ابزارهای جدید برای حرکت در امواج داغ و خروشان گوگل پلاس

امروز گوگل در وبلاگ رسمی خود، خبر از سه ویژگی جدید در گوگل پلاس داد. امشب فرصتی پیش آمد تا هر سه این ویژگی‌ها را تست کنم.

داغ‌ترین‌های گوگل پلاس را ببینید: ویژگی اول خیلی کاربردی است، همان طور که می‌دانید در گودر قسمت Explore با کلیک بر روی Recommended items می‌توانید، فیدهای داغی را که تعداد زیادی لایک گرفته‌اند، ببیند. مرور این فیدها بسیار جالب است و معمولا دستچین خودکاری که گودر در این قسمت در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد، هم سرگرم‌کننده و هم حاوی فیدهای ارزشمند است.

حالا گوگل همین تجربه را در گوگل پلاس پیاده کرده است و شما از این به بعد با کلیک بر روی What’s hot در ستون سمت چپ می‌توانید، مطالب عمومی که تعداد زیادی «پلاس وان» گرفته‌اند، مشاهده کنید.

با مرور مطالب داغ گوگل پلاس می‌توانید در جریان خبرهای مهم روز قرار بگیرید، مطالب و عکس‌های سرگرم‌کننده‌ ببینید و به علاوه به تدریج با کاربران محتواسازی آشنا شوید که ارزش اضافه شدن به حلقه‌های شما را دارند.

با Ripple با نحوه اشتراک و واگیر شدن یک مطلب داغ آشنا شوید: ویژگی دوم Ripple نام دارد، با استفاده از Ripple شما می‌توانید نمودار جالبی از شیوه پخش شدن یک مطلب داغ را در گوگل پلاس ببینید. شما می‌توانید ببینید چگونه یک مطلب به تدریج به مشاهده دنبال‌کنندگان یک کاربر می‌رسد و سپس از طریق آنها و با به اشتراک‌گذاری مجدد دست به دست می‌شود.

البته با آی‌پی ایران شما نمی‌توانید از این ویژگی استفاده کنید.

این نمودارها به صورت پویا هستند و شما با حرکت دادن دکمه لغزات به سمت چپ و راست می‌توانید، نحوه اشاعه یک پست و سرعت پخش شدن آن را ببینید.

Ripple را کجا ببینیم؟

Ripple‌ها تنها برای پست‌های محبوب فعال هستند. هر وقت پستی دیدید که زیاد پلاس وان شده، روی دایره-مثلث بالای آن پست کلیک کنید و سپس روی View Ripples کلیک کنید.

در تصویر زیر پستی از آقای اریک اشمیت را می‌بینید که خیلی محبوب شده، در اسکرین‌شات کاملا مشخص است که کجا باید کلیک کنید:

بررسی این نمودارها شاید برای برخی از کاربران تنها برای رفع کنجکاوی لحظه‌ای جالب باشد، برخی‌ها هم شاید از زیبایی نمودارهای Ripple خوششان بیاید و بس.

اما اگر نگاه ژرف‌تری بیندازیم، می‌توانیم طرح‌های مختلف پخش شدن یک خبر یا مطلب جالب را از هم تمیز بدهیم.

طرح کلی یک Ripple به عوامل مختلفی بستگی دارد، مثلا: میزان جالب بودن یک مطلب برای عموم، تعداد کسانی که یک فرد را در حلقه خود دارند، دنبال شدن یک فرد از سوی افرادی با محبوبیت زیاد در گوگل پلاس.

حالا بیایید با مثال‌های این مطلب را بررسی کنیم:

نمودار زیر متعلق است به دالایی لاما. در پست مربوطه، عکس‌ها تازه‌ای از ایشان منتشر شده است. همان طور که در نمودار مشخص است، مطلب توسط تعداد زیادی از دنبال‌کنندگان دالایی لاما، به اشتراک گذاشته شده، تا اینکه رسیده به افرادی پرطرفداری مثل سرگئی برین تا دوایر اشتراک ثانویه ایجاد کند.

نمودار بعدی، Ripple یکی از پست‌های سرگئی برین است، در این نوع نمودار خبر به صورت متوازن و دست به دست شدن توسط دنبال‌کنندگان ایشان منتشر شده است.

نمودار سوم، مربوط به کاربری است که تعداد دنبال‌کنندگان محدودتری دارد، در این نمودار، مطلب توسط دنبال‌کنندگان دست به دست می‌شود تا به شخصی برسد که محبوبیت زیاد دارد.

توجه داشته باشید که در زیر هر Ripple می‌توانید، افراد تأثیرگذاری را که باعث پخش شدن یک مطلب و محبوب شدنش شده‌اند، به همراه طول متوسط زنجیرهای انتقال خبر، طول بلندترین زنجیر بخش خبر و تعداد اشتراک مطلب در هر ساعت را ببیند.

اما ویژگی سومی که گوگل فعال کرده، مربوط به ویرایش عکس‌ها است. پیش از این پلاس، امکان ویرایش مختصر عکس‌ها را می‌داد، اما از امروز می‌شود با ابزار ویرایش عکس گوگل که Creative Kit نام گرفته، تعداد بسیار بیشتری از اعمال ویرایشی را انجام داد.

برای استفاده از این ابزار ویرایشی، بعد از کلیک روی عکس به اشتراک گذاشته، به شیوه زیر عمل کنید:

البته با اینترنت ایران باید قدری شکیبا باشید:

و باز هم بیشتر!

تا سرانجام ابزار ویرایش عکس گوگل پلاس را ببینید.

مطلب جالب این است که به مناسبت هالووین، قسمت ویرایشی مجزایی برای خون‌آشام کردن چهره‌ها هم دارید.

در اینجا می‌بینید که لری پیج چطور با این ابزار خودش را خون‌آشام کرده است!

6 دیدگاه

  1. درکل گوگل پلاس جا نیفتاده
    سعی کردن ، مسیری رو مه فیس بوک سالهاست طی کرده رو برن ، اوایل برای کنجکاوی هم که شده یه خورده در اون فعالیت انجام میشد ولی در کل ، انقدر نتوست موفق باشه و کاربران رو مجاب کنه

  2. تا به امروز حتی یک بار هم صفحه گوگل + رو باز نکردم فکر نکنم هم به این زودیها اینکار رو بکنم اصلا از زیاد شدن تعداد شبکهای اجتمای که کاربران را مجاب به ثبت نام میکنند خوشم نمیاد انگار که کاربران مجبور به ثبت نام در این گونه از سایتها هستند….تنها سایتی از ایت دست که تن به چشیدن مزه اون کردم توئیتر بود که تا به امروز به اون وفا دار موندم…..

  3. سلام چطور میشه تعداد افراد را در add as a friend به بیش از 5000 افزایش داد چون محدودیت ایجاد کرده نمی پذیره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]