آیا همچنان می‌خواهی بنویسی؟!

6

از من پرسید: یعنی جدا می‌خواهی تا ۸۰ سالگی بنویسی؟!

و پاسخ به این سوال آنقدر برای من بدیهی بود که شگفت‌زده گفتم: چرا که نه.

و راستش دیگر به پرسش‌کننده نگفتم که چند بار شده که به فکر سرپا ماندن سایت بعد از نبودنم هم افتاده‌ام.

این روزها که نوشتن به سبک سابق به خاطر مشکلات اینترنتی، دشوار شده، در کمال شگفتی می‌بینم که نوشتن برای من دشوار نیست.

شاید هم برای من نوشتن در این حال و هوا، ساده‌تر هم باشد. انبوهی از سوژه‌های انبارشده ذهنی قبلی و یادداشت‌ها و کتاب‌هایم را را دارم. چه ایده‌هایی خوبی که حالا می‌شود بسطشان داد و روی آنها کار کرد.

بله! نبود اینترنت در مقطع فعلی روی شیوه نوشتن من تاثیر می‌گذارد، اما در عین حال سبک قدیمی روزنامه‌نگاری و سوژه‌یابی را هم احیا می‌کند.

ناخودآگاه این دو سه روزه فکر می‌کنم که قبل از عهد اینترنت مگر روزنامه‌نگاری ما چطور بود. نویسنده‌ها آمیزه‌ای از تحارب و دانسته‌های خود و آنچه در کتاب‌ها و ژورنال‌ها می‌دیدند، عرضه می‌کردند.

وقتی مجلات قدیمی را مرور می‌کنم، سبک کاری برخی از نویسنده‌ها را طوری ارزیابی می‌کنم که ایمان می‌آورم اگر در عصر کنونی می‌زیستند، جزو بلاگرهای قهار و تولیدکننده‌های شاخص محتوا می‌شدند.

اینجا مایلم از یکی از آنها یاد کنم: دکتر هادی خراسانی که مقالات متعددی را در مجله‌های گوهر و وحید، در دهه پنجاه منتشر می‌کردند. دارم ایشان را تصور می‌کنم در حالی که نسخه کاغذی مجله هیستوریا را دردست دارند و با هیجان مقالات تاریخی آن را ترجمه می‌کنند.

من بارها پیش آمده که خودم را جای نویسندگان نشریات قدیمی گذاشته‌ام و تصور کرده‌ام که با آنها با قلم و کاغذ و ماشین تحریر و چند کتاب و مجله به زبان اصلی و معلومات خودشان، چطور می‌نوشتند.

گاهی خودم را در قالب آنها فرو می‌بردم و به گذشته سفر می‌کردم و با خودم تصور می‌کردم که آنگونه نوشتن آیا لذت بیشتری از نوشتن در عصر ما داشته یا نه.

صبح روز سه‌شنبه است و فکر می‌کنم امروز هم باید بدون اینترنت سر کنیم…

زندگی ادامه دارد و ما رؤیاهایمان را داریم.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

250 فیلم برتر imdb به همراه معرفی و خلاصه و بررسی آنها + 23 فیلمی که حیف بود در این فهرست نباشند

مسلم است که آرای IMDB به خصوص از دید فیلم‌بین‌های حرفه‌ای فقط چیزی نسبی برای پی بردن به محبوبیت نسبی فیلم‌ها هستند. چه بسیارند فیلم‌هایی که نمره بالای 7 دارند، اما ارزش واقعی‌شان خیلی کمتر است و چه بسیارند فیلم‌هایی که آدم درمی‌ماند چرا…

عکس‌های ساده‌ای که به خاطر پرسپکتیو و زاویه دید، گیج‌کننده و تفکربرانگیز شده‌اند!

زاویه دید خیلی مهم است. این موضوع در زندگی هم صادق است. ما گاهی عادت نگاه کردن از یک زاویه دید خاص و گسترده نکردن نگاه خود را پیدا می‌کنیم و در نتیجه برداشت خیلی عجیبی از چیزهای ساده می‌کنیم. این طوری می‌شود که کارهایمان اشتباه از آب…

۱۰ واقعیت جذاب درباره جی رابرت اوپنهایمر -پدر بمب اتمی و سوژه فیلم جدید کریستوفر نولان

جولیوس رابرت اوپنهایمر بیشتر به عنوان فیزیکدانی شناخته می‌شود که به ساخت اولین بمب اتمی کمک کرد. اما سنگ‌ها و کانی‌ها عشق اول او بودند و او همچنین شاعرمسلک بود.اوپنهایمر آزمایشگاهی را رهبری کرد که اولین بمب اتمی را ساخت و با موفقیت…

هلند کشور لاله‌ها – توضیحات + گالری عکس زیبا

هلند به خاطر مزارع خیره‌کننده لاله‌ که گردشگران را از سرتاسر جهان جذب می‌کند، مشهور است. این مزارع به ویژه در فصل بهار، معمولاً از اواخر مارس تا اوایل اردیبهشت، سرزنده و زیبا هستند.مزارع لاله عمدتاً در منطقه‌ای به نام "Bollenstreek"…

حجم‌ها و مجسمه‌های زیبا ساخته شده با صفحات کتاب‌های قدیمی

ما انسان‌ها استفاد تخیل هستیم، اما در موارد معدودی این تخیل‌های خود را به صورت نقاشی یا حجم، زنده می‌کنیم و در معرض تماشای دیگران قرار می‌دهیم.اِما تیلور، هنرمند مقیم بریتانیا، این تجربه را در مجسمه‌هایی از جنس کتاب به صورت باورنکردنی…

عکس‌های پراکنده جالب که دقایقی شما را سرگرم خواهند کرد

این ساعت آفتابی زمان را به صورت دیجیتالی نشان می‌دهدکریم عبدالجبار و مربی جان وودن : هرگز فراموش نکنید که چه کسی به شما کمک کرده و باعث پیشرفت شما شده.فقط به دقت نگاه کنیدآتش نشانان آمریکایی در حال خاموش کردن آتش در…
آگهی متنی در همه صفحات
6 نظرات
  1. مرتضی می گوید

    انرژی خوبی داشت نوشتتون. منو به حال و روز قدیما برد. روزایی که اصلا برامون مهم نبود چقد زمان زود میگذره و اصلا برامون مهم نبود امروز چه روزیه. خودتون هم تحت تاثیر همین امروز سه شنبه رو چهارشنبه نوشتین و این خیلی حس خوبی به من داد.

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      ممنون. واقعا فکر می‌کردم چهارشنبه است!

  2. Ali.D می گوید

    این یک پزشک امروز بوی وبلاگستان قدیم رو میده 🙂

    1. مهدی می گوید

      واقعا

  3. مهدی می گوید

    آقای مجیدی ما این نوشتها رو به نوشتهای سطحی ترجمه شده ترجیح میدیم نوشته هایی که همانند پست های شبکه های اجتماعی بدون روح و از قلم یک نویسنده نوشته نشده فقط و فقط ترجمه شده …

  4. اشکان نیّری می گوید

    شاید به نظرتان خنده‌دار بیاید اما انتهای نوشته‌تان من را به یاد دفترچه خاطرات یا همان رمان رابینسون کروزوئه می‌ندازه.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.