آبشار دیجیتال کوکاکولا

کوکاکولا با همکاری شرکت لندنی Nexus Interactive Arts، در «کیتوی»ی اکوادور، آبشاری 16 متری ویژه‌ای درست کرده است.

در این آبشار خبری از آب نیست، چون این آبشار دیجیتال است و بزرگ‌ترین «اسکرین سیور» تعاملی دنیا محسوب می‌شود.

هشت ماه برای ایجاد این آبشار وقت صرف شد تا اینکه از دو روز قبل یعنی از هفدهم نوامبر، آبشار در فروشگاه «ال کندادو» به نمایش درآمد.

در فناوری استفاده شده در این آبشار دیجیتال، تصاویر به صورت بی‌درنگ و سه‌بعدی، حس و حال ریزش و حرکت مایع را تقلید می‌کنند.

جالب است که این آبشار جنبه تعاملی هم دارد، یعنی حرکات تماشاگران و کسانی که از کنار آن می‌گذرند، روی آبشار تأثیر می‌گذارد.

از آنجا که هیچ آبشاری بدون صدا نیست، کار زیادی روی جلوه‌های صوتی این آبشار مصنوعی هم صورت گرفته است.

این ویدئو را در مورد آبشار مصنوعی کوکاکولا ببینید.

منبع

4 دیدگاه

  1. یک بهبود کوچک برای پست های 1پزشک:
    به ویدیوها که لینک می دهید، قابل باز کردن از ایران باشند. مثلا هم به یوتیوب لینک بدید، هم به آپارت. یا یک سرویس درون وبلاگی.

  2. چرا انقدر کلیپ هاتون رو توی یوتیوب آپلود می کنید
    یوتیوب که فیلتره ما باید چه جوری ببینیمش؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]