فناوری ارسال عکس به آن سوی اقیانوس در سال 1926

این روزها ارسال عکس خیلی ساده است، ایمیل و اپلیکیشن‌های اشتراک عکس، کار را خیلی ساده کرده است. اما هیچ فکر کرده‌اید که در سال‌های نخست قرن بیستم، نشریات معتبری که می‌خواستند عکس‌های روزی از رخدادهای مهم دنیا داشته باشند، چه می‌کردند؟

یک مثال جالب می‌توانم بزنم، در سال 1926، در جریان عملیات نجات سرنشینان کشتی Antinoe، ناو پرزیدنت روزولت این عکس را گرفت، این عکس با فناوری همان زمان، بلافاصله از لندن به نیویورک فرستاده شد تا نشریات آمریکایی از آن استفاده کنند.

07-02-2013 05-52-54 AM

اما چاپ این عکس آنقدر سؤال در ذهن‌های خواننده‌ها ایجاد کرد و آنقدر آنها از این معجزه شگفت‌زده شدند که نشریه‌ای به نام Science and Invention لازم دید، در قالب یک نمودار اطلاعاتی یا اینفوگراف این مسئله را توضیح دهد.

07-02-2013 05-51-43 AM

شما می‌توانید اینفوگراف را در نمای بزرگ در اینجا ببینید و از جزئیات امر مطلع شوید، روند کار اندکی پیچیده است، چنین به نظر می‌رسد که عکس‌ها را ابتدا به صورت یک سری نقطه روی یک نوار ضبط می‌کردند، که در واقع یک شیوه ابتدایی دیجیتالی کردن بود،  بعد اطلاعات نوار را با دستگاهی از طریق کابل زیر اقیانوس به آمریکا می‌فرستادند تا در آنجا در روندی معکوس به عکس تبدیل شود.

منبع


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

4 دیدگاه

  1. اینکه چطور اونها تونستند با ارتباط تکنولوژی‌های زمان خودشون، کاری رو انجام بدن که نیاز به تکنولوژی بالاتری داره خیلی جالب بود!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]