هودر، تنها صدای وبلاگستان فارسی؟

3

اول:آیا
هودر تنها صدای
وبلاگستان فارسی از دید وبلاگرهای غیر ایرانی
است؟ چرا تنها تصوری که از
وبلاگ‌نویسهای ایرانی در خارج وجود دارد، جمعی پولیتیکال‌نویس صرف گرفتار فیلتر
است؟ چرا در مقاله‌هایی که گهگاه در روزنامه‌های معتبر درباره وبلاگ ایرانی چاپ
می‌شود، هیچ نوع مطلب دیگری مشاهده نمی‌شود؟ جایگاه معدود وبلاگهای فرهنگی –
ادبیمان در وبلاگستان جهانی چگونه است؟ وبلاگهای آی‌تی ما نمی‌توانند به نوعی خود
را مطرح کنند؟ به نظر من وبلاگرهای خارجی مشتاقند از زندگی روزانه ما بدانند.
تفریحاتمان،لباسمان، کارمان ، نظراتمان در زمینه‌های مختلف، موسیقیی که گوش می‌کنیم
و فیلمها و ستاره‌هایی که به آنها علاقمندیم ، همه و همه ، می‌تواند برای آنها جذاب
باشد.هنوز هم وقتی که شرح سفر مسافرانی که از کشورمان دیدن کرده‌اند، اینجا و آنجا
گذاشته می‌شود، خوانندگان با تحیر به جامعه ایرانی نگاه می‌کنند. برای آنها عجیب
است که موسیقی گوش می‌کنیم. همان فیلمهایی را دوست داریم که آنها دوستشان دارند.
این روزانه‌نویسی به مراتب تاثیر بیشتری روی آنها می‌گذارد تا مطالب خسته‌کننده
دیگر که شاید در اکثر موارد کسی زحمت خواندن آنها را نمی‌کشد.

دوم:اینجا و
اینجا و
اینجا را
درباره فیلترینگ ورژن جدید بخوانید.راستی سایت انتخاب هم یک ستون ثابت درباره
فیلترینگ دارد!نوشته‌اند که :”این سیستم در بین ‌٢ تا ‌۵ روز همه‌ی فیلتر‌شکن‌ها
را شناسایی و مسدود می‌کند.”‌ببینیم و تعریف کنیم.

سوم: نظرتان در مورد راه انداختن
یک وبلاگ مشابه خبرچین که به آی‌تی بپردازد، چیست؟لطفا کامنت بگذارید.در این وبلاگ
می‌شود هم دستی لینک گذاشت و هم از
RSS استفاده کرد.اگر ده
بیست نفر همکاری کنند، چیز خوبی خواهد شد.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

توهم کوتارد: آنهایی که تصور می‌کنند مدتهاست مرده‌اند!

«می‌اندیشم پس هستم»  Cogito, ergo sum با این حال همه کسانی که می‌اندیشند با این باور دکارت موافق نیستند.محتوای تفکر برخی از افراد مبتلا به یک اختلال عصبی روانپزشکی نادر، معروف به سندرم کوتارد، به جای اینکه به حس بودن منجر شود، به احساس…

اگر نسخه پنجابی سریال بریکینگ بد ساخته می‌شد!

بریکینگ بد یک سریال تلویزیونی درام تلویزیونی بسیار محبوب آمریکایی است که از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۳ از شبکه AMC پخش می‌شد. این سریال توسط وینس گیلیگان ساخته شد و برایان کرانستون در نقش والتر وایت، معلم شیمی دبیرستانی که به سرطان ریه مبتلا است و…

اگر عاشق یک فیلم بودید و با بودجه کافی یک اتاق خوب در سبک و سیاق آن فیلم می‌ساختید

ما اگر خیلی عاشق یک فیلمی باشیمِ پوستری چاپ می‌کنیم و بالای سرمان می‌زنیم و هر روز نگاهی به آن می‌اندازیم یا مقاله‌ای در موردش می‌نویسم.اما فراتر از آن اگر قرار بود، اتاق خواب یا اتاق هتلی به سبک یک فیلم بسازیمِ چطور از آب درمی‌آمد.…

خوشمزه‌ترین غذاهای کشورهای مختلف دنیا از دید میدجرنی- قسمت دوم

در قسمت دوم خوشمزه‌ترین غذاهای کشورهای مختلف ما باز غذاهای لذیذ و گاه عجیبی از کشورهای مختلف می‌بینیم. این تصاویر توسط میدجرنی با اطلاعاتی که به آن داده‌اند، بازسازی شده‌اند.قسمت اول این پست را در اینجا ببینید.شیلیبلژیک:…

این عکس‌های تاریخی را پیش از این در کمتر جایی دیده‌اید

یک سرباز صربستانی در کنار پدرش که برای ملاقات او به خط مقدم نزدیک بلگراد آمده، خوابیده است. سال گرفتن شدن عکس، حدود 1914/1915یک نگهبان مرزی آلمان شرقی در صبحی که دیوار برلین سقوط کرد، گلی را از طریق شکافی در دیوار برلین هدیه می‌دهد،…

چگونه با بدشانسی کنار بیاییم + گالری عکس از انواع بدشانسی‌ها!

کنار آمدن با بدشانسی یا شرایط ناگوار می‌تواند چالش برانگیز باشد، اما چندین استراتژی وجود دارد که می‌تواند به ما برای کنار آمدن با این شرایط کمک کند:احساسات بعد رخداد را بپذیرید: طبیعی است که هنگام مواجهه با بدشانسی احساس ناامیدی،…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
3 نظرات
  1. pezhman می گوید

    I am agree with you.

  2. hamed می گوید

    در مورد اینکه چرا یک تعداد خاص وبلاگ که اکثرا سیاسی نویس هستند مورد توجه رسانه ها قرار می گیرند چند مساله هست اول اینکه ارتباط نزدیکتری با آنها دارند، پربیننده هستند، سانسور می شوند و دیگر اینکه جز اولین ها هستند ( قدمت زیادی دارند ) در حالی وبلاگ های آی تی این چنین نیستند. من خودم در این چند ساله شاهد آمد و رفتن خیلی از آی تی نویسان بودم. بعضی بعد از مدتی سایتی دست و پا کرده اند و ادامه داده اند. بعضی هم که خوب شروع کرده بودند پس از مدتی دچار سندروم دپرشن وبلاگی (!) شدند و رفتند.
    این مساله ای که در مورد زندگی روزمره ایرانیان به آن اشاره کردید منو یاد مطلبی انداخت که سردبیر یک نشریه آلمانی تخصصی در زمینه دات نت نوشته بود ( بعد از آشنا شدن با IranASP.net ) بنده خدا اصلا توی ذهنش نمی گنجیده که ایرانی ها بویی از تمدن برده باشند چه برسه به اینکه با دات نت برنامه نویسی بکنند و سایت های آموزشی و خبری هم در مورد فناوری داشته باشند یا حتی دامین تاپ لول .ir متعجبش کرده بود. واقعیت اینه که اون بیرون ما رو نمی شناسند.
    وبلاگ مهمترین ابزاری هست که در اختیارمونه ولی مشکلی هم که داریم اینه که عمدتا بچه ها سعی در انتشار محتوا به فارسی دارند. اگر مثل حسین درخشان یا خیلی های دیگر در کنار وبلاگ فارسی هر وبلاگی که سرش به تنش می ارزد یک وبلاگ انگلیسی هم داشته باشد خب به نظرم در جذب مخاطب بین المللی و نشر فرهنگ و عقایدمون خیلی موثره.
    برای ساختن یک شبه خبرچین در مورد آی تی کاملا موافقم. این روزها در حوزه های مختلف سایت های این چنینی ( چیزی مثل صبحانه ) تشکیل می شود و خب لااقل در حوزه آی تی که وبلاگ نویسانش ناشناخته ترند این طور کارها لازم تر است. من خودم هر از چندگاهی وبلاگ هایی را پیدا می کنم که اتفاقا چند ماهی هم سابقه دارند و خیلی هم خوب رشد کرده اند منتها توی این مدت حتی یک بار هم به آن ها برخورد نکرده ام.
    به هر حال اگر تصمیم بر این شد که چنین خبرگزاری راه بیافتد روی من هم می توانید حساب کنید

  3. فرهنگ می گوید

    سلام. با بند اول به جد موافقم. در مورد بند سوم هم ایده‌ی بسیار جالبی‌ست و جای چنین وبلاگی در فضای وب فارسی بسیار خالی‌ست. پاینده باشید…

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.