مرورگرهای وب اجرا شوند.

مایکروسافت باید درباره ویژگی‌های جدید و بعدی به‌روزرسانی‌های ویندوز ۱۰ صحبت کند تا توسعه‌دهنده‌ها قبل از پیاده‌سازی‌اش؛ درباره‌شان خوب بدانند.

واقعا Windows Mixed Reality چیست؟

مایکروسافت در پاییز گذشته هدست‌های واقعیت مجازی Windows Mixed Reality را معرفی کرد ولی شاهد روند کندی در عرضه آن‌ها توسط کامپیوترسازهایی مانند اچ‌پی، ایسر، سامسونگ و دیگران بودیم.

بسیاری از این هدست‌ها فقط دو الی سه ماه است وارد بازار شدند یا در بازار پیدا می‌شوند و بعد دیگر اثری ازشان نیست. درباره Windows Mixed Reality تنها می‌توانیم بگوییم که چنین هدست‌هایی وجود دارد و بس!

روشن است که این هدست‌ها نمی‌توانند با هدست‌های غول بازار رقابت کنند. شاید کنفرانس بیلد ۲۰۱۸ فرصتی دوباره برای مایکروسافت باشد که توجه شرکا و توسعه‌دهنده‌ها را به سوی این هدست‌ها جلب کند.

پلتفرم Azure

چند سالی می‌شود که شعار اول مایکروسافت، رشد پلتفرم‌ ابری این شرکت است. گزارش‌های اخیر این شرکت نیز رشد پلتفرم Azure را نشان می‌دهند.

پس، انتظار داریم تا چند روز دیگر، مایکروسافت بیشتر درباره خدمات ابری و ویژگی‌های آینده آن صحبت کند و به توسعه‌دهنده‌ها بگوید چه فرصت‌ها و مزایایی در استفاده از Azure وجود دارد و البته چگونه می‌توانند از آن بهتر استفاده کنند.

کاربران زیاد درگیر این پلتفرم نمی‌شوند و شاید هیچ‌چیزی ازش سر درنیاورند و برایشان هم مهم نیست اما کسب‌وکارها باید به Azure توجه کنند چون دنبال یک خدمات ابری مطمئن، ایمن، پایدار و مقیاس‌پذیر هستند که بتواند با دیگر محصولات مایکروسافت سازگاری داشته باشد و در برابر درخواست‌های زیاد کاربران؛ مقاوم باشد.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

و باز هم قسمت دیگری از عکس‌های کمتر دیده شده تاریخی – گالری عکس

این عکس‌هایی که تحت عنوان عکس‌های کمتردیده شده درج میشوند، باز هم عکس‌های خوش‌شانس تاریخی هستند. لابد صدها برابر آنها عکس وجود دارد که اصلا فیلم آنها برای همیشه گم شده و خراب شده یا در آرشیو مجلات و روزنامه‌ها با تصور بی کیفیت بودن یا در…

نقشه واقعی جهان: این نقشه‌های هوشمندانه، اندازه واقعی کشورهای روی کره زمین را نشان می‌دهند

وقتی به نقشه جهان نگاه می کنید، منطقی است که فرض کنید گرینلند و آفریقا از نظر اندازه مشابه هستند. اما در واقعیت، قاره آفریقا 14 برابر وسعت خشکی یخی شمال است.با احتساب تعدادی از جزایر فراساحلی، مساحت کل گرینلند 2.16 میلیون کیلومتر مربع…

تبدیل شخصیت‌های انیمیشن‌های و کارتون‌ها به نمونه‌های انسانی شبیه به آنها

در انیمیشن‌ها ما حیوانات را دارای شخصیت انسانی می‌کنیم، رخت و لباس به تنشان می‌کنیم، آنها را صاحب جامعه و شهر می‌کنیم و رفتارهای انسانی را به آنها منتسب می‌کنیم.اما تصور کنید که در کاری معکوس، این شخصیت‌های کارتونی را می‌توانستیم به…

عجیب ولی واقعی: چشم‌های این زن در این عکس آبی نیست! + ویدئو

در یک خطای دیداری بسیار جالب که به تازگی دین جکسون در تیک تاک منتشر شده، چهره عادی زنی را می‌بینیم که برخلاف ظاهر امر، چشمان او آبی نیست و در واقع حاکستری است.دین جکسون در زمینه ایجاد خطاهای دیداری، یک حرفه‌ای محسوب می‌شود. ویدئوی او در…

ایده‌های خوب و خلاقانه برای دکوراسیون و منظره‌سازی فضای بیرونی خانه‌های و مجتمع‌های مسکونی و اداری

آیا تا به حال به دنبال الهام گرفتن برای دکوراسیون و منظره‌سازی فضاهای بیرونی منزل خود بوده‌اید. آیا دوست داشته‌اید بتوانید به نوعی طبیعت را در فضاهای کوچک حیاط آپارتمان یا خانه ییلاقی خود ادغام کنید.در این صورت مجموعه این پست می‌تواند…

ربات‌هایی که در دنیای سینما و تخیل دوستشان داشتیم یا در مواردی از آنها می‌ترسیدیم!

انسان‌ها همیشه از تحولات تازه می‌ترسند و از زمانی که تخیل آدم ماشینی ایجاد شد، ترس از این توده‌های آهنی هم ایجاد شد. شخصیت ربات‌ها در ابتدا در داستان‌ها خیلی سطحی و بیشتر هراس‌‌انگیز بود، اما بعدا ربات‌ها دارای شخصیت شدند تا جایی که حتی…
آگهی متنی در همه صفحات

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.