سرویس Web History گوگل چیست و چطور می‌توانیم از آن استفاده کنیم؟

تازه‌ترین سرویس گوگل ، Web History نام دارد.

Web History چیست؟

بارها شده که سایت‌های خیلی جالبی در اینترنت پیدا کرده‌اید و آنها را به هر دلیل گم کرده‌اید. شاید آن موقع حس و حال بوک‌مارک کردن سایت را نداشته‌اید ، شاید سیستمتان هنگ کرده بود ، شاید مرورگرتان کرش کرده بود ، شاید یکی از اعضای خانواده تصادفی ، مرورگر را بسته بود و شایدهای دیگر!

ولی سرویس جدید گوگل یعنی Web History یا «تاریخچه وب» به شما امکان می دهد ، سایت‌هایی را که قبلا از آنها بازدید کرده‌اید مجددا پیدا کنید و برای پیدا کردن آنها جستجو کنید. این سرویس همچنین جستجوهای شما را در گوگل ثبت می‌کند. سرویس «تاریخچه وب» ، همچنین علایق اینترنتی را شما را به شیوه جالبی ضبط و ثبت می‌کند. مثلا به شما می‌گوید که از چه سایت‌هایی بیشتر بازیدد کرده‌اید و یا اینکه بیشتر چه چیزهایی را جستجو کرده‌اید. اطلاعات مربوط به وب‌گردی‌های شما در سروهای گوگل ذخیره می‌شود.

شما با مراجعه به آدرس
www.google.com/history
می‌توانید از این سرویس استفاده کنید. بعد از رفتن به این آدرس باید این سرویس را فعال کنید. همیچنین باید تولبار گوگل را در مرورگر خود نصب کرده باشید.

بعد ازاین کار نه تنها از کامپیوتر خودتان می‌توانید از امکانات «تاریخچه وب» استفاده کنید ، بلکه در هر سیستم دیگری هم بعد از وارد شدن به اکانت گوگل خودتان می‌توانید ، با این سرویس کار کنید.

خوب حالا به آدرسی که گفتم بروید تا توضیحات بعدی‌ام ، برایتان ملموس باشد.

آیا می‌توانم اطلاعات مربوط به بعضی از وب‌گردی‌هایم را پاک کنم؟

بله ، بعد از رفتن به  www.google.com/history ، روی Remove items کلیک کنید ، آن قسمت از اطلاعاتی را که دوست دارید پاک شوند ، انتخاب کنید و بعد حذف کنید.

آیا بقیه می‌توانند اطلاعات مربوط وبه وب‌گردی‌هایم را با استفاده از این سرویس ببینند؟

نه ، نگر اینکه خودتان بی‌احتیاطی کرده باشید. مثلا نام کاربری و پسورد اکانت جی‌میلتان را به کسی داده باشید. یا بعد از کار با کامپیوتر ، از اکانت گوگل خودتان
خارج نشده باشید ، اصطلاحا Sign out نکرده باشید.

نمی‌دانم چرا با وجود اینکه سرویس «تاریخچه وب » را فعال کرده‌ام ، اطلاعات مربوط به وب‌گردی‌هایم ضبط نمی‌شود؟

این موضوع چندین دلیل می تواند داشته باشد:

– وب‌گردی را زمانی انجام داده‌اید که وارد اکانت گوگل نشده‌اید.

– به دلایل امنیتی این سرویس گوگل اطلاعات مربوط به سایت‌هایی را که آدرسشان با https شروع شود ، ذخیره نمی‌کند.

– امکان دارد شما در تولبار گوگل ، page rank را غیرفعال کرده باشید ، در این صورت باز هم اطلاعات ضبط نمی‌شوند. برای فعال کردن page
rank ‌در تولبار گوگل می توانید روی Options در تولبار گوگل کلیک کنید. بعد روی More کلیک کنید و سپس کلیکی هم روی PageRank and Page Info انجام
دهید ، حالا OK را بزنید.

– همچین باید مطمئن شوید در صفحه اصلی تاریخچه وب ، نتایج جستجو را محدود نرکده باشید. اگر این کار را کرده‌اید باید روی Expand your web history در همان صفحه کلیک کنید.

– جاوا اسکریپت باید هم فعال باشد.

آیا می‌توانم به صورت موقت ، سرویس تاریخچه وب را متوقف کنم؟

بله ، در صفحه اصلی تاریخچه وب روی Pause کلیک کنید. هر وقت هم خواستید تاریخچه وب ضبط فعالیت‌های اینترنتی‌تان را از سر بگیرد روی resume کلیک کنید.

آیا تاریخچه وب ، خروجی فید هم دارد؟

بله ،‌آدرس خروجی فید تاریخچه وب این است :

https://www.google.com/history/?output=rss
وقتی وارد این آدرس شدید خبرخوان یا
feed reader از شما نام کاربری و پسورد می‌خواهد. توجه داشته باشید که مواظب باشید با استفاده از خبرخوان‌های آنلاین ، تاریخچه وب‌گردی‌هایتان را برای همه آشکار نکنید!

بوک‌مارک در تاریخچه وب چیست و چگونه می‌توانم از آن استفاده کنم؟

بوک‌مارک‌های تاریخچه وب مثل بوک‌مارک‌های مرورگرهای اینترنتی ، شیوه‌ای هستند برای مرتب کردن ، ذخیره و طبقه‌بندی سایت‌های بازید شده.

روی ستاره در کنار نام هر سایت کلیک کنید ، بعد روی Edit bookmark کلیک کنید تا بتوانید برچسبی به سایت بزنید یا توضیح کوتاهی در مورد سایت بنویسید.

منظور از trends چیست؟

trends همان علایق اینترنتی شماست. با کلیک روی trends می‌توانید ببینید که بیشتر چه عباراتی را جستجو کرده‌اید و از چه سایت‌هایی بازدید کرده‌اید و یا در جریان فعالیت روزانه خود قرار بگیرید.

سرویس جدید گوگل واقعا سرویس جالبی است. علاوه بر همه اینها به نظر من یک دفترچه خاطرات اینترنتی هم حسوب می‌شود. مثلا آیا برای شما جالب نیست که ببینید سال قبل همین موقع از چه سایت‌ها و وبلاگ‌های بازدید کرده بودید و چه چیزهایی را جستجو کرده بودید؟


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

سلاح‌های مخفی و شگفت‌انگیز آلمان نازی در طی جنگ جهانی دوم

در طول جنگ جهانی دوم، آلمان نازی سرمایه گذاری زیادی در تحقیق و توسعه تسلیحات مخفی انجام داد تا بتواند بر دشمنان خود برتری یابد. برخی از برجسته ترین سلاح های مخفی که توسط آلمانی ها ساخته شده اند عبارتند از:موشک V-2: V-2 اولین موشک…

این عکس پرنده واقعا فتوشاپی نیست و ترکیبی هم نیست و در یک جلسه گرفته شده است!

این عکس شگفت‌انگیز از یک پرنده در حال شگفت‌زده کردن کاربران در اینترنت است و مغز مردم از پردازش آنچه در عکس می‌بینند، ناتوان شده است!اگرچه این یک عکس ویرایش نشده و ترکیبی هم نیست و به صورت روتین با یک بار شات و نوردهی گرفته شده است.…

محصولات باورنکردنی که اپل در آینده عرضه خواهد کرد (شوخی با اپل – گالری عکس)

رونمایی از اپل ویژن پرو با قیمت و پیچیدگی‌های خاص خودش باعث شد که دست طنزپردازان در شوخی با اپل بازتر شود.به راستی اگر اپل سال‌های بعد بخواهد در زمینه‌های متفاوت فعالیت کند آنها را چطور رونمایی خواهد کرد. چه توصیف‌هایی برای آنها ردیف…

اگر قرار بود در طراحی بدنه و اجزای داخلی خودروها، فرهنگ و هنر هر کشور در نظر گرفته می‌شد

طراحی خودرو فرآیند پیچیده ای است که شامل عوامل مختلفی است تا اطمینان حاصل شود که محصول نهایی& ایمن، کارآمد , زیباست و نیازها و خواسته های مصرف کنندگان را برآورده می کند. فاکتورهای زیر برای مثال موثرند:ایمنی: ایمنی در طراحی خودرو از…

خانه‌های با مبلمان‌هایی از غذاهای خوشمزه

هانسل و گرتل، نام داستانی شاه‌پریانی با منشأ آلمانی است که برادران گریم آن را ثبت کرده‌اند. این داستان ماجرای یک برادر و خواهر کوچک به نام‌های هانسل و گرتل را روایت می‌کند که پس از رها شدن در جنگل به خانه‌ای که از کیک و آب‌نبات ساخته شده…

شوخی‌های تصویری دانشگاهی – دوران عزیز پرمخاطره و گاه پرمشقت با بازدهی‌های نامعلوم

دوره دانشگاه و سختی تطابق‌های دانشجوهایی از طبقات مختلف اجتماعی و نواحی مختلف کشور و آمیزه جالب کنار هم قرار گرفتن آنها هر فعالیت عادی دیگر اجتماعی می‌شود مانند نگاه کردن به فوتبال و هر امتحان یا حتی کلاسی خاطره‌انگیز می‌شود.در اینجا…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
12 نظرات
  1. pedram_ashena می گوید

    مجید جان از مطالب شما هر روز بیشتر از دیروز استفاده میکنم.ضمنا لینکهای زیر را هم نگاه کنید
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=119038

    http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1020139#post1020139
    ضمنا از بعضی از یادداشتهایت با نام (یک پزشک)استفاده میکنم

  2. afshinm می گوید

    چه کارها که نمیشه کرد با این سرویس
    دست گوگل درد نکنه
    فقط این تولبارش مثل اینکه در دسترس نیست

  3. گاگول می گوید

    با این کار به گوگل اجازه میدیم قانونی بر روی ما نظارت داشته باشه… این کار فرقی با جاسوسی نداره یکم ریز بینانه تر نگاه کن…

  4. مهدی می گوید

    مرسی دکتر جان
    من sign in کردم ولی پیغام زیر اومد

    This product is not available in your country

    راه حلی نداره؟

  5. هدایت عابدی جو می گوید

    سلام به همگی
    دقیقا . طبق معمول این سیستم برای ایران بستست.

  6. ساسان می گوید

    فقط کافیه از یک Proxyserver استفاده کنین. مثل https://sureproxy.com و از طریق اون اقدام کنین.

  7. مهدي می گوید

    سلام!

    انسان حریص است، و حریص تر برای چیزهایی که از آن منع شده! لطفا اگر برای چیزی حریص شدید کمی هم درباره اش فکر کنید!

    ——————————
    آخه مگه چه آش دهن گیری هست که حالا بسته باشه یا نه! چرا حول میشین برای اینکه قانوناً یکی جاسوسی شما رو بکنن! شما با این کار و نصب نوار ابزار گوگل یک پورت مفت و مجانی از روی کامپیوترتون رو به اونها اختصاص میدین!

  8. وحید اکبری می گوید

    آقا تکراری مال 2 سال پیشه

  9. سهند می گوید

    مرسی برای راهنمایی مفیدت…

  10. نماديس می گوید

    برای این کار می توانید از history خود ie استفاده کنید. در ضمن این سرویس گوگل برای ردیابی و مقاصد تبلیغاتی استفاده خواهد شد.

  11. محمد میرزائی می گوید

    من از نوار ابزارها بیزارم!!!

  12. محمد رضا می گوید

    ای بگم خدا این محمود رو چکار کنه که زندگی رو ازمون گرفته

    دیگه حتی نمیتونیم یه گوگل history داشته باشیم

    حتی نمیتونیم تو امتحان mcse شرکت کنیم

نظرات بسته شده است.