4G را فراموش کنید، 5G باهوش و چابک در راه است

4

در حالی که صنعت شبکه‌‌های بی‌سیم به توسعه نسل چهارم شبکه‌های پرسرعت موبایل مشغول است و تبلیغات زیادی پیرامونش وجود دارد، شرکت اریکسون در خلال نمایشگاه CES 2015 چشم‌اندازی از 5G ارائه داد که فقط مشخصه سرعت بیشتر ندارد بلکه هوشمند است. هانس وست‌برگر، مدیرعامل اریکسون می‌گوید نسل بعدی شبکه‌های موبایل علاوه بر اینکه بسیار سریع‌تر هستند، باید هوشمند باشند. شبکه‌های هوشمند می‌توانند اطلاعات تبادلی روی اینترنت برای مفاهیمی مانند اینترنت اشیاء را مدیریت کنند و بستری ساده‌تر برای ارتباط اشیاء با یکدیگر به وجود آوردند. هانس اعتقاد دارد، شبکه‌های هوشمند به رشد اینترنت کمک می‌کنند و زندگی بهتری رقم می‌زنند. وی در هنگام سخنرانی خود چندین بار گفت: «ما شاهد بزرگ‌ترین تحول پیش‌روی هستیم».

مدیرعامل بزرگ‌ترین شرکت مخابراتی چهان اذعان دارد تا سال 2020 شاهد 5G نخواهیم بود. البته، حرکت به سوی 4G با شتاب بیشتری همراه است اما به‌روزرسانی به 5G به طور گسترده‌تری انجام خواهد گرفت. قطعاً نسل بعدی شبکه‌ها، شبکه‌های هوشمند یا شبکه‌های آگاه به خدمات (service-aware) خواهند بود که به اندازه کافی هوشمند هستند تا درکی از وضعیت تجهیزات اطراف خود داشته باشند و بتوانند دستگاه‌های قابل اتصال را مدیریت کنند.

به طور مثال، اگر فردی در یک خودرو خودران نشسته است، شبکه‌های هوشمند 5G باید بفهمند این شخص نیاز به یک ارتباط پرسرعت روی گوشی اسمارت‌فون خود دارد. همچنین، به یک ارتباط پرسرعت برای هدایت خودرو و تاخیر کمتر در سیستم پاسخ‌گویی آن نیاز است. شبکه باید تشخیص بدهد که انرژی خودرو رو به کاهش است و از مصرف انرژی در سیستم‌هایی مانند رادیو جلوگیری کند.

به پیش‌بینی شرکت اریکسون، در سال 2020 نزدیک به 85 درصد جهان به شبکه‌های 3G و 60 درصد به شبکه 4G متصل هستند. کلید یک جامعه همیشه متصل این است که هر فردی بتواند همیشه به یک شبکه سازگار متصل باشد. این شرکت در غرفه خود در نمایشگاه CES 2015، انواع تجهیزات اتصال به شبکه‌های موبایل 4G LTE از جمله تجهیزات مناسب برای اینترنت اشیاء و خودروهای آینده را در معرض نمایش گذاشته است.

منبع 


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

بازسازی چهره شاعران ایرانی به کمک هوش مصنوعی Midjourney (میدجرنی)

چه کسی می‌داند مولدهای متن به عکس هوش مصنوعی در آینده به کدام سمت خواهند رفت. به نظر من روز به روز پیشرفته‌تر و متنوع‌تر می‌شوند.امروز داشتم فکر می‌کردم گاهی لازم می‌شود که شما باری تصویرسازی بهتر به جای توصیف متنی، ترکیبی از توصیف متنی…

عکس‌های دلپذیر این سلبریتی‌ها با میدجرنی نسخه پنج و این دستور ایجاد شده که شما هم می‌توانید از آن…

تصور کنید که بخواهید عکس‌هایی از شمار قابل توجهی از سلبریتی‌ها داشته باشید که همه در حال انجام یک کار واحد هستند، آن هم در یک شرایط نوری یکسان.در شرایط عادی که نمی‌شود به همه‌شان دیکته کرد که ژست مورد نظر ما را بگیرند. اما هوش مصنوعی…

و باز هم قسمت دیگری از عکس‌های کمتر دیده شده تاریخی – گالری عکس

این عکس‌هایی که تحت عنوان عکس‌های کمتردیده شده درج میشوند، باز هم عکس‌های خوش‌شانس تاریخی هستند. لابد صدها برابر آنها عکس وجود دارد که اصلا فیلم آنها برای همیشه گم شده و خراب شده یا در آرشیو مجلات و روزنامه‌ها با تصور بی کیفیت بودن یا در…

اگر در این لحظات تاریخی حساس، شخصیت‌های مهم عکس سلفی می‌گرفتند

عکس سلفی به مفهوم کنونی آن مدت یک دهه است که مرسوم شده و به مفهوم گرفتن عکس آینه‌ای یا تکنیک‌های گرفتن عکس با شاتر زمان‌دار قدمت آن به زمان عکاسی برمی‌گردد.اما تصور کنید که در این لحظات مهم تاریخی، شخصیت‌ها دست به دوربین می‌شدند و به…

جستجو برای جیمز باند بعدی – طرفداران جیمز باند یکی از این 11 نفر را جیمز باند بعدی می‌دانند

جیمز باند یک شخصیت خیالی است که توسط نویسنده بریتانیایی یان فلمینگ خلق شده. باند یک مامور سرویس مخفی بریتانیایی ظریف و پیچیده است که با کد 007 نیز شناخته می‌شود. او اولین حضور خود را در رمان «کازینو رویال» فلمینگ در سال 1953 انجام داد و از…

توهم کوتارد: آنهایی که تصور می‌کنند مدتهاست مرده‌اند!

«می‌اندیشم پس هستم»  Cogito, ergo sum با این حال همه کسانی که می‌اندیشند با این باور دکارت موافق نیستند.محتوای تفکر برخی از افراد مبتلا به یک اختلال عصبی روانپزشکی نادر، معروف به سندرم کوتارد، به جای اینکه به حس بودن منجر شود، به احساس…
آگهی متنی در همه صفحات
4 نظرات
  1. akbar می گوید

    اون درصد هایی هم که وصل نیستند احتمالا خاورمیانه و بخش اعظمش ایران هست

  2. hani می گوید

    حتی فک کردن به همچین دنیایی دیوونه کنندس

  3. mehdyjan می گوید

    بالاخره در ایران هم شاهد این فناوریها خواهیم بود همانطور که روزی داشتن یک موبایل برای هر نفر به یک آرزو می ماند و چه دیدنی ست آنروز البته چون به مرور و آهسته در گذر است شاید به چشممان نیاد و ای کاش میشد به یک بار با ماشین زمان به آینده ایران رفت…ماشینهای بدون راننده…و…

  4. rezaorg می گوید

    توی بی سی تست اولیه را نشون داد سرعت روی 2 تا 4 گیگا بیت بر ثانیه

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.