پنج گرایش عمده که در CES 2014 خواهیم دید

2

گرچه محصولات «های اند» اپل، سامسونگ و گوگل در CES 2014 رونمایی نخواهند شد، اما بسیاری از اهالی رسانه، 150 هزار نفری که به صورت حضوری در نمایشگاه حضور خواهند یافت و نیز همه دوست‌داران فناوری، منتظر هستند تا در چند روز آینده، نمایشگاه شروع شود.

1-3-2014 6-59-32 PM

سال پیش، سال نمایشگرهای 4K، گوشی‌های هوشمند و رابط‌های کاربری مبتنی بر اشاره و رصد حرکات بود.

هر چند که نمایشگاه هنوز شروع نشده است، اما از حالا می‌شود برخی از گرایشات عمده را حدس زد:

1- باز هم 4K، این بار بالغ‌تر، بهتر و واقعی‌تر!

امسال هم شاهد نمایشگرهای 4K خواهیم بود. ال جی و سامسونگ، پیش‌تر اطلاع داده‌اند که در نمایشگاه تلویزیون‌های 4K بزرگ و خمیده‌ای را رونمایی خواهند کرد.

انتظار داریم که شرکت‌ها امسال فکری هم برای تأمین محتوای این نمایشگرهای فوق‌العاده بکنند و مثلا کاری کنند که فیلم‌های 4K با سهولت بیشتری تأمین شوند.

پیشبینی دیگر کاهش قیمت تلویزیون‌های 4K است، البته در مورد تلویزیون‌هایی با اندازه متوسط و غیرخمیده.

حدس دیگر هم در این قسمت فناوری اتصالی HDMI 2.0 است که اجازه می‌دهد محتوای 4K به صورت 60 فریم در ثانیه پخش شود.

1-3-2014 7-00-00 PM

2- اوج‌گیری فناوری‌های پوشیدنی

در نمایشگاه امسال برخی از فناوری‌های پوشیدنی غافلگیرمان خواهند کرد. درست است که سامسونگ با ساعت هوشمند Galaxy Gear ناامیدمان کرد، اما شرکت‌های خلاق دیگری هستند که بتوانند این خلأ را جبران کنند.

می‌شود حدس زد که وسایل رصدکننده حرکات بدنی مثل «نایک پلاس فول بند»، بدرخشند.

با عرضه همگانی «گوگل گلس» فاصله نسبتا زیادی داریم، اما می‌شود انتظار داشت که عینک‌هایی با وسایل هوشمندی که روی سر نصب می‌شوند، در CES 2014 توجه ما را به خود جلب کنند.

1-3-2014 7-00-21 PM

3- وسایل اندازه‌گیری شاخص‌های زیستی بدن

بله! حسگرهای اثر انگشت یا چشم، اصلا چیزهای تازه‌ای نیستند، اما عملا تا زمان به بازار آمدن آی‌فون 5S، این فناوری به صورت همگانی در دست‌های ما قرار نگرفته بودند.

انتظار داریم که وسایلی با حسگرهای شاخص‌های زیستی در نمایشگاه امسال بدرخشند.

1-3-2014 7-00-44 PM

4- اینترنت «همه چیزها»، وسایلی که با دیتا کار می‌کنند

منظور از اینترنت چیزها، این است که همه وسایلی که در زندگی معمول با آنها سر و کار داریم، از طریق اینترنت به وسایل رایانشی ما متصل شوند و از همین طریق بتوانند با هم گفتگو کنند و کارهایی متناسب و هوشمندانه‌ای انجام بدهند.

شرکت‌هایی مثل «نست» و «فیلیپس» راه‌های عملی و کاربردی برای استفاده از این فناوری را به ما معرفی کرده‌اند.

و حالا دیگر شرکت‌هایی مثل Audi با همکاری گوگل در پی کارهای جاه‌طلبانه‌ای مثل اتصال هوشمند خودروها به هم هستند.

زمانه‌ای را تصور کنید که ابزار پوشیدنی شما مقدار کالری مصرفی روزانه را شما محاسبه کند، حسگر دیگری درجه حرارت را بسنجد، گوشی شما از فعالیت‌های اینترنتی و پیامک‌ها شما متوجه افسردگی یا شادی شما شود و بعد وارد خانه‌ای شوید که متناسب با شرایط فیزیکی شما گرم شده باشد و شما در حال شنیدن موسیقی مناسب با حال هوای خود، غذای آماده‌ای مناسب با وضعیت فیزیولوژیک خود را در شدJ نوری باز هم متناسب با روجیه خود برای شما بخورید!

1-3-2014 7-01-07 PM

ما فعلا بیشتر در حال هوشمند کردن بیشتر هر یک از این حسگرها هستیم و تا تکمیل زیرساخت، فاصله چندانی نداریم، گام بعدی شبکه کردن همه اینها و امکان ایجاد یک تعامل هوشمند بین آنهاست.

انتظار می‌رود در CES امسال جلوه‌هایی از این روند را ببینیم.

5- چاپ سه‌بعدی

شکی نیست که چاپ‌ سه‌بعدی فناوری‌ در حال پیشرفتی است. انتظار می‌رود که شرکت‌های مبتکر با ارزان کردن و نیز آسان کردن روند چاپ یا اسکن سه‌بعدی، این فناوری را بیشتر در آغوش ما قرار بدهند و چه فرصتی بهتر از CES؟!

1-3-2014 7-01-30 PM


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

نحوه تماشای فیلم ها و سریال های تلویزیونی مارول به ترتیب درست – یک فهرست جالب

خب، اول اصلا باید پاسخ بدهیم که چرا ممکن است کسی از فیلم‌ها و برنامه‌های تلویزیونی مارول لذت ببرد و عاشق‌شان باشد.من خودم اصلا دوست‌دار این فیلم‌ها نیستم. ولی خب مگر من عاشق ژانرهایی از سای فای نیستم و از اینکه بقیه این دنیاها را درک…

واکسن گارداسیل چیست؟ چه وقت و چه کسانی باید آن را تزریق کنند؟

گارداسیل واکسنی است که به محافظت در برابر انواع خاصی از ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) کمک می‌کند، که یک عفونت شایع مقاربتی است که می‌تواند منجر به مشکلات سلامتی مختلف از جمله زگیل تناسلی و برخی از انواع سرطان شود. این واکسن برای جلوگیری از…

توهم کوتارد: آنهایی که تصور می‌کنند مدتهاست مرده‌اند!

«می‌اندیشم پس هستم»  Cogito, ergo sum با این حال همه کسانی که می‌اندیشند با این باور دکارت موافق نیستند.محتوای تفکر برخی از افراد مبتلا به یک اختلال عصبی روانپزشکی نادر، معروف به سندرم کوتارد، به جای اینکه به حس بودن منجر شود، به احساس…

بال‌های پرنده نورثروپ: کاوشی در هواپیمای XB-۳۵ افسانه‌ای با عکس‌های کمتر دیده شده

نورتروپ XB-۳۵ گواهی‌ای بر روح پرشهامت نوآوری در صنعت هوانوردی در اوایل دهه ۱۹۴۰ بود.XB-۳۵ که توسط شرکت نورتروپ Northrop با همکاری نیروی هوایی ارتش ایالات متحده توسعه یافت، یک هواپیمای آزمایشی بود که مرز‌های مهندسی هوانوردی را جابجا کرد.…

آیا واقعا سرم حقیقت وجود دارد؟ چطور کار می‌کند؟

انسان‌ها از زمان امپراتوری روم می‌دانستند که ما در حالی که تحت تأثیر چیزی باشیم، صادقانه‌تر و راحت‌تر سخن میٰ‌گوییم. این همان جایی است که ایده  اصطلاح «سرم حقیقت» از آن سرچشمه می‌گیرد.سرم حقیقت به تعدادی از داروهای تغییر دهنده ذهن اشاره…

کسانی که توهم خاص و عجیبی دارند: ما از ستاره‌های دیگر آمده‌ایم و فرازمینی هستیم! پدیده Starseed

ممکن است خیلی احمقانه به نظر برسد. اما افرادی هستند که معتقدند از سایر سیارات به زمین آمده‌اند تا به شفای سیاره زمین کمک کنند و بشریت را به «عصر طلایی» هدایت کنند و به دوره‌ای از خوشبختی، شکوفایی و موفقیت برسانند!جستجوی اینترنتی این…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
2 نظرات
  1. رسول چراغی می گوید

    نمیدونم باید اظهار تاسف کنم بابت این موضوع یا خیر، ما هیچ اسمی از مهندسینی که در پشت پرده اکثر این تکنولوژی ها وجود دارن نمیشنویم. فقط اسم شرکت میشنویم و برند. مثلا، پروفسور رضوی در اینترنت اشیاء نقش موثری را داره ایفا میکنه ولی حتی خودش هم توی کنفرانسی که در ایران داشت، از نام بردن اسم شرکتی که در این زمینه داره باهاش همکاری میکنه خودداری کرد… البته حالا بازم خوبه یک موسسه یا شرکتی پیدا میشه که خریدار نو آوری اونها باشه و اون نوآوری را جهانی کنه، در ایران که یا باید نوآوری را به گور برد یا نهایتا روی کاغذ…

  2. ناوارو می گوید

    چاپ سه بعدی تحولی عظیم در صنعت ایجاد خواهد کرد برای مثال شما تصویر سه بعدی جواهری را در اینترنت ببینید و توسط چابگر سه بعدی آن را ایجاد کنید و…..

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.