اشتباه بچگانه سخنگوی طالبان در ایمیل زدن باعث لو رفتن فهرست تماس طالبان شد

احتمالا ملا عمر باید خیلی از دست یکی از سخنگویان طالبان به نام قاری یوسف احمدی ناراحت باشد، چرا که او وقتی میخواست هفته پیش ایمیلی را که زبیدالله مجاهد دریافت کرده بود، به دیگر اعضا فوروارد کند، یادش رفت که آدرس ایمیلهای در قسمت BCC بنویسد و آنها را در قسمت CC نوشت.
به این ترتیب فهرست تماس طالبان که شامل ایمیل 400 نفر شامل تعداد زیادی از روزنامهنگاران هم بود، لو رفت. یک روزنامهنگار مقیم کابل که اکانت توییتری با بیش از 9500 دنبالکننده دارد، از اینکه ایمیلش در میان این آدرسها بوده و امنیتش به خظر افتاده، ابراز تأسف کرده است.
در میان دریافتکنندگان این ایمیل یک استاندار افغانستان، یک عضو مجلس قانونگذاری، چند استاد دانشگاه و فعال سیاسی، یک عضو مجلس مشورتی و یک نماینده منسوب به جناح حکمتیار دیده میشوند.
با سلام
آقای دکتر مجیدی،
من متن اصلی رو خوندم. به نظرم برداشت شما از مطلب اشتباهه. چیزی که لو رفته contact list این سخنگو هست که اکثرا هم روزنامه نگار هستن. در متن اصلی اشاره ای به طرفداری یا تمایل این افراد نسبت به طالبان نشده و حتی گفته شده که طالبان همیشه به این ترتیب بیانیه می ده و مسئولیت کشتارهایی که می کنه رو به عهده می گیره. در حالیکه با خوندن مطلب شما به نظر می یاد که اسامی عده ای که نزدیک به طالبان هستن لو رفته که این طور نیست.
امیدوارم که تصحیح کنید.
بله، در انتشار خبر عجله کردم، فهرست تماسشون صرفا لو رفته.
مطالبتون در بیشتر مواقع پر از غلط های املایی و جا افتادن حروف یا کلماته.
نمونه غلط امروز : “یادش رفت که آدرس ایمیلهای در قسمت BCC بنویسد”
حس میکنم همیشه با سرعت ترجمه میکنید و مطالب رو منتشر میکنید. احتمالا وقت کافی ندارید.
——–
اصولا به نظر من اگر وقتتون رو روی مقاله هایی که خودتون تالیف یا گردآوری میکنید بگذارید و هفته ای فقط 2 مطلب بلند بنویسید خیلی بهتر از این خبر های ریز و سرگرم کننده باشه.
اخبار مربوط به تازه های گجت و … هر روزه در وب سایت های فارسی مربوط به فناوری خیلی جامع تر و بهتر پوشش داده میشه.
به نظر من اگر به سمت تخصص گرایی پیش برید خیلی بهتره، لااقل شروع کننده یک جریان تازه در وبلاگ های فناوری ایران خواهید بود.
اگر از نویسندگان جدید و یا متخصصانی که میشناسید تقاضا کنید که به سبک خودتان،article، بنویسند خیلی بهتر خواهد بود.
البته همه اینها به سیاست درآمد زایی وب سایت شما هم مربوط خواهد بود. ولی باز هم به نظر من اگر سبک نوشتن مقالات را بصورت جدی تر و مدام تر دنبال کنید. نه تنها بازدید کننده از دست نخواهید داد بلکه تعداد بسیاری از متخصصان علوم مختلف رو هم بازدید کننده وب سایت خودتان خواهید کرد.
موفق باشید
عاقای مخترم و کرامی .. شما انسان هستیذ !! .. همبن الان گه دارید ابن کلمنت منو میحونید و میتونید که این کلماث رو بخانید ، یعنی مغر و سیستم عثبیتون سالم هست !!!
..
آقای دکتر ، خواهشن ما رو از مطالب خوبتون محروم نکنید …. غلط املایی مگه چه مشکلی داره که یه عده میخوان مثل ملا بنویس ها جلوی رسیدن مطالب به این خوبی به ذهن ما رو بگیرند و از ذوق و شوق نویسنده بکاهند (چون همش باید وقتش صرف غاط گیری برای امثاکم کنه !! ) … بگذارید همین چند تا غلط اصلا توی کار باشه … اینها نمک کار هست !!!!
دیدگاهتون کاملا نا آگاهانه و غیر حرفه ایه..
اتفاقا خواننده ها از رسانه ای مثل 1پزشک که یکی از بهترین وبلاگ های ایرانی هست, توقع بالاتری دارن. در عین حالی که خوبی های وبلاگ آقای مجیدی رو می دونیم, بد نیست اشکالات کوچیکش رو هم بیان کنیم.
تلاشم اینه که نظر همه خوانندگان تأمین بشه، اما نه با کم کردن مطالب.
حالا آقا محمد یه انتقاد کرد شد آدم بد؟ فحش نداد که:دی
جناب آقای محمد؛ بنده تقریباً هر روز مطالب با ارزش جناب آقای دکتر مجیدی رو مطالعه میکنم. باید به اطلاع شما برسانم که اتفاقاً ایشان از اولین کسانی بودند که از همان ابتدا نگارش صحیح خط فارسی را در تمام نوشتههایشان رعایت میکردند. متأسفانه این موضوع هنوز فرهنگ عمومی ما نشده و هنوز اکثر مردم این موضوع را رعایت نمیکنند و یا شاید اهمیتی نمیدهند. حتماً شما اطلاع ندارید که سالها است طرح کیبرد استاندارد فارسی ارائه شده است ولی هنوز اکثر مردم – و از جمله خود شما – از آن اطلاع ندارید ولی آقای دکتر از همان نخستین نوشتههای خویش – حداقل از زمانی که من آنها را میخوانم – از این طرح کیبرد استفاده میکنند. جساراتاً باید عرض کنم عدم رعایت این موارد باعث شد تا این هم سال طول بکشد و بالاخره مایکروسافت در ویندوز هشت این کیبرد را بهرسمیت بشمارد. جساراتاً به تعدادی از موارد اشتباه در نوشتن در متن ارسالی شما اشاره میکنم: بیشتر: بیشتر. نمونه غلط: نمونهی غلط. مقاله ها: مقالهها. تالیف: تألیف. فناوری: فنّاوری. جامع تر: جامعتر. بصورت: بهصورت. جدی تر: جدیتر. وب سایت: وبگاه یا وبسایت. در پایان باید عرض کنم که ارزش اطلاعاتی که ایشان بدون هیچ چشمداشتی در اختیار عموم قرار میدهند، آنقدر زیاد است که میتوان از موضوع غلط املائی و سایر موارد مشابه بهراحتی گذشت. بنده که سواد انگلیسی درستی ندارم، خود را مدیون جناب دکتر میدانم و دعاگوی ایشان هستم.
منم این سوتی رو زیاد دادم :”>
با پژمان موافقم. یک عده شده اند غلط گیر تا از احساس “بی خاصیت بودن” فاصله بگیرند.
ضمنا من چند جوره آزمایش کردم. در جی میل، شما آدرسها را هر جا بنویسی (حتی Bcc) فرقی به حالش نمیکند. آدرس همه را برای همه میفرستد.
اصولا فکر نمیکنم سرویس دهنده های ایمیل امانت داری خوبی راجع به اطلاعات اکانت چنین گروه هایی باشند و اینکه همونجور که در مطلب های قبلی خود گفته بودید طالبان وقتی به اعضا ایمیل ارسال کنه در حقیقت اصلا ارسال نمیکنه مطلبت رو که یادت هست :)