هزینه طراحی تازه وبسایت CNN: عدد باورنکردنی 15 میلیون دلار!
شخصا سررشتهای از طراحی وب ندارم، اما مثل کسی که بازیکن فوتبال نیست، اما از «تیکی تاکا» لذت میبرد، همیشه هنگام وبگردی نگاهی به طراحیهای تازه میاندازم و سعی میکنم به صورت کلی استفاده از رنگها، فونتها، المانها، فناوریها و چینش و معماری مطالب را در ذهن مرور کنم.
به تازگی خبر تازهای در مورد طراحی سایت CNN خواندهام که فکر میکنم، برای طراحان وب میتواند جالب باشد:
روز چهارشنبه در جریان همایشی، رئیس CNN -جف زاکر- طراحی جدید CNN را رونمایی کرد، او تصریح کرد که آینده CNN را بیشتر در نسخه وبی و دیجیتالی آن میبینید تا نسخه سنتی تلویزیونی این خبرگزاری معتبر.
برای سر و سامان دادن به طراحی CNN، این خبرگزاری امسال 15 میلیون دلار هزینه کرده است.
طراحی قبلی CNN از سال 2009 مورد استفاده قرار میگرفت، پوسته تازه تیرهتر است و از جهاتی شبیه پوسته سایت هافینگتون پست است.
در این طراحی، خبر اول به صورت برجسته و متمایز با یک عکس بزرگ در بالای صفحه قرار داده میشود، هر چقدر هم خبر مهمتر باشد، عکس یا ویدئوی آن بزرگتر کار میشود.
اگر خبر زیاد مهم نباشد، رنگ پشتزمینه تیره است، اما اگر خبر خیلی مهم باشد، مثل حادثه بمبگذاری در بوستون، از رنگ قرمز هم ممکن است استفاده باشد.
در زیر خبر اول، خبرهای دیگر به صورت شبیه سایت پینترست چیده میشوند. بعضی از این باکسها فقط عناوین خبرها را دارند و برخی هم حاوی عکس بندانگشتی یا ویدئو هستند.
میزان باید ماهانه از سایت CNN حدود 42 میلیون است. اما یک چیز مهم در طراحی تازه، اهمیتی است که به کاربران موبایل داده شده است. برآوردها نشان میدهند 39 درصد ترافیک کل CNN را کاربران موبایل تشکیل میدهند. پس طراجی تازه ریسپانسیو شده تا باعث رفاه کاربران موبایل شود.
علاوه بر این API خبرگزاری CNN هم منتشر شده است که اجازه انتشار اخبار را به صورت سهل و ساده در پلتفرمهای مختلف مورد استفاده میدهد، برنامههایی هم برای دسترسی دادن توسعهدهندههای ثالث به این API وجود دارد.
خب، من از انتشار این خبر هدفی داشتم:
برای من خیلی جالب است که رسانهها، روزنامهها و خبرگزاریهای بزرگ در غرب، باعث ایجاد تحول در طراحی وب میشوند.
بله! همه این رسانههای ثروتمند هستند و میتوانند بیمهابا خرج کنند، اما همه چیز پول نیست، خیلی وقتها ذهنیت مدیران ارشد و نوع نگاه آنها مهمتر است. من دیگر خسته شدم از بس نالیدم که روزنامهها و خبرگزاریها و سایتهای دولتی ما، وضعیت بهسامانی از نظر طراحی ندارند.
به نظر میرسد در این زمینه هیچ دلسوزی یا دغدغهای وجود ندارد و افراد شایسته در زمینه طراحی وب، به کلی از میدان به دور میمانند.
روزنامههای ما از راستترینها تا میانهرو و چپ، همگی تقریبا درد مشترکی دارند و آن هم عقبافتاده بودن طراحی آنهاست.
ما پرتوقع نیستیم و مثلا انتظار نداریم که روزنامه کیهان یا شرق به اندازه نیویورک تایمز، بتواند در زمینه طراحی وب در محیط داخل تأثیرگذار باشد، اما مثلا دوست داریم که چینش مطالب، فونت مورد استفاده و امکانات چندرسانهای بهتر شوند و سایتها ما را یاد دهه 1990 نیندازند! (لازم است به سایت خبرآنلاین اشاره کنم که در ابعاد داخلی، استانداردهای بسیار خوبی دارد و یک نمونه است.)
همان طور که در ابتدای پست نوشتم، من سررشتهای از طراحی وب ندارم، اما میتوانم به عنوان وبلاگنویسی که تجربه چندبار سفارش پوسته اختصاصی داشته است، برایتان بنویسم که مشکلات طراحی وب چندلایهای هستند، مثلا یک طرف مشکل هم برمیگردد با سلیقه و نوع کاربری بازدیدکنندگان ایرانی.
باید اعتراف کنیم که کاربران اینترنت در ایران، نوع رفتار توأم با تنبلی محض دارند، درست به همین خاطر است که در ایران خیلی وقتها بهتر است، به جای طراحیهای پیچیده، رو به طراحیها ساده بیاوریم و مطالب را به صورت «وبلاگی» بچینیم، یعنی اینکه به جای مرتب کردن اخبار در کتگوریهای مختلف، خیلی ساده 4 خبر و مطلب تازه را به صورت کامل یا نزدیک به کامل در صفحه نخست قرار بدهیم، این طوری شانس خوانده شدن واقعی مطالب بالاتر میرود.
به نظر میرسد که به خاطر کندی اینترنت در ایران و برخی محدودیتهای بیدلیل، میزان بازدید کاربران اینترنت از سایتها و خبرگزاریهای با طراحی مدرن و امروزی، کم باشد.
من از یک تشبیه فوتبالی دیگر استفاده میکنم: در دهه شصت زمانی که فوتبالهای اروپایی را کمتر میدیدم، بازیهای تیمهای داخلی به نظرمان زیبا میآمد و ما گاهی تصور میکردیم که یک بازیکن معمولی، بسیار تکنیکی است و هوشمندانه بازی میکند، اما از زمانی که پخشهای زنده مرسوم شدند، ما به تدریج متوجه شدیم که فوتبال واقعی چیست.
در زمینه طراحی وب هم متأسفانه خیلی اوقات به نظر میرسد که هم کارفرما و هم طراح وب مجبور هستند که ذائقه خاص کاربر ایرانی را در نظر بگیرند، طراحیهای بیش از حد مدرن و انقلابی، برای کاربران ما مثل غذاهایی هستند که آنها قبلا در منوی هیچ رستورانی تجربه نکردهاند و به صورت متناقض باعث دافعه میشوند، تا جاذبه.
امیدوارم که خود طراحان وب دست به قلم بشوند و از زاویه دید خود مشکلاتشان را بیان کنند.
این نوشتهها را هم بخوانید
سلام
من رفتم توی سایت cnn اما با چیزی که در تصویرشماست متفاوته!!!
هنوز که طراح نشده! دنبال چی هستی؟!
اولین چیزی که وب ایران داره از اون رنج میبره، همونطور که اشاره کردید “ذهنیت و نوع نگاه مدیران” در رده های مختلف هست. متاسفانه اکثر مسئولین و مدیران در کشور ما، چه در موسسات دولتی چه غیر دولتی، دیدگاه درست نسبت به استفاده از وب، و نحوه طراحی خوب در وب ندارند. البته این مشکل میتونه دلایل مختلفی داشته باشه، و الزاما هم مستقیم به خود مدیران بر نمیگرده، مثلا یکی از دلایل میتونه وضعیت نابسامان اینترنت و همینطور ضریب نفوذ بسیار پایین اینترنت در ایران باشه، که باعث بشه مدیران موضوع وب رو جدی نگیرند. یه قسمت دیگه هم برمیگرده به شرکتهای ارائه دهنده خدمات از قبیل طراحی وب؛ بخاطر ضعف بنیادین که در فراید آموزش مراحل مختلف طراحی وبسابت در ایران وجود داره (مثلا ما در دانشگاه فکر نمیکنم هیچ گرایشی تخصصی در ضمینه طراحی در کامپیوتر و وب داشته باشیم) اکثر سایتها بدون رعایت اصول، و کاملا سلیقه ای طراحی میشه.
ولی در مورد کاربران زیاد موافق شما نیستم. مثلا برای مقایسه، مسئله مد (در لباس، لوازم خانگی و …) رو در نظر بگیرید. بنظر من مهترین چیزی که میتونه تعیین کننده مثلا مد لباس، یا رنگ سال باشه، انتخاب مردم نیست، بلکه ارائه و تبلیغ انبوه یک سری مدل از محصولات توسط شرکتهای بزرگه. در ایران هم چیزی که داره دیدگاه کاربران اینترنت رو پایین نگه میداره، کیفیت پایین خدمات ارئه شده به اونها از جمله در طراحی های سایت و همچنین محتوای سایت هست. سایتهای ایرانی در اکثر موارد طراحی بهم ریخته و نامنظمی دارند که پر شده از تبلیغهای چشمک زن و آزاردهنده.
این موضوع هم که کاربران بیشتر به طراحیهای ساده علاقه نشان میدن هم بنظر من کاملا طبیعی هست، چون اولا طراحی نباید پیچیده باشه، ثانیا طراحی زمانی میتونه از حالت ساده وبلاگی خارج بشه که خود وبسایت و مطالب اون ظرفیت پرکردن محتوای مورد نیاز این ساختار رو داشته باشند. مثلا سایتی به عظمت BBC رو در نظر بگیرید، طراحی این سایت طوری هست که میتونه در یک نگاه اطلاعات مفیدی رو به کاربر ارئه بده و کاربر رو سریع به هدفش برسونه، ولی این رو مقایسه کنید با سایت خبرآنلاین (که البته به نظر من هم در ایران نمونه خوبی محسوب میشه، البته فقط در ایران! )، با اینکه BBC میزان محتوای تولید شده اون در واحد زمان احتمالا دهها برابر خبرآنلاین هست، ساختار BBC خیلی ساده تر بنظر میرسه.
در شرایط فعلی اگر بخوایم کیفیت وب ایران بالا بره، باید تمامی افراد تاثیر گذار در ارائه خدمات اینترنتی، از سرویس دهندگان اینترنت گرفته تا صاحبان وبسایتها و طراحان وبسایتها، کیفیت خدماتشون رو بالا ببرند تا به طبع اون دیدگاه کاربران نسبت استفاده از اینترنت ارتقا پیدا کنه.
حقیقتا منم طراحی BBC رو خیلی ساده تر در عین حال جذاب تر می بینم
در هر حال اون قالب واسه یه سایت خبری به نظرم بهتره
پاراگراف آخر را گل گفتید.
در همین زمینه طراحی قالب وردپرس که بنگرید، متوجه میشید که خیلی از قالب های برتر خارجی در ایران خریدار نداره (هرچند در ایران اکثر افراد قالب های خارجی را رایگان استفاده میکنن)…
بارز ترین نمونه ای که میتونم بهش اشاره کنم وبسایت نارنجی هست… هنوز همون حالت وبلاگی را حفظ کرده درصورتی که اگر یک قالب شیک، استاندارد و مدرن مجله ای براش طراحی بشه شاید خیلی از بازدید کننده های خودش را از دست بده. بله، اینجا ایران است.
دکتر جان 15 میلیون دلار؟
تف به روح من که شغل طراحی وب سایت رو انتخاب کردم، تو همین نمایشگاه الکامپ قبلی بود که یه به اصطلاح شرکت طراحی وب داشت تراکتی رو پخش میکرد که روش نوشته بود طراحی وب سایت فقط با 5 هزار تومن.
در هر تایپ و تکثیری که بری نوشته طراحی وب سایت ( با ده هزار تومن )
خودم همیشه به اینایی که این بلا رو سر قیمت ها میاوردن فحش میدادم تا اینکه بعد از اینکه پوستم کنده شد و چند ماه هیچ مشتریی نداشتم؛ من بد بخت برای یه مشتری حروم لقمه سه تا سایت با یک سال بروز رسانی نرم افزار و محتوا رو به قسمت 150 هزار تومن طراحی کردم.
من پنج سال شرکت طراحی وب داشتم، من بیشتر از ده جا کار کردم و به جرات میگم یکی از لجن ترین شغل ها در ایران آی تی هست و بوی گند رشوه و زیر آب زنی و دزدی بوجه های دولتی و … در این صنف غیر قابل تحمل هست
کثیف ترین آدم های این صنف هم مدیرانش هستن که تا ده متر بالای سرشون تو لجن غرق هستن
بگذریم، بریم سر اصل مطلب، حد اقل برای من که این قالب جدید در دسترس نیست، یا هنوز فعالش نکردن و یا فعلا فقط برای بعضی مناطق فعاله، کلیت یه همچین ظاهری رو تو نیم ساعت میشه با فریم ورک وارپ برای ورد پرس یا جوملا طراحی کرد ( البته ریزه کاری هاش وقت بیشتری میبره )
قطعا این مبلغ برای طراحی ظاهری نیست و موارد بیشتری رو شامل میشه، شاید هزینه سرورهاش رو هم روش حساب کرده! شاید هم پشت این ظاهر یه نرم افزار مدیریت خبر فوق العاده باشه که کلی از بار کاری خبر گذاری رو به دوش بکشه، اگر میشد یه جاسوس بفرستی تو سی ان ان و از قابلیت های پشت صحنه این سایت هم یه گزارش تهیه کنی عالی بود ؛)
آقای دکتر بی مهابا درست نیست، درستش «بی محابا» هست.
من به عنوان یک طراح وب مشکل رو سمت طراح ها نمیبینم بلکه از فرهنگ پایین کارفرما ها میبینم . بعضی از مشتری ها اصلاً سایت های مدرن به عنوان وب سایت قبول ندارند و یا حرفه ای نمی دونند یک مشکل دیگه هم هزینست ! تو ایران برای طراحی هزینه نمیشه طراحی وب مراحل متععددی داره و هزینه سنگین ولی خوب از اونجایی که کارفرما ها حاظر به پرداخت هزینه نیستند کار ها در حد مبتدی انجام میشه . برای طراحی یک سایت خوب یک تیم ۴ نفره حداقل باید یک ماه در کنار هم کار کنند که در حال حاظر پروژه های در این سطح انگشت شمارند. مشکل سوم اعمال نظر کارفرما در طراحیست؛ اعمال نظرات شخصی در پروژه ها کار رو وحشتناک میکنه ! و خروجی کار رو بشدت تحت تاثیر قرار میده.
سایت جالبیه حتما در کدنویسی خیلی برتری ها رو داره که 15000000دلار هزینش شده
با توجه به اندک مطالعاتی که در این زمینه دارم باید خدمتتان عرض کنم. طراحی وبسایتهای مشهور مربوط به کمپانیهای بزرگ معمولا با روش سنتی طراحی (آنچه که در مورد ایران و وبسایتهای کم اهمیتتر خارجی جاری است) تفاوت بزرگی دارد.
بطور خیلی خلاصه در مورد این وبسایتها ابتدا با استفاده از ابزارهای ردگیری کاربران در وبسایت، نقاط قوت و ضعف طراحی گذشته شناخته میشود.
در مراحل بعدی هزینه زیادی صرف روشهای بازاریابی نورومارکتینگ و ابزار آن (همچون eyeTracking و بعضا fMRI) میشود.
و در نهایت طراحی و برنامهنویسی وبسایت آغاز میشود.
معمولا بخش زیادی از هزینهها در بخش اول و دوم صرف میشود و طراحی (مرحله آخر) هزینه آنچنانی نخواهد داشت.
15 میلیون شاید برای سایتی با این ترافیک مقدار معقولی باشه. اما به عنوان یک اپلیکیشن خبری تحت وب با این حد و اندازه باید بپرسیم در چه تکنولوژی هایی پیشگام شده.
وقتی از ریسپانسیو بودن به عنوان یک تکنولوژِی و ویزگی برجسته یاد کنیم، فقط به این موضوع فکر میکنیم که صفحه وب خودش رو با اندازه نمایشگر گجت های ما وفق بده. اما رسپانسیو بودن بسیار فراتر از اینه.
یک نمونه بی نطیر Google Now هست. به این میشه گفت ریسپانسیو، چون واقعا جواب گوی کاربره و خودش رو برای کاربر منطبق میکنه، اطلاعاتی که نیاز دارید وابسطه به مکان جغرافیایی و زمان براتون پیش بینی میکنه و در زمان مناسب این اطلاعات رو ارائه میکنه، ممیشه باهاش مکالمه کرد، منظور شما رو درک میکنه و با توجه به نیاز شما پاسخ پرسش ها و نیاز های شما رو فراهم میکنه.
Google maps و Search هم نمونه های بعدی هستند که به زیبایی از ریسپانسیو بودن بهره گرفتند. به لمس انگشتان شما، به صدا، به علایق شما، و به نیاز هایی که دارید پاسخ “respond” میدن.
ریسپانسو بودن تنها تنظیم خودکار اندازه صفحه نمایش نیست، که در یک پزشک یا سایر سایت ها میبینیم. این کوچکترین نمونه هست.
برای من سوال با سرمایه گزاری 15 میلیون دلاری، آیا پیشگام شدن، یا فقط خودشون رو به استاندارهای فعلی یا حتی کمی قدیمی رسوندن؟
دکتر جان غم ما را تازه کردی . به نظر من در ایران مشکل از هر دو طرف سرچشمه می گیره : هم از طراحان وب و هم از مدیران .
چرا طراحان وب ؟
رک و پوست کنده بگم : چون حال ندارن اطلاعات خودشون را در زمینه کاری شون بروز کنن ! بنده به عنوان یک توسعه دهنده وب باید بگم دنیای وب هر روز که نه ! بلکه هر ساعت شاهد یه پیشرفت و آمدن یک تکنولوژی جدید است و این را قبول دارم در این شرایط آپدیت بودن بسیار سخت است اما با عشق به کار خود و عشق به این که هر روز بیشتر از دیروز بداینم بسیاری از مشکلات حل می شود و چه بسا مشتریان بیشتری جذب می شوند . و مشکل فاحش تر بیشتر طراحان ما مسلط نبودن به زبان انگلیسی است که کار آپدیت بودن را بسیار سخت می کند برای مثال اگر طراحی زبان انگلیسی اش قوی باشد می تواند یک تکنولوژی جدید را دو یا سه روزه یاد بگیرد اما اگر زبانش قوی نباشد باید هفته ها وقت بگذارد و مثال ها و سورس کد های دیگران را ببیند تا مطلب را یاد بگیرد.
چرا مدیران ؟
چون آنها هم اهل ریسک نیستند و مدام این جمله را می گویند : “آقا همین خوبه … چه ایرادی داره … همین که کار ما را راه می ندازه کافیه .” حالا هی ما بش میگیم عزیز ، بزرگوار ، مدیر محترم الان سایت را باید رسپانسیو طراحی کرد این طوری کاربران تبلت و موبایل نمی تونن سایت را ببینند . در جواب میگه : ” خوب میرن سر کامپیوتر شون !!! ” اون موقع است که آدم می خواد سرش را بزنه به دیوار … :) الان خود من در سایتم خواستم حلاف جریان آب شنا کنم و طرحی نو بدم :| و سایت را به جای عمودی ، افقی طراحی کردم : www.damavandsoft.com
که با واکنش تند بعضی از دوستان رو به رو شدم . آقا اصلا بروز بودن به ما نیومده . خداحافظ
دوست عزیز سایتت رو دیدم،خیلی قشنگ طراحی کردی
واقعا ایده سایتت قشنگ و جذاب بود ، فقط برای ما تعریف نشده که سمت راست اول سایته یا سمت چپ .
ولی کلا دمت گرم خوشمان آمد ;)
ممنون بچه ها . سایت از سمت چپ به راسته :)
من هم به سایت cnn سر زدم و قالب آن متفاوت از چیزی بود که معرفی شده بود.
نکته ی دیگر اینکه علاقه ما به خواندن مطالب بر اساس تازگی شاید زیاد ربطی به تنبلی نداشته باشد. من هم موافقم که در سایتهایی با دسته بندی های مختلف باید در صفحه ی اول کاتاگوری ها را هم ببینیم ولی من خودم در برخی وبلاگها به دنبال یافت آخرین مطالب سرگردان می شوم.
حرف شما در مورد سایتهای خبری و با به روز رسانی بالا کاملا درست است اما من شخصا وبلاگهای ساده تر را بیشتر می پسندم.
پوسته جدید معرفی شده اما هنوز لانج نشده.
دوست عزیز،
من به عنوان کسی که سالها در ایران کار نرم افزار و وب انجام دادم و در حال حاضر هم چند سالی هست که در استرالیا شرکت نرم افزاری خودم رو اداره میکنم، باید بگم مشکل ایران سطح فرهنگی کاربران اینترنتیه که به دلیل عدم دسترسی کافی به اینترنت و صرفا دیدن یه سری سایت های بی کیفیت ایرانی، هیچوقت بالا نرفته. در نتیجه هیچ فشاری بر شرکت ها وجود نداره و ضرورتی نمیبینن که بهبودی در وضعیت سایتشون داشته باشن. همه پیشرفت ها از رقابت شروع میشه و بالارفتن سطح آگاهی مردم.
Responsive Design تکنیکی هست که چندین ساله در دنیا مطرح شده و تقریبا به صورت یه استاندارد طراحی وب در اومده و کمتر کسی سایت مجزا برای موبایل و تبلت و دسکتاپ طراحی میکنه. اما باز هم به همین دلایلی که گفتم خیلی دیر وارد بازار ایران شده. چون رقابتی بین شرکت های نرم افزاری وجود نداره.
فونت فونت فونت و باز هم فونت.
مهمترین مشکل وب فارسی، گرافیک فارسی، چاپ فارسی فونت فارسی هست. متاسفانه به دلیل نوع رسم الخط فارسی در این مورد کار چندانی هم نمی توان کرد. چسبیدگی حروف، خط کرسی، نقطه ها، دندانه ها. همین طرح های ارائه شده در این مطلب را با فونت فارسی تصور کنید، تقریبا چیزی برای ارانه نخواهد داشت.
نه می توان آتاتورکی عمل کرد و رسم الخط را جایگزین کرد نمی توان تغییر شگفتی ایجاد کرد.
سلام
دیروز وقتی به رفیقم گفتم هزینه طراحی سایت 780 تومنه تازه با تخفیف چشاش همچین گرد شد
واقعا بدترین شغل رو ماها داریم!
مشکل شما دوستان این است که هیچکدوم حرفه ای نیستید ولی ادعای حرفه ای بودن رو دارید.
مشتریانتان هم مثل خودتان حرفه ای نیستند.
پس نتیجه می شود اینکه همه چیزتان بهم میاید.
فقط ادعا دارید و بس.
یکم از مرزهای ایران خارج بشید می فهمید که دنیای وب الان در چه مرحله ای است.
ساخت وب سایت فقط دزدی ایده از تمپلیت مانستر برای ظاهر سایت هایتان و استفاده از ورد پرس برای مدیریت محتوا نیست.
بیدار بشید عزیزان .
یک بلیط بگیرید بیایید همین کشورهای عربی تا ببینید طراحان وب هندی و پاکستانی چه هنر و توانایی هایی دارند.
اینقدر هم مشکل رو گردن ایران و شرایط آن نندازید.
همین که هست. فکر کردید بقیه مشکل ندارند.
بنظرم همانطوری که دوستان گفتند
مشکل اصلی تو کشورما بحث هزینه کردن توسط کارفرما است
تا زمانیکه مردم ما فکر کنند قیمت ویندوز ۵۰۰ تومنه و با ۲۰۰۰ تومن میشه هزارتا نرم افزار خرید و تو تبلیغات میبینن طراحی وب با ۵۰ هزارتومن فکر میکنن ارزش اینها همینقدره
در صورتیکه قیمت به ویندوز حدود ۲۰۰-۳۰۰ دلاره که چندمیلیون نسخه از اونو مایکروسافت میفروشه که باعث در امد چند میلیارد دلاری یک نسخه ویندوز میشه
بعد تو ایران به دلیل همین فرهنگ و باور غلطی که در ابتدا گفتم کارفرما انتظار داره یک نرم افزاری که برای اون اختصاصی نوشته میشه نهایتش ۲۰ – ۳۰ هزار تومن پول بده
ما این ضعفو هم تو تولید نرم افزار داریم هم تو طراحی وب
شما به سایت بی بی سی برید و سند BBC Global Exprience Language یا به اختصار BBC GEL را دریافت کنید و با استانداردهایی که یک مجموعه مثل BBC برای طراحی تدوین می کند آشناتر بشوید.
مهمترین ضعف طراحان بسیار خوب و حتی نابغه ی ما (کاری با طراحان ضعیف و معمولی و حتی خوب نداریم) نداشتن سند الگو و روش طراحی برای کارهایشان است.
اگر سایتی خوب طراحی شده باشد، فقط بر اساس ایده های یک نفر که با نبوغ خود توانسته چنین کند، شکل گرفته حال اینکه شاید همین شخص طرح بعدی اش ضعیف باشد.
ما باید یاد بگیریم که طراحی اصلاً سلیقه ای نیست و می بایست صرفاً با هدف “افزایش مخاطب” و با روشهای استاندارد مبتنی بر آنالیز دقیق آمار بازدید صورت پذیرد …
این قصه سر دراز دارد،
ضمناً منظورم طراحی بود نه گرافیک…
با سلام
منظورتون از این جمله چی هست؟
“میزان باید ماهانه از سایت CNN حدود ۴۲ میلیون است.”
منظور بازدید بود “ز” جا افتاده
گذاشتن یه خبر بده 48 ساعته آمادش کنیم واسه wp , mt , joomla خلاصه بر حسب نیاز :دی
ایران همیشه آزاد !
با سلام
به نظرم توی خبرگزاری های ایرانی سایت فرهنگ نیوز هم طراحی جالبی داره و براش زحمت کشیده شده.
http://www.farhangnews.ir
ای نگو… داغ رو دلم نزار کار های 10 هزار دلاری رو 200 هزار تومن طراحی می کنیم تازه میگن گرونه بابا… اونقدر مشکل طراحان وب تو ایران زیاده که اگه یکی دو تاشو بگم همه میگن شاید همینا بود واسه همین نمی گم. ولی واقعا نگاه ها باید درست بشه… :(
باسلام
واقعا میفهمم که بخش طراحی سایت چقدر سخت و کلیدی هستش…..نه اینکه خودم بلدم ….بلکه اینکه خیلی کارها میشه کرد.
حدود 10 ماه پیش بود که تصمیم گرفتیم که وب سایت رو راه اندازی کنیم. خیلی وقت برد ، ولی نمی خواستیم که عجولانه شروع کنیم. تا جایی که ذهنم یاری میکنه تا همین امروز ، حدود 18 نفر از افراد متخصص و خوش فکر در امور: IT ، تجارت و…. به منظور ایده دادن و اجرایی کردن اونها وقت گذاشتن.
تقریبا کار ما تموم شده و توی این هفته ، داشتیم درمورد نکات نهایی و ریز گرافیکی و طراحی سایت تبادل نظر میکردیم .
سایت ما ان شاء الله تا آخر هفته آغاز به کار میکنه.
تلاش ما هم بر این بوده که سایتی متفاوت و جذاب آماده کنیم.
البته امیدواریم که بتونیم با نظرات کاربران ، در ورژن های بعدی ، پیشرفت داشته باشیم.
سلام من سایت cnn رو رفتم ولی الان طراحیش این نیست که؟!
من بعنوان یک طراح وب خیلی به طراحی وبسایت حساسم و نسبت به چشم و ذهنیت کاربران احساس مسئولیت میکنم . بعضی مواقع یک روز برای طراحی یک کادر متن وقت میگذارم. اما متاسفانه کارفرما و مشتری متوجه این قضیه نیستند و از من میخواهند که کار را با سرعت انجام دهم و زیاد به جزئیات توجه نکنم. متاسفانه در ایران مشکل این است؟! اهمیت طراحی با دیدی جدی نگاه نمی شود.
به همین خاطر می خواهم از کشور خارج بشوم چون هنوز طراحی وب در کشورم آنطور که باید مورد توجه نیست.
دوست عزیز ممنون از اطلاع رسانیتون.سایت زیبایی داری خسته نباشی
یه چیزی در حدود 45 میلیارد تومان !!!!
فک نکنم
خیلی عالی بود ممنون از وب سایتتون
کاش یکی هم باسه ما همچین سایتی طراحی می کرد و پول نمی گرفت :))))))))))
جالب بود
مثل همیشه عالی ممنون
واقعا یه سایت خوب ارزششو داره
جالب بود !!!! همچین هزینه ای برای یک سایت
سلام
عالی بود با سپاس از سایتتون
سلام
عالی بود با تشکر.
با سپاس از سایتتون
بسیار عالی دستتون درد نکنه
خوب میدادن من با 100 هزار زراحی میکردم واسشون
پول بیخود خرج کردن
مگه سایتش از طلاس با اینقیمت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آدم چیزهایی می شونه این روزها شاخ در میاره . چه خبره این قیمت آخه
به نظر من این بیشتر جنبه تبلیغاتی داره فکر نکنم این قیمت بدن برای طراحی اگه بخوان من خودم به 5 میلیون یه چیز توپ میسازم براشون :)
تعرفه طراحی سایت در خارج از ایران رو با ایران مقایسه کنید ، هنوز خیلی مونده!
واقعا باورش سخته و اینجاست که تفاوت تجارت الکترونیک در خارج از کشور و ایران مشخص میشه :)
سلام،
این بررسی درست است
بنده خودم طراح سایت هستم که با زبان های مختلفی طراحی انجام دادم
با انواع CMS ها کار کردم نمونه کارهای مختلفی دارم SEO و Responsive و … هم به تناسب درخواست کننده در نظر گرفته شده
ببینید انصافاً
http://osmahabco.com/
http://yaghoobi.tk/
http://developmentgroup.ir/
http://www.osmahab.com/
http://economyworld.ir/
این فقط چندتا نمونه است
جالب اینجاست که توی شرکت های ایرانی توقعات بسیار بالاست و حقوق بسیار پایین بطوری که توقع دارن علاوه بر طراحی فروشگاه اینترنتی و انجام مارکتینگ آنلاین، کار گرافیک و تبلیغات شاپینگ رو هم داشته باشیم
خیلی جالبتر است که بنده باید ادمین شبکه هم باشم و علاوه بر تسلط بر شبکه (سرور، میکروتیک و …) باید کارهای VOIP را باید انجام بدم
خیلی جالب است نه!!
خیلی جالب بود به خصوص هزینه ای که بابت طراحی پرداخت کردن واقعا تعجب آور بود !
البته واقعا طراحی خوب و کامل و بی نظیری داشت
در کل ممنون بابت به اشتراک گذاری این خبر
مبلغه بزرگیه . ولی فوق العاادس
طراحی BBC خیلی ساده تر و جذاب تره
ممنون از سایت 1 پزشگ
جالب بود، ممنون بابت به اشتراک گذاری
واقعا جالب بود
سایت جالبیه حتما در کدنویسی خیلی برتری ها رو داره که ۱۵۰۰۰۰۰۰دلار هزینش شده
حقیقتا منم طراحی BBC رو خیلی ساده تر در عین حال جذاب تر می بینم
همانطوری که دوستان گفتند
مشکل اصلی تو کشورما بحث هزینه کردن توسط کارفرما است
تا زمانیکه مردم ما فکر کنند قیمت ویندوز ۵۰۰ تومنه و با ۲۰۰۰ تومن میشه هزارتا نرم افزار خرید و تو تبلیغات میبینن طراحی وب با ۵۰ هزارتومن فکر میکنن ارزش اینها همینقدره
سلام
به نظر من که حقشونه این مبلغ رو گرفتن نوش جونشون حتما این توانایی رو در طراح دیدن و کارشو عالی انجام داده