عبارات مشهور تحریف شده در تاریخ آمریکا

1

در تاریخ آمریکا عبارات فراوانی از مردان سیاسی نقل شده که بر جا مانده و تاریخ به آن‌ها می بالد. گرچه این سخنان اغلب تحریف شده هستند و صاحبان‌شان چنین چیزی نگفته‌اند و بیشتر به قصد تحریک حس میهن دوستی تغییر داده شده‌اند یا شاخ و برگ‌هایی بر آن افزوده‌اند! همه جمله جان اف. کندی را به یاد دارند که گفت: «نپرس که کشورت برای تو چه کرده، بپرس تو برای کشورت چه می‌توانی بکنی.» اما همه عبارات معروف به طور دقیق و واضح در ذهن مردم باقی نمانده و بسیاری از آن‌ها تحریف و تغییر داده شد. هر چه سخن مشهورتر باشد احتمال آن‌که کسی دیگر آن را ادا کرده باشد بیشتر است.

«به من یا آزادی دهید یا مرگ.»

این یکی از جملاتی است که احتمالاً شرح‌احوال نویسان پاتریک هنری به او منسوب کرده است و معلوم نیست واقعاً چه کسی آن را گفته. به هر حال هنگامی که هنری در 1765 محاکمه و به خیانت محکوم شدگفته بود؛ «اگر این کار من خیانت است، بدترین مجازات را می‌پذیرم.» اما کلامی شبیه به جمله اولیه، هیچ کجا از او شنیده نشده بود.

«تأسف من این است که بیش از یک جان ندارم تا فدای کشورم کنم.»

معروف است ناتان هیل هنگامی که قرار بود به دست انگلیسی‌ها اعدام شود این جمله را بر زبان راند. اما در واقع چنین نبوده، و او گفته بود: «وظیفه هر افسر خوبی اطاعت از دستورات مافوق است.» و چنین جمله‌ای ساخته و پرداخته مورخان است.

«توده‌های بشری زین بر پشت به دنیا نیامده‌اند.»

این جمله را به توماس جفرسون منسوب کرده‌اند: «توده‌های بشری زین بر پشت به دنیا نیامده‌اند و خداوند عده‌ای را برای سواری گرفتن از آن‌ها منصوب نکرده است.» جفرسون این جمله را از سیاستمدار انگلیس قرن هفدهم، ریچارد رامبولد گرفته است که قبل از اجرای حکم اعدام گفته بود: «معتقد است که خداوند کسانی را آمادهٔ گرفتن سواری از میلیون‌ها نفر، که حاضر به یراق برای سواری دادن هستند، خلق نفرموده است.»

«می‌توانید همگان را تحمیق کنید…»

«می‌توانید همگان را برای مدتی و عده‌ای را برای همیشه تحمیق کنید، اما نمی‌توانید همگان را برای همیشه گول بزنید.» جملهٔ زیبایی است که آن را به آبراهام لینکلن رئیس جمهور منسوب می‌کنند اما در این مورد تردید وجود دارد. ظاهراً او این جمله را در سخنرانی سپتامبر 1858 و در جواب سناتور استفن در سنا ادا کرد، اما در سخنرانی اصلی لینکلن چنین جمله‌ای وجود ندارد. در اصل این جمله 50 سال بعد در روزنامهٔ شیکاگو تریبون به او نسبت داده شد.

«از مردم و به دست مردم…»

«حکومت مردم، به دست مردم و برای مردم نباید از این سرزمین برچیده شود.» این جمله را لینکلن در گتیسبورگ ادا کرد. اما قبل از او هم دو سیاستمدار دیگر همین مفهوم را بیان کرده بودند: دانیل وبستر آن را چنین بیان کرده بود «حکومت مردم، که به دست مردم تشکیل شده، برای مردم تشکیل شده و می‌باید پاسخگوی مردم باشد.»

«تنها چیزی که باید از آن بترسیم…»

در دوران رکود اقتصادی بزرگ، فرانکلین دلانو روزولت به مردم آمریکا گفت: «از تنها چیزی که باید بترسیم خود ترس است.» این جمله به مردان مشهور دیگری نیز منتسب شده است. فرانسیس بیکن گفته: «هیچ چیز ترسناک نیست مگر خود ترس» دوک ولینگتون، کسی که در واترو با ناپلئون جنگید گفته: «از تنها چیزی که می‌ترسم، ترس است.» و هنری دیوید ثورو گفته: «از هیچ چیز نباید ترسید مگر ترس.»


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

سری جدیدی از عکس‌های جذاب مقایسه‌ای زمان قدیم و جدید مکان‌ها و شهرها

عکس‌های «قبل و بعد» یا عکس‌های یک مکان بعد از گذشت زمان مدید، به چند دلیل جالب از آب درمی‌آیند:دگرگونی دیداری: انسان‌ها به طور طبیعی به سمت تغییرات و دگرگونی‌های بصری گرایش دارند. عکس‌های قبل و بعد تصویری واضح و قابل توجه از پیشرفت،…

اگر در این لحظات تاریخی حساس، شخصیت‌های مهم عکس سلفی می‌گرفتند

عکس سلفی به مفهوم کنونی آن مدت یک دهه است که مرسوم شده و به مفهوم گرفتن عکس آینه‌ای یا تکنیک‌های گرفتن عکس با شاتر زمان‌دار قدمت آن به زمان عکاسی برمی‌گردد.اما تصور کنید که در این لحظات مهم تاریخی، شخصیت‌ها دست به دوربین می‌شدند و به…

دو اینفلوئنسر سفر در واقع با یک تلویزیون ساده، سفر جعل می‌کردند و هیچ خبری از عکس واقعی در محیط…

دو عکاس به نام مانوئل بختر و و مانوئل رومز رام تصاویر خیره کننده‌ای خلق کردند که آنها را در حال پیاده‌روی در برف، کمپینگ در کوه‌ها و پرواز با هواپیما به سوی مقصدی دور نشان می‌دهد. اما در واقع آنها از در هنگام ثبت همه این عکس‌ها از اتاق…

تصور دهشت نبرد «واترلو» با هوش مصنوعی میدجرنی

نبرد واترلو، که در ۱۸ ژوئن ۱۸۱۵ رخ داد، یک درگیری نظامی مهم در طول جنگ‌های ناپلئون بود. این جنگ بین ارتش فرانسه به رهبری امپراتور ناپلئون بناپارت و اتحادی از نیرو‌های بریتانیایی، هلندی و پروس به فرماندهی دوک ولینگتون و فیلد مارشال گبهارد…

سازه‌ها و چیزهایی که حس مگالوفوبیای ما را به شدت تحریک می‌کنند – گالری عکس

مگالوفوبیا اصطلاحی است که برای توصیف ترس شدید و غیرمنطقی از اشیاء یا چیزهای بزرگ استفاده می‌شود. کلمه "مگالوفوبیا" از ترکیب دو کلمه یونانی "مگالو" به معنای بزرگ  و "فوبیا" که به معنی ترس یا بیزاری قوی است، گرفته شده است.افراد مبتلا به…

تجدید خاطره‌ای با وبلاگستان – اسکرین شات‌هایی از برخی از وبلاگ‌های قدیمی خوب

شبکه‌های اجتماعی وبلاگ‌ها را فرونرخیتند. دلایل فروریختن آنها بسیار بیشتر از محبوب شدن شبکه‌های اجتماعی بود:1- بسته شدن ابزارهای رایگان‌های وبلاگ‌نویسی2- نوع نوشتن وبلاگ‌نویس‌ها که هم بسیار انرژی‌بر و وقت‌گیر بود و هم به خاطر…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران /کاشت مو / درمان طب / تجهیزات پزشکی /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
1 نظر
  1. امیر می گوید

    اشکالی نداره
    ولی فکر کن ببین تو برای کشورت چیکار کردی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.