تابلوی تبلیغاتی‌ای که فقط زنان می‌توانند آن را ببینند!

در دنیای اینترنت، شرکت‌ها می‌کوشند که متناسب با رفتار آنلاین کاربران، آگهی‌‌های صفحات وب را تنظیم کنند تا میزان کلیک بر آگهی‌ها و درآمدشان بالاتر برود، اما آیا همین کار می‌توان در دنیای آفلاین هم به یاری فناوری انجام داد؟

در خیابان آکسفورد لندن، نوع تازه‌ای از تبلیغات در حال آزمایش است. در این تبلیغ تعاملی، یک دوربین وضوح بالا، رهگذاران کنار خیابان را می‌بیند و متناسب با جنسیت آنها برایشان آگهی پخش می‌کند.

سیستمی تشخیص چهره این آگهی، در 90 درصد موارد، درست عمل می‌کند و می‌تواند تشخیص بدهد که با رهگذر مرد یا زن سر و کار دارد.

این تبلیغ که هزینه آن 30 هزار پوند است، توسط یک سازمان غیرانتفاعی مدافع حقوق کودکان در کشورهای جهان سوم، ترتیب داده شده است. به رهگذران زن یک آگهی ویدئویی 40 ثانیه‌ای با عنوان «به خاطر اینکه یک دختر هستم» نشان داده می‌شود که مردم را تشویق به یاری‌رسانی برای آموزش درست دختران کشورهای در حال توسعه می‌کند. اما به رهگذران مرد، این آگهی به صورت کامل نشان داده نمی‌شود و آنها به وب‌سایت این سازمان راهنمایی می‌شوند. هدف از این تفاوت در نمایش آگهی این است که به نوعی به مردها نشان داده شود که وقتی حقوق اولیه از کسی سلب شود، چه حس و حالی ایجاد می‌کند.

این آگهی دو هفته به نمایش درخواهد آمد و امید می‌رود که 250 هزار دلار از این طریق برای مقاصد بشردوستانه کمک جمع‌آوری شود.

منبع

16 دیدگاه

  1. من نمی دونم چرا چنین رفتاری با مردا انجام میشه، انگار فقط مردا هستند که حقوق اولیه ی انسانها (زن ها!) رو سلب می کنند!

  2. این تبلیغ بیشتر جنبه ی تبلیغاتی (بله!) داره. فقط کافیه یک زن بین تعدادی مرد رد بشه تا این آگهی پخش بشه.در عمل قابل استفاده نیست و یه طورایی پول بیخود هزینه کردن.همون پولو صرف آموزش می کردن بهتر بود!
    ولی در کل ایده ی جالبی بود!

  3. لینک این مطلب در بازتاب امروز بدون عنوان منبع:
    http://goo.gl/hbGMn

    دلمون به همین سایت خوش بود که با این حرکت زشتش، دیگه جای هیچ حرفی باقی نمی گذارد.

  4. فعلا که در جوامع پیشرفته و حتی در حال گذار این مردها هستند که در خیلی از موارد مورد تبعیض واقع می شوند و از استانداردهای دوگانه فمینیستی لطمه می بینند. احتمالا چندوقت دیگه جنبش ماسکولیسم یا چیزی شبیه اون راه خواهد افتاد. ظاهرا انسانها نمی تونند راه تعادل رو درپیش بگیرند و همیشه باید از یک طرف بام بیفتند.
    دکتر جان اگر وقت کردی یه پست در این رابطه بزن. اگه جستجو کنی می بینی خیلی از مردها در جوامع پیشرفته از این استانداردهای دوگانه که در ظاهر حرف از برابری زن و مرد می زنند ولی در عمل به نفع زنان مورد استفاده قرار می گیرند می نالند. مطالعاتی هم در این رابطه انجام شده. البته به نظر میرسه هنوز خیلی از مردان باور نکرده اند که حقوق انسانی آنها هم می تواند به خاطر تبعیضات جنسی ضایع شود.
    با که این یک پست مرتبط با فناوری است ولی از آنجایی که خود شما معمولا در کنار فناوری به مطالب فرهنگی و اجتماعی هم می پردازید گفتم شاید بیان این مسئله بد نباشد.

  5. ایده تبلیغاتیه جالبیه. الان که بهش فکر میکنم میبینم پیاده سازی همچین سیستمی چندان هم هزینه بردار نیست.
    باز هم برای این نوع تبلیغ ایده خلاقانه تری بود.

  6. من نمیدونم این خانمها کی این حقوق از دست رفته خودشونون به دست میارن.تو ایران خودمون که حقوقشون از بین نرفته که هیچ زیادیم شده.مثلا 2تا واگن مترو اختصاصی دارن ، واسه استخدام که کافیه صاحب شرکت از قیافه دختره خوشش بیاد دیگه کاری نداره افراد دیگه بهترن یا نه.تو دانشگاهو که دیگه نگو.سربازیم که نمیرن.مهریه و کوفتو از این قبیل مواردم که زیاده.فقط این خانمها عادت کردن بگن حقوق ما حقوق ما.

  7. من نمیدونم آقایون چرا تا حرف از زنها زده میشه عصبانی میشن.این تبلیغ برای ” اری‌رسانی برای آموزش درست دختران کشورهای در حال توسعه ” درست شده البته اون طوری که تو متن نوشته.معنیشو میفهمید؟یعنی دختر بچه هایی که تو کشورهایی مثل افغانستان یا کشورهایی که نمیتونن تحصیل کنن.خوب تو افغانستان کیه که نمیزاره دخترها و زنها درس بخونن؟زنا نمیزارن؟اصلن زنها اونجا کاره ای هستن؟

    1. درسته که در بسیاری از نقاط دور افتاده دنیا وضعیت زنها بدتر از مردها است و طبیعتا اکثر مردهایی هم که در جوامع پیشرفته تر زندگی می کنند این وضعیت را کاملا درک می کنند ولی چیزی که اونها رو نسبت به شعارها و حرکتهای این چنینی بدبین کرده سوء استفاده برخی زنان از شعارهای برابری خواهی و تساوی زن و مرد است. وقتی مردان می بینند این شعارها عملا به جای اینکه باعث پیشرفت وضعیت زنان در نقاط دور افتاده دنیا شود دستاویز زنان جوامع پیشرفته برای بدست آوردن موقعیتهای بهتر و تبعیض علیه مردان می شود خوب طبیعی است که نسبت به آنها با بدبینی نگاه کنند.

  8. با سلاح تبعیض جنسی رفتی سراغ مبارزه با تبعیض جنسی؟ بنده هم گوشم دراز است به شما هم تبریک میگویم LOOOOOOL

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]