سرانجام اپل حاضر شد که صورتحساب شش هزار دلاری یک دختر هشت‌‌ساله را بپردازد!

«لی‌لی» بدجور پدرش را در مخمصه قرار داده بود، این دختر 8 ساله، روی آ‌ی‌پد یک سری گیم‌های رایگان مثل Campus Life، My Horse، Hay Day و Smurfs’ Village را نصب کرده بود. اما در حین بازی، مرتب «خرید داخل اپ» کرده بود.

می‌دانید که برخی از اپ‌ها رایگان هستند، اما کاربر برای دسترسی به برخی از ویژگی‌های آنها باید بعد از نصب مبلغی بپردازد، که به این مسئله «خرید داخل اپ» می‌گویند.

لی‌ی هم که فریفته این گیم‌ها شده بود، تا توانسته بود سکه و جواهر مجازی خریده بود. البته لی‌لی فکر می‌کرد، پولی که از او (در واقع حساب پدرش) برای این خریدها طلب می‌شود، هم مجازی است. ولی او سخت اشتباه می‌کرد!

07-22-2013 06-15-13 AM

لی‌لی در ظرف سه ماه، 6 هزار دلار خرید کرده بود! پدر لی‌ای که «لی نیل» نام دارد و یک طراح صنایع هوافضا است، آدم مشغولی بود و اصلا ایمیل‌هایی را که او را متوجه خریدهایش می‌کرد، را چک نمی‌کرد. او وقتی متوجه قضیه شد که دید حساب بانکی‌اش معلق شده است!

07-22-2013 06-13-38 AM

بانک او را تحت فشار گذاشته بود، طوری که او دیگر مجبور بود خودروی شخصی و دو موتورسیکلت خود را برای تأمین هزینه بفروشد.

اپل در پاسخ به این پدر در وهله اول گفته بود که همه خریدهایی که از آی‌تونز صورت می‌گیرند، نهایی هستند و نمی‌شود دیگر کاری کرد. اما اپل بعدا در تصمیم خود تجدید نظر کرد و پول را به آقای نیل برگرداند و از او پوزش خواست.

لی‌لی حتی هنگامی که پدرش برای او توضیح داد که چه کاری کرده، متوجه قضیه نشد. در هر صورت این خرید داخل اپ، با اینکه مدل تجاری خوبی برای توسعه‌دهندگان اپلیکیشن‌هاست، ممکن است باعث مشکلات اینچنینی برای پدر و مادرها بشود و اپل باید راهی برای تکرار نشدن این داستان پیدا کند.

منبع

10 دیدگاه

  1. خوش به حال ما ایرانی ها که وقتی سکه تموم شد دیگه حق بازی نداریم و پاکش میکنم تا عقده‌ای نشویم در فیس بووک هم واسه اینجور گیم ها باید 60 70 دوست فعال داشته باشی الان باغ وحش دوست داشتنی من ویرانه شده است….

  2. آفرین به اپل! اگه اینجا بود همچین شرکتی اصلاً مسئولیتی به عهده نمیگرفت (البته اصلاً بخاطر سودجویی نیستا!!!)

  3. این چه جورشه ؟! فکر میکنم اشتباه شده باشه
    چرا که در اینجا مقصر پدر دختر بوده که قابلیت تایید دو مرحله اى رو فعال نکرده بوده

  4. فرق شرکتهای بزرگ و کوچیک و همینطور شرکتهای داخلی و خارجی همین چیزهاست هر دو دنبال سودند اما افق دیدشون فرق میکنه

  5. خوش به حال اونا
    اگه تو ایران همچین مسئله پیش میومد چیکار میشد واقعا !
    از بعضی نظرات بالا معلومه که اصلا زیر بار نمی رفتن و مثالهای که دوستان زدن را به پدره تحویل می دادن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]