درخشش فیلم «میلیونر زاغه‌نشین» در گلدن گلاب امسال

15

احتمالا تا حالا باید نتایج جوایز گلدن گلاب امسال را خوانده باشید، در این مسابقه سینمایی معتبر، امسال میلیونر زاغه‌نشین با عنوان اصلی Slumdog Millionaire به موفقیت درخشانی دست پیدا کرد، این فیلم موفق شد در هر 4 رشته‌ای که نامزد جایزه شده بود، برنده شود. خود فیلم بهترین فیلم درام شد، کارگردان انگلیسی‌اش -دنی بویل- بهترین کارگردان شد، و «سیمون بیفوی» و «رهمن» به خاطر نوشتن فیلمنامه و موسیقی متن این فیلم بهترین فیلمنامه نویس و آهنگ‌ساز شصت و ششمین دوره گلدن گلاب شدند.

چه کسی تصور می‌کرد فیلمی که لوکیشن تجملی ندارد، از بازیگر هالیوودی مشهور بهره نمی‌برد، چنین موفقیتی را کسب کند. موفقیت‌های این فیلم منحصر به گلدن گلاب نیست و پیش از این توانسته جوایز متعددی را نصیب خود کند.

چند روز پیش فیلم را از اینترنت دانلود کردم و دیدم، داستان فیلم از آنجا اغاز می‌شود که یک پیشخدمت هجده ساله هندی به نام جمال، با بازیگری هنرپیشه انگلیسی به نام Dev Patel، در یک مسابقه تلویزیونی شرکت می‌کند و در کمال تعجب به سؤالات دشوار پاسخ می‌دهد و تا آستانه رسیدن به جایزه بزرگ این مسابقه که معادل 20 میلیون روپیه یعنی در حدود 280 هزار دلار، پیش می‌رود، در اینجاست که مجری بدذات مسابقه که هنرپیشه بالیوود -آنیل کاپور- نقشش را بازی می‌کند، به او مظنون می‌شود و او را به دست پلیس‌های حسود می‌سپارد تا به زور و شکنجه از او اعتراف بگیرند که تقلب کرده است و پی به شیوه تقلب او ببرند. مسابقه تلویزیونی‌ای که جمال در آن شرکت کرده است، نسخه هندی مسابقه «چه کسی می‌خواهد میلیونر شود؟» است. در ایران هم این مسابقه در شبکه دوم با عنوان مسابقه ستاره‌ها و با مجری‌گری ایرج نوذری، شبیه‌سازی شده است.

در اینجاست که جمال لب به سخن می‌گشاید و می گوید که چطور در جریان زندگی تراژیک دوره کودکی و نوجوانی خود و تنها از روی تصادف پاسخ‌های سؤال‌ها در ذهنش حک شده بود. در اینجا محیط فیلم شبیه داستان‌های دیکنز می‌شود و تماشاگران به نظاره دنیای جهنمی زندگی کودکان و نوجوانان مفلوک هندی در حاشیه شهر بمبئی می‌نشینند، آنها می‌بینند که چگونه جمال در کودکی با شوق بسیار برای رسیدن به آمیتا باچان و گرفتن امضا از وی خود را به گنداب می‌اندازد، چگونه در جریان حمله هندوهای تندرو به مسلمانان، مادر جمال کشته می‌شود و چگونه گروه‌های جنایتکار از کودکان سوء استفاده می‌کنند. در کنار این‌ها شاهد یک عشق پاک و بی‌آلایش بین جمال و یک دختر یتیم به نام لاتیکا و چالش جمال با برادرش، سلیم هستیم …

در قسمت فیلم‌های سینمایی سایر نتایج گلدن گلاب شرح زیر هستند:

بهترین فیلم موزیک یا کمدی: Vicky Christina Barcelona
بهترین هنرپیشه مرد درام: میکی رورک برای فیلم کشتی‌گیر
بهترین هنرپیشه زن درام: کیت وینسلت برای بازی در فیلم «مسیر انقلابی» Revolutionary Road
بهترین هنرپیشه مرد ایفاگر نقش کمدی: کلاین فارل برای فیلم «در بروژ»
بهترین هنرپیشه زن مکمل در فیلم‌های کمدی یا موزیکال: سالی هاکینز برای Happy-Go-Lucky
بهترین هنرپیشه مرد نقش مکمل: هیث لجر برای The Dark Knight
بهترین هنرپیشه زن نقش مکمل: کیت وینسلت برای The Reader
بهترین فیلم خارجی: والتز و بشیر
بهترین انیمیشن: وال ئی
بهترین ترانه اوریجینال: ترانه کشتی‌گیر اجرا شده به وسیله بوریس اسپیرینگستین

همانطور که در بالا خواندید هیث لجر، هنرپیشه جوانی که سال پیش درگذشت، یکی از جایزه‌های گلدن کلاب امسال را به دست آورد. آیا در اسکار امسال هم هیث لجر بعد از مرگ نابهنگامش جایزه دیگری به دست خواهد آورد؟

در عین حال موفقیت کیت وینسلت در به دست آوردن دو جایزه بازیگر نقش اصلی و مکمل هم جالب است. اما فیلم مورد عجیب بنجامین باتن را شاید بتوان ناکام‌ترین فیلم گلدن گلاب دانست، با وجود اینکه این فیلم در 5 رشته نامزد شده بود، هیچ جایزه‌ای را به دست نیاورد. شاید در اسکار سلیقه داوران این ناکامی را جبران کند.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

کاریکاتورهای و تصاویر ساده، مفرح و تفکربرانگیز لوکاس لویتان

لوکاس لویتان هنرمند برزیلی، ساکن مادرید است. او بیشتر برای پروژه‌اش به نام «هجوم عکس» مشهور شده، در این پروژه او نقاشی‌هایی را به عکس‌های اینستاگرام افراد اضافه می‌کند و داستان‌های پنهان را به روشی خلاقانه آشکار می‌کند.کارهای او جذاب و…

سری جدیدی از عکس‌های جذاب مقایسه‌ای زمان قدیم و جدید مکان‌ها و شهرها

عکس‌های «قبل و بعد» یا عکس‌های یک مکان بعد از گذشت زمان مدید، به چند دلیل جالب از آب درمی‌آیند:دگرگونی دیداری: انسان‌ها به طور طبیعی به سمت تغییرات و دگرگونی‌های بصری گرایش دارند. عکس‌های قبل و بعد تصویری واضح و قابل توجه از پیشرفت،…

وقتی به رویدادهای تاریخی مهم و مکان‌های مشهور از زاویه دید متفاوتی بنگریم (گالری عکس)

همیشه زاویه دید خیلی مهم است. ما در مورد برخی از رخدادهای مهم تاریخ، همیشه یک یا چند عکس شاخص در ذهنمان است، در صورتی که همان عکس‌ها پشت صحنه‌های جالبی داشته‌اند که از آنها غافل شده‌ایم.به صورت مشابهی روتین‌ترین عکس‌های از بناهای مشهور،…

خوشمزه‌ترین غذاها در کشورهای مختلف دنیا از دید میدجرنی

ذائقه مردم کشورهای مخالف متناسب با فرهنگ و مواد غذایی اولیه در دسترس به میزان زیادی با هم متفاوت است تا آن حد که گاه باعث شگفتی ما می‌شود که چطور به خوردن این غذاها می‌شود فکر کرد. اما به صورت متناسب ممکن است برخی غذاهای ما هم برای شهروندان…

جورج اسپنسر میلت: مرگ دردناک به خاطر فرار از بوسیده شدن!

جورج اسپنسر میلت یک پسر 15 ساله که در ساختمان متروپولیتن لایف نیویورک در سال 1909 کار دفتری می‌کرد. در پانزدهمین سالگرد تولدش، همکاران زنش او را مسخره کردند و تظاهر کردند که در نظر دارند که برای هر سال زندگییک بار او ببوسند. میلت به شوخی از…

تاریخچه جذاب تلفن‌های خودرو با مرور عکس‌های قدیمی دهه 1940 تا 1980

ماشین و تلفن، زمانی دو اختراع پیشگامانه بودند. جالب است که این دو تنها یک دهه از یکدیگر جدا بودند. خودرو و تلفن به ترتیب در سال‌های 1885 و 1875 اختراع شده بودند. اما اگر فیلم‌های قدیمی را دیده باشید می‌دانید که خیلی‌ها پیش‌تر از موبایل‌های…
آگهی متنی در همه صفحات
15 نظرات
  1. AD می گوید

    جالب بود.

  2. علی مصلحی می گوید

    جالب بود دکتر. حتما سعی می کنم ببینمش

  3. علی آزاد می گوید

    با سلام و تشکر از مطلب، تا آنجائیکه یادم میآید این مسابقه در بعداز ظهرهای جمعه و از شبکه یک سیما با مجری گری آقای داود رشیدی پخش میشد و به ادعای خود ایشان چنان دستمزدی برای آن گرفته بودند که در سابقه هنری ایشان بینظیر بوده است.

  4. مسعود زماني می گوید

    فیلم فوق العاده ای بود همین دیشب دیدمش… تحت تاثیر فیلم شهر خدا (Cidade De Deus) بود فضای فیلم….
    اگه حالش رو داشتید کتابش هم فوق العاده هست…. فکر کنم اسمش Q & A هستش کتابش.

    من به موفقیت های آینده این فیلم خیلی امیدوارم… کلی کلاس فیلمهای هندی رفت بالاتر

  5. صندوقک می گوید

    مرسی از از اطلاعات، مثل همیشه عالی بود 🙂 راستی فکر کنم بد نباشه اینجا رو ببینید http://morkaz.blogfa.com/post-349.aspx

  6. حسن اسماعیل زاده می گوید

    سلام

    با افتخار لینک شدید…

  7. نیاز صالحی می گوید

    سایت جالبی دارید همینطور ادامه دهید
    در ضمن اگر مایل باشید خوشحال می شوم با سایت شما تبادل لینک داشته باشم
    http://www.takro.net
    پیشاپیش از همکاری شما ممنونم

  8. محمد می گوید

    دکتر جون خیلی ممنون مثل اکثر پست های شما عالی است، اگر امکان داره لینک دانلود فیلم رو هم بزارید تا پست کامل تر بشه.

  9. احمدی می گوید

    سلام
    با تشکر از مطالب خوبتون! میشه لینک دانلود فیلم رو بزارید

  10. پویا نعمت‌الهی می گوید

    “وینسلت” را باید از جمله محرومین جوایز معتبر سینمایی تلقی کرد. در ” آکادمی آوارد” از سال 1995 و با فیلم ” حس و حساسیت” ساخته” آنگ لی” برای نقش دوم زن کاندید شد. او تا کنون 5 بار نامزد شده که آخرینش برای فیلم” بچه‌های کوچک” بوده است؛ ولی هر بار از کسب جایزه باز مانده است.( البته در سال 2001 موفق به دریافت جایزه انجمن منتقدین فیلم لس‌آنجلس برای نقش مکمل زن در فیلم ” آیریس” شد).

  11. پویا نعمت‌الهی می گوید

    ببخشید پزشک عزیز
    به نظرم یک سری ایراد در آمارهایی که من ذیل نظر قبلی ارائه کرده‌ام، وجود دارد که ممنون می‌شوم ضمن قبول پوزش بنده، آمار جدید را از منابع معتبر بدین شرح، تصحیح بفرمایید:
    مشارالیها (یعنی خانم وینسلت)تا کنون (و به غیر از این جایزه‌ی اخیر) به تعداد 73 بار نامزد جوایز شده‌اند که حدود 24 یا 25 بار موفق به کسب جایزه شده‌اند.
    مثلا خانم وینسلت برای فیلم بسیار نامناسب little children یا همان بچه‌های کوچک (که به خاطر صحنه‌های «صکسی» و وقیح، درجه‌ی R را گرفت)، باید بگوییم که ایشان فقط یک بار موفق به دریافت جایزه‌ی نامعتبری مثل «پالم‌استریم» شدند. گفتم نامعتبر از این بابت که فیلم فوق در رشته‌ی بازیگر زن در جشنواره‌های معتبری حضور داشت مثل
    آکادمی آوارد 2007
    bafta
    broadcast association awards
    منتقدین فیلم شیکاگو
    امپایر آوارد انگلیس
    گلدن گلوب 2007
    منتقدان فیلم لندن
    online film critic society
    و چند تای دیگر که در همه‌ی این حضور‌ها، فقط نامزد باقی ماند و جایزه‌ای نگرفت.
    منبع:
    http://www.imdb.com/name/nm0000701/awards

  12. ابراهیمی می گوید

    اگر مایل باشید خوشحال می شوم با سایت شما تبادل لینک داشته باشم

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.