تفاوت دو کره: یکی در حال بلوف سیاسی برای حمله به گوام، دیگری نخستین کشور دنیا که بر روبات‌ها مالیات می‌بندد!

2

شرایط برای دو کرهu کاملا متفاوت سپری می‌شود. این روزها کره شمالی تهدید کرده که گوام را دست‌کم به صورت نمادین با پرتاب موشک و فرود آنها در آب‌های نزدیک این جزیره هدف قرار خواهد داد. اقدامی که به گفته رسانه‌های کره شمالی، فقط یک امضای رهبر کره شمالی را کم دارد.

اما از آن سو، اخبار جالبی در مورد کره جنوبی می‌خواهیم. در تازه‌ترین آنها خبر رسیده که کره جنوبی در پی اخذ مالیات بر روبات است!

کره جنوبی بیشترین میزان تراکم استفاده از روبات را در صنایع خود دارد. طوری که در ازاری هر کارمند انسانی در صنایع این کشور، 531 روبات صنعتی چندکاره مشغول به کار هستند.

تا حالا سیاست کلی این بوده که شرکت‌های که در زمینه اتوماسیون موفق بوده‌اند تا 7 درصد، مورد بخشودگی مالیاتی قرار بگیرند.

اما به موازات بالا رفتن نرخ بیکاری و رسیدن بیکارهای بالای 17 سال این کشور به 1.17 میلیون نفر، مقامات این کشور در صدد برآمده‌اند که دست‌کم به صورت غیرمستقیم مالیات از روبات‌ها اخذ کنند و برای همین می‌خواهند میزان بخشودگی مالیاتی شرکت‌های با روبات‌های بسیار را از 7 درصد به 2 درصد کاهش بدهند.

منبع


نگاه از زاویه دیگر:

کلا همان طور که در زمان انقلاب صنعتی، ماشین‌های خودکار پارچه‌بافی موجب شدند در یک بازه زمانی کارگران اعتراض کنند، در حال حاضر هم تعداد مخالفان فرایند روباتیک کم نیست و خیلی‌ها در پی چاره‌جویی برآمده‌اند.

مثلا در ماه فوریه بیل گیتس هم پیشنهاد کرده بود که مالیات بر روبات اخذ شود و این مالیات به کارگران بیکارشده داده شود.

در این میان برخی هم پیشنهاد کرده‌اند که فناوری به گذشته برگردانده شود.

اما اگر نظر من را می‌خواهید هم اخذ مالیات مستقیم یا غیرمستقیم از روبات و هم پیشنهاد واپس‌گرایی، چیزهایی موقتی هستند.

سودجویی سیستم سرمایه‌داری غالب در دنیا و توقف‌ناپذیر بودن ذاتی فناوری، خواه ناخواه، صنعت و نیز نوع کار انسان‌ها را تحت تأثیر قرار دهند.

تنها چیزی که در دهه‌های آینده رخ خواهد داد، پیش یا پس افتادن روند تطبیق شغل‌های جدید با میزان فناورانه شدن صنعت است.

اگر ما بتوانیم به موازات خودکار شدن کارها، کارهایی در سطح پیشرفته برای نسل‌های جدید پیدا کنیم، روند انقلاب صنعتی نوین،  بی هیچ مشکلی پیش خواهد رفت. وگرنه مدت‌ها کشمکش‌های بی‌نتیجه بین موافقان و مخالفان فناوری رخ خواهد داد که باز به باور من جریان فناوری، پیروز این مجادلات خواهد بود.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

وقتی هم عاشق کارت باشی و هم خلاق، نتیجه‌اش می‌شود این عکس‌هایی که می‌بینید

تا حالا عاشق شده‌اید؟ همه چیز دنیا را زیبا می‌بینید، احساس گرما و سرمای زیاد در تابستان یا زمستان نمی‌کنید و مشتقل از زمان، در زمان سیر می‌کنید.حالا اگر این عشق به کارتان باشد و از خلاقیت بهره خوبی برده باشید، نتایج کارتان زیبا می‌شود.…

صندلی‌های بامزه طراحی شده با هوش مصنوعی توسط بونی کاره‌را

تصور کنید وارد اتاقی می‌شوید و صندلی‌ای را می‌بینید که شبیه یک قاچ هندوانه غول‌پیکر است، همراه با پوست و دانه‌هایش. یا صندلی‌ای که شبیه آناناس سیخ‌دار است، با لبه های تیز و اندرون نرمش؟این دنیای بونی کاره‌را است، هنرمند با استعداد سه…

کودکی که از کتابخانه عمومی شهر می‌خواستند بیرون بیندازندش، اما فضانورد شد!

دو برادر به نام‌ها رونالد (چپ) و کارل مک نیر (راست) با 10 ماه اختلاف در جنوب جدا شده به دنیا آمدند. این دو در دوران کودکی تا بزرگسالی جدایی‌ناپذیر بودند.در سال 1959، رونالد مک نیر 9 ساله به یک کتابخانه عمومی در لیک سیتی در کارولینای…

و باز هم قسمت دیگری از عکس‌های کمتر دیده شده تاریخی – گالری عکس

این عکس‌هایی که تحت عنوان عکس‌های کمتردیده شده درج میشوند، باز هم عکس‌های خوش‌شانس تاریخی هستند. لابد صدها برابر آنها عکس وجود دارد که اصلا فیلم آنها برای همیشه گم شده و خراب شده یا در آرشیو مجلات و روزنامه‌ها با تصور بی کیفیت بودن یا در…

اگر گوشی‌های موبایل، دهه‌ها زودتر اختراع می‌شدند

در دوره‌ای پس از همگانی شدن استفاده از گوشی‌های موبایل، تنوع ظاهری آنها بسیار زیاد بود و هیچ گوشی‌ای شبیه گوشی دیگر نبود. اما الان شکل همه گوشی‌ها تقریبا یکی شده است.ما خیلی منتظر گوشی‌های تاشو یا رول‌شونده ماندیم تا این یکنواختی را به…

چگونه ترانه Careless Whisper جورج مایکل موفق‌ترین موسیقی دوره حرفه‌ای او شد

برای پنجمین سال متوالی، ترانه‌ای که جورج مایکل در سال 1984 خوانده بود به عنوان آهنگ مورد علاقه بریتانیا انتخاب شد. این رتبه بندی بر اساس نظرسنجی Smooth Radio به دست آمد که بر اساس آن این ترانه 32000 رای به دست آورد. ترانه این سوپراستار فقید…
آگهی متنی در همه صفحات
2 نظرات
  1. Siamak Gol می گوید

    شاید اگه همه‌چیز صنعتی بشه بلاخره کشور های حداقل پیشرفته دست از سر افزایش جمعیت بردارن..
    شهر ها کوچیک تر تراکم کمتر آلودگی ها کمتر وضع عمومی مردم هم بهتر.. و شاید جنگ ها و مرگ و میر ها کمتر..

  2. زانیار می گوید

    سودجویی سیستم سرمایه‌داری غالب در دنیا و توقف‌ناپذیر بودن ذاتی فناوری، خواه ناخواه، صنعت و نیز نوع کار انسان‌ها را تحت تأثیر قرار دهند. siamak gol هم نظرش واقعا درسته ، تو این شرایط جمعیت دگ نباید بالا بره 😐
    هر چند خودم به آنارشیسم هم به عنوان راه چاری میاندیشم. نه این آنارشیسمی که سرمایه‌دارها نشون مردم میدن!

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.