مبارزه با تقلب از روشهای ابتدایی تا پیشرفته

در سال 2010، انتشار عکسهایی مثل این خبرساز شد:
در آن زمان دانشگاه Kasetart بانگوک، کلاهخودهای ضدتقلبی را در امتحام میانترم بر سر دانشجوها نهاده بود.
این عکس نخست در صفحه فیسبوک دانشگاه منتشر شد و بعد در اینترنت به صورت فراگیر منتشر شد.
مقامات دانشگاه مجبور شدند که توضیح دهند که استفاده از از کلاههایی مثل این، در نتیجه توافق دوجانبه بین آنها و دانشجویان بوده است و هیچ فشاری برای مجبور کردن دانشجوها در میان نبوده است!
عکس دیگری که مدتها در اینترنت دست به دست میگشت، این عکس بود که نشان میداد، موبایلهای دانشآموزان برای جلوگیری از تقلب به این ترتیب ضبط شده است.
اما امروزه فناوری ضد تقلب پیشرفت کرده است و برای این کار مقامات آموزشی از تجربه کازینوها استفاده میکنند!
چینیها آزمونی شبیه کنکور به نام Gaokao دارند که برای دانشآموزان بسیار سرنوشتساز است، این آزمون را فشردهترین آزمون دنیا میدانند، دولت چین برای جلوگیری از تقلب در این آزمون از دوربینهای مداربسته و تشخیصدهندههای امواج وایرلس استفاده میکند.
محیطهای مثل دانشگاه و مدرسه قرار است انسان سازی کنند و نه اینکه با رواج تقلب
یک بدی را گسترش دهند. دانشگاه و مدرسه بازار نیست و نباید تقلب در آن راه یابد
به نظرم باید با روشهای محترمانه جلوی تقلب گرفته شد.
سلام. روز پزشک را به شما تبریک میگم
یادش بخیر زمان دانشجویی از مدل تقلبی استفاده میکردیم که فکر کنم اگر هم لو می رفت اساتید محترم اون رو بعنوان درک بهتر درس تلقی میکردند! (البته اگر واقعگرا بودند!)
من رشته الکترونیک بودم بهمراه چندتا از دوستان روش جالبی رو استفاده میکردیم روش این بود:
داخل چند ماشین حساب Class pad (این ماشین حساب قابلیتهای فراوانی مثل توانیی نوشتن،داشتن کادمل سمبلها و علائم و توابع و … را دارد) یک فرستنده و گیرنده ASK گذاشته بودیم و زمانی که جواب سوالی را بلد نبودیم شماره سوال را برای دیگر دوستان حاضر در جلسه ارسال میکردیم و آنها هم جواب را نوشته و ارسال میکردند
البته عیب این روش این بود که ماشین حساب به اون گران قیمتی رو حسابی کالبد شکافی کردیم و تیکه تیکه شد و چند ماه هم زمان گذاشتیم (تقریباً تمام تابستان!) ولی ارزش داشت 🙂
البته اجرای این روش را توصیه نمی کنم به دلایل زیر:
1-قیمت این ماشین حساب الان خیلی گرانتر از یک گوشی هوشمند شده و صرف نمیکنه اون بلا را سرش بیارید 🙁
2- برای استفاده از این روش باید یک تیم باشید که حداقل یک نفرتون یک مقدار درس خوان تر از شماست (مشکلی که گاهی باهاش روبرو میشدیم: جواب سوال را هیچکدام نمی دانستیم، بعضی از امتحانات هم متاسفانه Open Book بود و حل سوالات بسیار سخت و وقت گیر بود و زمانی برای نوشتن مجدد داخل ماشین حساب و ارسال نبود)
اگر شما هم دانشجوی این رشته بودید و یا هستید می دانید که امتحانات بسیار طولانی و سخت بودند (2 تا 3سوال بود و تنها 4 ساعت زمان) که در نهایت اگر موفق می شدیم وقت می کردیم تنها جواب سوال را روی پاسخ نامه بنویسیم
خیلی جالب بود
دستت بی بلا دکتر
عکس سوم منو یاد یه عکسی تو گوانتانامو میندازه.
تو دانشگاه ما هم سالن امتحانات خاصی بود که دوربین مدار بسته داشت و موبایل هم توش کار نمیکرد.
حالا آنتن ندادن موبایل که گاهی اشتباهن چند روز روشن میموند دستگاهش بماند! ولی خداوکیلی اون دوربین ها استرس وحشتناکی داشت که همه هم تایید میکردن، با وجود اینکه همه رو خونده بودی و بلد بودی فشار روانی رو حس میکردی و همه از اون سالن متنفر بودن! ولی جاهای دیگه همچین حسی نداشتن.
دانشگاه ما نه دوربین مدار بسته داشت و نه مراقب سخت گیر! اگر اینطور بود که منو دوستام حالا حالاها فارغ التحصیل نمیشدیم:) درس انتقال حرارت هم سوالاش همیشه تکراری بود و اپن بوک هم بود همه بدون استثنا سوالا با جوابو تو کتاب مینوشتن حتی زحمت حفظ کردنشم به خودشون نمیدادن ولی با این حال نمیدونم قضیه چی بود که به جز تعداد محدودی نمره بالا هم نداشتیم:)))))))))
یا رشد ما در صنعت تقلب بیشتر از متوسط جهانی هست یا اونها از دنیا تقلب عقب مانده اند 🙂
آخه تقلب به روش بصری سالهاست که در کشور ما منسوخ شده و کار کشیده به شیوه های مخابراتی روز!
خودتونو بکشین هم تقلب میشه