همکاری ناسا و ورایزون برای طراحی سیستم ردگیری و کنترل ترافیک هوایی دِرون‌ها

2

در ابتدا دِرون‌ها اسباب‌بازی‌های جذابی بودند. بعد کاربردهای تجاری یافتند و در ادامه به هیبت گجتی جذاب برای هر فردی ظهور کردند؛ به طوری که سال 2015 بدون شک سال فراگیرشدن‌شان است و هر روز خبرهایی از ساخت یک دِرون با کاربری‌های خاص منتشر می‌شود. چون پیش‌بینی شده است در آینده آسمان شهرهای امریکا چنان از تاخت و تاز این هواپیماهای بدون سرنشین پر شوند، سازمان‌های دولتی این کشور را به فکر طراحی سیستم ردگیری و کنترل ترافیک هوایی آن‌ها انداخته است. قبلاً خبرهایی درباره همکاری ناسا با سازمان فدرال هواپیمایی (FAA) روی دِرون‌ها منتشر شده بود و اکنون روزنامه گاردین اسنادی را منتشر می‌کند که خبر از همکاری ناسا با اپراتور معروف ورایزون برای طراحی سیستم کنترل ترافیک هوایی دِرون‌ها می‌دهد.

این سیستم یک برج سلولی برای ردگیری دِرون‌های غیرنظامی و تجاری است. طبق اسناد گاردین این تفاهم‌نامه همکاری سال گذشته به امضاء رسیده است و قرار است ناسا یک سیستم مدیریت ترافیک هوایی برای ردگیری دِرون‌ها از طریق رادارها، ماهواره‌ها و سیگنال‌های شبکه‌های سلولی موبایل طراحی و توسعه دهد. FAA این سیستم را تابستان امسال آزمایش و ارزیابی خواهد کرد. اپراتور مخابراتی ورایزون نیز قرار است روش‌هایی را توسعه دهد که بتوان دِرون‌ها را توسط شبکه‌های سلولی مانیتور کرد. ورایزون تعهد داده که تا سال 2017 این قابلیت را فراهم کند و از سوی دیگر ناسا تعهد داده است تا سال 2019 کل سیستم آماده استفاده باشد.

drone-1-infowars

از سوی دیگر دو شرکت گوگل و آمازون نیز به ناسا برای آزمایش این سیستم در Ames Research Center کالیفرنیا کمک می‌کنند. ARC مرکز تحقیقاتی ناسا است. گاردین می‌گوید برای این پروژه سرمایه‌ای بالغ بر 500 هزار دلار تصویب شده است تا سیستمی امن و با هدف تسهیل پرواز هواپیماهای بدون سرنشین غیرنظامی و تجاری تهیه شود. البته، در نیات پشت پرده طراحی این سیستم اهدافی مانند دور نگه داشتن دِرون‌ها از آسمان مناطق حساسی مانند کاخ سفید نیز وجود دارد. این سیستم قرار است به اپراتورهای پهبادها نیز برای نشاندن هواپیما در آب‌وهوای نامساعد کمک و با ارائه اطلاعات ترافیکی هوایی، از تصادف یا برخورد دِرون‌ها در آسمان جلوگیری کند. FAA اوایل امسال دستورالعمل و مجموعه قوانینی برای پرواز دِرون‌ها منتشر کرد. در این قوانین آمده دِرون‌های کوچک باید در ارتفاع زیر 500 فوت (153 متر) و با حداکثر سرعت 100 مایل در ساعت (161 کیلومتر) به مدت چند ساعت در روز پرواز کنند.

شرکت‌های زیادی به دنبال استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین برای توسعه کسب‌وکار خود هستند و FAA را تحت فشار برای تغییر این قوانین سخت‌گیرانه قرار دادند. یکی از این شرکت‌ها، آمازون است که از قوانین محدودکننده و دست‌وپا گیر FAA انتقاد می‌کند. گوگل و آمازون پروژه‌های داخلی برای کار روی دِرون‌ها تعریف کرده‌اند و هریک قرار است با ظرفیت‌های مختلفی در پروژه ناسا شرکت کنند. گوگل متعهد شده است 450 هزار دلار برای اشتراک‌گذاری اطلاعات در پروژه Wing و آزمایش‌های آن و همین‌طور خودروهای خودران بپردازد و آمازون نیز 1.8 میلیون دلار روی آزمایش‌های Prime Air Delivery Drones در مرکز تحقیقاتی ناسا هزینه کند. این همکاری‌ها با هدف رفع نگرانی‌ها و موانع استفاده از دِرون‌ها صورت می‌گیرد تا سازمان FAA نیز محدودیت‌های سرعت و قوانین سخت‌گیرانه خود را کنار بگذارد.

منبع: + و +


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

نمونه‌هایی از تغییر دکوراسیون‌های زیبا و اقتصادی

بعضی از تغییر دکوراسیون‌ها بسیار زمان‌بر و پرهزینه هستند، اما برخی هم بسیار اقتصادی و مختصیر و مفید هستند، با این همه تغییر زیادی در روحیه ما و زیبایی خانه‌مان ایجاد می‌کنند.این تغییر دکوراسیون‌ها ممکن است برایتان جالب باشند:…

خوشمزه‌ترین غذاهای کشورهای مختلف دنیا از دید میدجرنی- قسمت دوم

در قسمت دوم خوشمزه‌ترین غذاهای کشورهای مختلف ما باز غذاهای لذیذ و گاه عجیبی از کشورهای مختلف می‌بینیم. این تصاویر توسط میدجرنی با اطلاعاتی که به آن داده‌اند، بازسازی شده‌اند.قسمت اول این پست را در اینجا ببینید.شیلیبلژیک:…

مهم نیست این تابستان چقدر گرم است، برهنه نخوابید! مشکلات سلامتی بی‌لباس خوابیدن

بر اساس تحقیقات یک شرکت فروش تشک آنلاین به نام Casper حدود ۲۸.۵ درصد از آمریکایی‌های گفته‌اند که هر شب، هفتگی، ماهانه یا هر چند وقت یکبار برهنه می‌خوابند. اما ۷۱.۵ درصد دیگر گفتند که همیشه با لباس می‌خوابند.واضح است که برهنه خوابیدن…

این عکس‌های تاریخی را یا ندیده‌اید یا احتمالش کم است که دیده باشید!

پسرک «بانجو» نوا» با سگش -  تقریباً در اوایل دهه 1900جورج لوکاس قبل از تکامل جلوه‌های کامپیوتری، 1984فضای داخلی خطوط قطار اورینت اکسپرس،  سال 18831947. دختری در حال بازی با ماشین اسباب‌بازی، شهر نیویورک، عکس از فرد…

گالری- تصاویر تبلیغاتی خودروهای ایمپریال کرایسلر در سال‌های 1969 تا 1973

ما بیشتر این عکس‌ها را در فیلم‌ها و کارتون‌ها دیده‌ایم و راستش تعجب می‌کنیم که زمانی خودروی کرایسلر با این طول و عرض و طراحی تولید می‌شد.ایمپریال برند خودروهای لوکس کرایسلر در بازه زمانی سال‌های 1955 تا 1975 و نیز در بازه زمانی سال‌های…

بوئینگ ۷۳۷ بازنشسته به ویلایی لوکس در «بالی» تبدیل شد

یک بوئینگ ۷۳۷ بازنشسته که بر روی صخره‌ای در بالی قرار گرفته، به ویلایی لوکس تبدیل شده است. شرکت Hanging Gardens قرار است در‌ آوریل این ویلا را افتتاح کند. ایده این کار زاییده فکر کارآفرینی به نام فلیکس دنیم است. دنیم در حال حاضر هتل‌های…
آگهی متنی در همه صفحات
2 نظرات
  1. حسین می گوید

    سلام
    ما واژه ی پهپاد رو داریم که به خوبی بین مردم و رسانه ها جا افتاده
    ولی نمی دونم چرا شما انقدر اصرار دارید که از واژه ی درون استفاده کنید.

  2. mehdi می گوید

    چه قدر زود به فکر علاج واقعه پیش از وقوع افتادند!مدیریت درست و تخصصی یعنی این!!!

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.