عینک هوشمندی برای تزریق بدون درد وریدی
با وجود این همه تبلیغ در مورد گوگل گلس و یا ساعتهای هوشمند، هنوز هم خیلیها تصور میکنند که اینها وسایل لوکسی هستند که فایده عملیای برایما ندارند. اما شرکت Evena Medical یک عینک هوشمند جالب تولید کرده است که میتواند کمک زیادی به پرستاران کند.
تزریقات داخل وریدی و گذاشتن کاتتر در داخل وریدها، مهارتی است که نیازمند تجربه زیاد است، بعضی از بیماران واقعا بدرگ هستند و در مورد نوزادها و اطفال، کار بسیار دشوار است، اما اگر یکی از عینکهای این شرکت را به چشم بگذارید، میتوانید با استفاده از فناوری نور نزدیک به فروسرخ NIR، منظره وریدهای بیمار را روی دستش ببینید.
این عینک همچنین از فناوری Epson’s Moverio هم استفاده میکند، به این ترتیب کسی که عینک را به چشم میزند، میتواند مثل فناوری واقعیت افزوده، توضیحاتی در مورد قسمتهای مختلف بدن را به صورت زنده ببیند.
این عینکها میتوانند تصاویر را با بلوتوث، وای فای یا 3G هم منتقل کنند و با آنها میشود به صورت صوتی هم با بقیه ارتباط برقرار کرد.
عینک، میتواند عکسها و ویدئوها را در داخل خود ذخیره کند.
علاوه بر کاربرد اصلی پزشکی، با همین عینک میشود با سیستم ذخیره اطلاعات پزشکی بیمارستان ارتباط برقرار کرد و مدارک پزشکی یک بیمار را مرور کرد.
این عینک حدود 10 هزار دلار قیمت دارد و در سه ماه نخست سال 2014 وارد بازار خواهد شد.
این نوشتهها را هم بخوانید
آقا قیمتش بالاست، ولی آیندهای رو نوید میده که دیگه خیلی از آزمایشات و عکسبرداری ها منقرض بشن.
خیلی کار جالبی کردند. فقط قیمتش خیلی زیاده.
امیدوارم بجای عمل سخیف (!) آنژیوگرافی (مخصوصاً در ایران!) هم بشه از تکنولوژی مشابه این استفاده کرد.
این تکنیک هیچ اطلاعاتی در مورد میزان انسداد عروقی نمیدهد. آنژیوگرافی روش تشخیصی طلایی برای تشخیص انسداد عروقی است.
منظورم روشی مشابه سیتی آنژیوگرافی بود. مسلماً اگه پزشک با چنین عینکی قدرت مانور در جابجایی زاویه دید داشته باشه کارش هم راحت تر میشه تا اینکه از چند زاویه ثابت عکس یا فیلمبرداری بشه.
راستی بدون اینکه جسارتی به کسی کرده باشم و کاملاً بدون منظور میگم: اینروزها پزشکان محترم قلب بدون کوچکترین معتلی در مراحل انتهایی معاینه عروق قلب مستقیم آنژیوگرافی رو تجویز میکنند، در صورتی که CTA با تقریباً یک سوم هزینه و بدون درد و اضطراب و جراحی یک اسکن مشابه از عروق رو بدست میاره. (مشکلات پاشیدن خون و کیسه شن برای جلوگیری از خونریزی و …. در عمل آنژیو که در ایران مرسوم هست به جای خود!)
دقیقا با قسمت دوم نظرتون موافقم.
یکی از دوستان که در بیمارستان تخصصی قلب پرستار هست، میگه، اگه سر درد باشی و بیای بیمارستان ما، اول یه آنژیو برات می نویسن، بعد حالتو می پرسن … .
آقای دکتر مجیدی، درمورد نظارت بر انجام آنژیو گرافی در کشورهای پیشرفته، اطلاعاتی دارید؟ محدودیتی در تعداد آنژیوهای تجویز شدهی غیرضروری هست یا خیر؟
آقا این حرفا همش از اون خبر سایتی آب می خوره که یه روزنامه نگار بی اطلاع از علم پزشکی، اومده در مورد چیزی که توش تخصص نداره نظر داده و گفته آنژیوگرافی به درد نمی خوره و در حال حاضر تو دنیا از سی تی آنژیو استفاده میشه که کاملا چرت و پرت گفته.
دوستان پزشکی علمی نیست که یه معادله حفظ کنید و تو هر مساله ای ازش استفاده کنید! پزشکی تخصصی هست که باید کامله کامل بخونیش و بعد با در نظر گیری همه جوانب در موردش نظر بدی.
همون طور که دکتر مجیدی گفت: آنژیوگرافی روش تشخیصی طلایی برای تشخیص انسداد عروقی است.
و همه جای دنیا هم همین هست و اصلا سی تی آنژیو برای این کار تائید رسمی مجامع بین المللی نداره. نمیدونید برید بخونید! لطفا!
آقا دقیقا کدوم حرفا؟
راستی این عبارت «اصلا سی تی آنژیو برای این کار تائید رسمی مجامع بین المللی نداره» رو بر اساس چه منبعی می فرمایید. چون ندیدم میخام برم درموردش بخونم.
و منظور از مجامع بین المللی چی و کجاهان؟
مرسی.
ببخشید آقای دکتر این نظر و نظر قبلی من رو لطفا اینجا تایید نکنید چون مربوط به پست ” دانشمند عصبشناسی که متوجه شد خودش یک سایکوپات است!” من اشتباهی اینجا ارسال کردم.
بالاخره دعای مادر و پدرهایی که نوزادها وبچه هاشون واسه یه رگ گیری جلوی چشمشون زجه میزدند به یه جایی رسید . خدا رو شکر .
اما دکتر استفاده مداوم و زیاد برای نرسیگ مشکلی نداره .رو سیستم عصبی و بیناییشون تاثیر نمی ذاره ؟
ممنون دکتر و خدا قوت Evena Medical
شاید هیچکس در کشور به اندازه من نیاز به این عینک را درک نکند. چون با کودکانی سروکار دارم که معمولا سابقه تشنج دارند و فوق بدرگ هستند و پدرمادرهای بسیار حساس دارن
خودم هم دارم عذاب میکشم از گریه های این بچه ها.
اگر کسی بهم بگه تو ایران کدوم شرکت این وسیله رو وارد کرده یا میتونه وارد کنه ممنون میشم.
سلام . من از کجا میتونم این عینک رو خرید کنم؟