در فرندفید و شبکه‌های اجتماعی محافظه‌کار باشید!

آیا در فرندفید و شبکه‌های اجتماعی دیگر بی‌محابا لینک ارسال می‌کنید، لایک می‌زنید و مطلب منتشر می‌کنید؟ هر جای دنیا که باشید که این کار می‌تواند، عواقبی برای شما در پی داشته باشد!

طبق بررسی‌های که اخیرا انجام شده است، دست‌کم یک پنجم مدیران استخدام شرکت‌ها از اطلاعاتی که به وسیله جستجو در شبکه‌های اجتماعی به دست می‌آورند، برای تصمیم‌گیری استفاده می‌کنند.

اخیرا سایت CareerBuilder.com پژوهش جالبی انجام داده است، در این پژوهش 3169 نفر از مسئولان استخدام شرکت‌ها پرسش‌نامه‌ای را پر کردند، با بررسی این پرسش‌نامه‌ها معلوم شد که 22 درصد آنها برای بررسی ویژگی‌های متقاضیان استخدام، پروفایل آنها را در مای‌اسپیس و فیس‌بوک، بررسی می‌کنند. در تحقیق مشابهی که دو سال پیش انجام شده بود، این عدد، تنها 11 درصد بود.

بر اساس نتایج این تحقیق، 34 درصد مسئولان استخدام، متقاضیان کار را صرفا به خاطر چیزهایی که در پروفایل آنها می‌بینند، رد می‌کنند! 9 درصد آنها هم قصد دارند در آینده چنین کاری کنند.

حتما از خودتان می‌پرسید که مگر در پروفایل‌های کاربران چه چیزهایی پیدا می‌شود؟!

پاسخ:
– در پروفایل 41 درصد متقاضیان کار، اشاره شده است که سیگاری هستند یا الکل می‌نوشند.
– 40 درصدشان عکس‌ها و اطلاعات حساسیت‌برانگیز منتشر می‌کنند.
– 29 درصد آنها حتی در محیط مجازی هم مهارت‌های ارتباطی پایین دارند.
– 28 درصدشان در مورد رؤسای سابق بدگویی می‌کنند.
– از اطلاعات به دست آمده از پروفایل‌ها، مشخص می‌شود که 27 درصد متقاضیان کار در مورد مهارت‌های شغلی‌شان دروغ می‌گویند.
– 22 درصد آنها ابراز نظرهای نژادپرستانه یا حاوی توهین‌های جنسیتی و مذهبی منتشر می‌کنند.
– 22 درصد آنها از نام‌های کاربری نامناسب استفاده می‌کنند.
– 21 درصد آنها به نحوی مرتبط به اعمال غیرقانونی هستند.
– 19 درصد آنها اطلاعات محرمانه شرکت قبلی را منتشر می‌کنند.

بنابراین پیداست که مسئولان استخدام به طرز افزاینده‌ای، نگران نوشته‌ها، عکس‌ها و ویدئوهایی هستند که جویندگان جوان کار در مورد آنها منتشر خواهند کرد، آنها همچنین از اعتیاد آنها واهمه دارند.

اما همیشه فعالیت‌های آنلاین اشخاص در شبکه‌های اجتماعی باعث دردسرش نمی‌شوند، چرا که با بررسی این شبکه‌های و با دیدن نیمه پر لیوان، می‌توان پی به ویژگی‌های مثبت متقاضیان کار هم برد. با بررسی پروفایل‌های کاربران می‌توان افراد دارای ویژگی‌های مثبتی مانند مهارت‌های ارتباطی، ذهنیت خلاق، علایق مثبت و آنهایی را که بیشترین تطابق با کار مورد نظر را دارند، پیدا کرد.

عاقلانه است که در شبکه‌های اجتماعی مطالبی را که نمی‌خواهید همگان از مطلع شوند، فقط به صورت خصوصی برای دوستان خودتان قابل مشاهده کنید.

منبع: Dailly Tech

17 دیدگاه

  1. این که حُسن محسوب میشه
    لاقل بزار ملت صداقت رو تو این جور جاها تمرین کنن، شاید به جاهیای دیگه ی زندگی شونم بکشه و جهان از قسمت عمده مشکلاتش رهانیده بشه.
    نه؟

  2. آره خوب آدم همین جاهاست که خودشو لو می ده !
    راستی دکتر امروز داشتم پیج رنک وبلاگ هارو چک می کردم یهو دیدم مال شما 4 شده ! راستش خیلی شکه شدم و این درحالی هست که این روزها شما فعال تر هم شدی نسبت به قبل !!
    در هر صورت …
    http://www.people.blogfa.com

  3. بسیار جالب بود اما بحق معمولا در فضای مجازی آدم بیشتر خودش است تا در دمیای حقیق اما با اینکار احتمالا افراد بسمت کشاندن نقاب واقعی به مجازی تعجیل می کنند.

  4. خیلی مطلب جالبی بود!
    خدا را شکر که:
    1- 99 و نیم درصد مدیران ایرانی هنوز اسم فرندفید را هم نشنیده‌اند.
    2- مدیرانی که از فرندفید و شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند، عمراً به خاطر این مسایل از این تکنولوژی‌ها استفاده کنند!
    3- بند پ آن‌قدر قوی هست که دیگر احتیاجی به این جور بررسی ها نیست!

  5. چقدر خوب که اورکات و فیس بوک فیلتر شدن. مدیرای ما حتی اگه از اینترنت یه کم سر در بیارن، عمراً بتونن از پس فیلتر بر بیان.

  6. خوشبختانه جای نگرانی نیست. زیرا اکثر مدیران ما هنوز حتی آدرس ایمیل ندارند یا هنگام اعلام ایمیل به دیگران، در ابتدای آن www اضافه می کنند!

  7. بنده اگر بخواهم نظرم را اعلام کنم نظر تمام دوستان را در این پست تایید و تکرار می کنم.ممنون جناب دکتر.

  8. خوبه! حداقل توی نوشته های خبری غیر ایرانی “بشنویم” ملاک استخدام یک انسان خصایص خوب انسانی اونه نه روابط فامیلی و مدراک جعلی و ازدحام ریش و تعدد انگشترهای عقیق و دکمه هایی که یقه رو به دهن آدم وصل میکنن و بوی گلاب که از صد کیلومتری باعث سرگیجه میشه و …
    آره، شنیدنش هم لذت بخشه…

  9. دکتر جون این تیتری که زدی پاک کردن صورت مسئله ست! بهتر نیست تو پروفایل هامون تو مای اسپیس و فرفر و بلاگر راستش رو بنویسیم تا اینکه برای حفظ آبرو (ی احتمالی!) خودمون رو جور دیگه ای جلوه بدیم؟!
    البته در مورد ایران که اصلا قضیه قابل بحث نیست…! حرفی که یاسین زده بهترین مدعاست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]