کتاب و کتابخوانی در قاب عکس – قسمت ششم

10

این هفته هم خواننده‌های خوب یک پزشک عکس‌های جالبی در مورد کتاب و کتابخوانی ارسال کرده‌اند.

دکتر فرزانه عبیری که پیش از این از نوشته‌های ارزشمند ایشان در یک پزشک بهره‌مند شده بودیم، عکس‌هایی از مالزی برای ما ارسال کرده‌اند که با مرور آنها با حال و هوای کتابفروشی‌های یک کشور آسیایی آشنا می‌شویم، کتابفروشی‌ای که کودکان می‌توانند بی‌دغدغه، آسوده کتاب‌ها را ورق بزنند، مجله‌های روز دنیا را می‌شود از آن تهیه کرد و قفسه‌های مملو از کتاب‌های تخیلی هم در این عکس خودنمایی می‌کنند، راستی چرا ژانر تخیلی در کتابفروشی‌های ما به صورت جدا جایگاهی برای خود ندارد؟

کتابخانه در مالزی

کتابخانه در مالزی

کتابخانه در مالزی

عکس کتابخانه , کتابفروشی, در مالزی

کتابخانه در مالزی

اما صدیقه هاشمی این دو عکس را در چند روز تعطیلی تهران(8 شهریور) در مسیر قلعه رودخان زمانی که 600 متر بالا رفته بود، گرفته است.

عکس کتابخوانی

عکس کتابخوانی

محمد قاسمیان، عکس‌های جالبی در این سایت دید و برای من ایمیل کرد، عکس‌هایی که مربوط به تبادل کتاب در برلین آلمان است:
تبادل کتاب در برلین (آلمان) رسمی پرسابقه، فرهنگی و البته مجانی است. روش کار خیلی ساده است کتاب را بخوان و بعد آن را با یکی دیگر عوض کنید. مکان‌هایی برای این کار به شکل‌های مختلف در معابر عمومی در دسترس اهل فرهنگ قرار داده شده‌اند:

کتابخوانی

عکس کتابخوانی

عکس کتابخوانی

عکس کتابخوانی

کتاب,کتاب خوانی

کتاب,کتاب خوانی


شما هم می‌توانید عکس‌های خود را در مورد کتاب و کتابخوانی برای من ایمیل کنید تا همه خوانندگان از آنها استفاده ببرند.

نشانی ایمیل من alirezamajidi در جی میل.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

کهن‌ترین درختان جهان

" بث مون " عکاسی است که در سانفرانسیسکو زندگی می کند و بیش از 14 سال از عمرش را صرف شناسایی و عکاسی از قدیمی ترین درختان جهان کرده است. او به کشورها و سرزمین های دورافتاده سفر می کند تا از درختان قطور قدیمی تصاویر زیبایی را ثبت کند. او می…

این عکس‌ها را ببینید تا تصدیق کنید که افسوس‌ها (حسادت‌های) اینستاگرامی ما بسیار اوقات درست نیستند!

هر کسی ممکن است طور خاصی از اینستاگرام استفاده کند. یکی صفحات خبری را دنبال می‌کند، دیگری بیشتر صفحات کاری یا سرگرمی را. یکی به اخبار و عادات سلبریتی‌ها علاقه دارد و برخی‌ها هم همه آشنایان و اعضای خانواده و دوستان قدیم و جدید را دنبال…

آخرین «نمونه» مقاوم – هر یک از اینها، آخرین چیزهای سالم به جا مانده در طول تاریخ هستند

از برخی جنبه‌های تاریخی چیزهای قالب توجهی به جا مانده، مثلا هزاران سکه از یک دوره تاریخ یا ده‌ها زره یا شمشیر یا کتاب‌های پوستی فراوان. اما برخی چیزها هم آنقدر نادر از بلایایی طبیعی و فساد و آتش‌سوزی‌های در امان مانده‌اند که تبدیل به آخرین…

آینه‌ها در فیلم‌ها: فیلمسازها چگونه دوربین‌ها را موقع فیلمبرداری از آینه‌ها ناپدید می‌کنند؟!

هنگام تماشای فیلم، برخی از بینندگان دوست دارند به دنبال خطا‌هایی باشند، مانند یافتن شواهدی از دوربین‌ها و پرسنل ضبط فیلم یا بوم صدابرداری مشخص در یک صحنه و امثال آن. یکی از موقعیت‌های دشوار برای فیلمسازهای، زمانی است که یک صحنه شامل آینه‌ها…

شوخی با بناهای معروف و عجائب معماری دنیا یا میدجرنی – گمشده در ترجمه!

کاریکاتور شخصیت‌های مشهور را بسیار کشیده‌اند و دیده‌ایم، اما کشیدن کاریکاتور بناهای معروف زحمت بیشتری دارد. اما میدجرنی می‌تواند این زحمت را بسیار کمتر کند.کاربر شبکه اجتماعی دریت به نام mossymayn به تازگی این کار را کرده است:دروازه…

روش‌های بد نشستن روی صندلی و شیوه نشستن سالم روی صندلی در محیط کار

در موقعیت‌های مختلف یا در هنگام خستگی، روش‌های مختلفی برای نشستن روی صندلی از سوی ما استفاده می‌شود که برای بدن مفید نیستند. برخی از این موارد عبارتند از:خم شدن روی صندلی: وقتی روی صندلی خمیده می‌شوید، ستون فقرات شما به درستی حمایت…
آگهی متنی در همه صفحات
10 نظرات
  1. فرشاد می گوید

    عکس های آخر خیلی جالب بود!
    از اون جالبتر فرهنگ بالای مردم آلمان هست که جنبه همچین امکاناتی رو دارن
    این عکس‌ها بیشتر از اینکه ایجاد علاقه‌ای باشه برای مطالعه، متاسفانه یادآور فرهنگ ضعیف مردم کشور ماست (چه در مطالعه، و چه در موارد دیگه)، البته نسل‌های جدید، نه نسل‌های قدیم مانند مرد کهن‌سالی که در سری دوم عکس‌ها بود

    1. MG می گوید

      سلام. خوشبختانه در ایران هم حرکتهایی شروع شده است. خواندن خاطره موجود در لینک زیر خالی از لطف نیست.
      http://ibna.ir/vdcb9zb8grhbfap.uiur.html
      شاید مشکل این باشد که در کشورهای غربی این دوره گذار، کمی زودتر از ایران اتفاق افتاده است و ما میخواهیم در حال حاضر در همان جایگاه آنها باشیم که کمی عجولانه است. همچنانکه در وبلاگ نویسی این دوره گذار باید بگذرد. در آن هم تقریبا یک دهه دیرتر شروع کرده ایم و کم کم عادتهای وبلاگ نویسی از خاطرات روزانه، ….، شکل حرفه ای تری دارد به خود میگیرد.
      تمام این بحث ها، فارغ از مساله بحران های اقتصادی است که کل جهان را دربرگرفته است. این را هم گفتم که نگید مرغ کیلویی چند؟
      بلکه بیشتر یک تحول فرهنگی و فکری است که باید در جامعه رخ دهد و لازمه آن زیرساخت هایی است که همیشه میشنویم باید آماده شود اما کی و کجا و چه کسی؟ بیشتر باید دل به حرکتهای مردمی و برخی شرکت ها یا انتشارات خصوصی بست و بیشتر به مردم اعتماد کرد. احتمالا شما هم موافقید که هر جا اعتماد بیشتری وجود داشته باشد، نتیجه بهتری هم رخ داده است و برونداد مثبتتری که حتی توقعش نبوده است. مثل همان داستانی که در لینک بالا آمده است.

  2. behnam می گوید

    دکتر یه انتقاد دارم از سایتتون و اون اینکه کلمات کلیدی (tag) ها درست کار نمی کنند. مثلاً من برای یافتن مقاله ای مربوط به اپل، نمی تونم به نوار بالایی سایت شما که لینک “اپل” دارد مراجعه کنم چرا که اکثر اوقات مقالات سایت درست تگ نشده اند.
    لطفا این مورد را بررسی و رفع کنید.
    با تشکر

  3. دکتر کتابفروش می گوید

    حسرت، حسرت، حسرت و باز هم حسرت…!

  4. مهدی غیاثی می گوید

    این آخری خیلی جالب بود…

    راستی دکتر، پیوند‌های خوشمزه‌تون مثل اینکه مشکل پیدا کرده، چیزی رو نشون نمی‌ده…

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      من از سرویس دیگو استفاده می‌کنم که امروز مشکل سرور پیدا کرده.

  5. فرهاد می گوید

    جناب مجیدی، گمان کنم بد نباشد این نکته را یادآوری کنم که واژه ی Fiction در بالای قفسه ها یعنی کتاب های داستانی که گستره ای بسیار بزرگ تر از آن چه ما در ایران تخیلی (شاید برابر science Fiction) می نامیم است. تعداد قفسه ها هم برای چنین گستره ای طبیعی است و به گمانم در ایران هم بسیار کتابفروشی ها در این حد دسته بندی را انجام می دهند.

    1. محسن می گوید

      احتمالا منظور ایشون عکس پنجم بوده.

  6. مرسده می گوید

    بعد از مدتها انتظار برای خوندن حداقل یک پست از دکتر عبیری عزیز، دیدن چند تا عکس که توسط ایشون گرفته شده هم، خوشحال کننده بود.
    هر موقع که نگاهم به کتاب “بیلیارد در ساعت نه و نیم” میفته به یاد دکتر عبیری میفتم. لذتی که از خوندن این کتاب بردم رو مدیون ایشون هستم.
    —————-
    عکس های مربوط به برلین، رویایی بود!

  7. دکتر کتابفروش می گوید

    سلام آقای مجیدی کاش جمعه آینده در مورد روند طراحی روی جلد کتاب بگید و تفاوت اون رو در ایران و خارج مقایسه کنید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.