پنج گرایش عمده که در CES 2014 خواهیم دید

2

گرچه محصولات «های اند» اپل، سامسونگ و گوگل در CES 2014 رونمایی نخواهند شد، اما بسیاری از اهالی رسانه، 150 هزار نفری که به صورت حضوری در نمایشگاه حضور خواهند یافت و نیز همه دوست‌داران فناوری، منتظر هستند تا در چند روز آینده، نمایشگاه شروع شود.

1-3-2014 6-59-32 PM

سال پیش، سال نمایشگرهای 4K، گوشی‌های هوشمند و رابط‌های کاربری مبتنی بر اشاره و رصد حرکات بود.

هر چند که نمایشگاه هنوز شروع نشده است، اما از حالا می‌شود برخی از گرایشات عمده را حدس زد:

1- باز هم 4K، این بار بالغ‌تر، بهتر و واقعی‌تر!

امسال هم شاهد نمایشگرهای 4K خواهیم بود. ال جی و سامسونگ، پیش‌تر اطلاع داده‌اند که در نمایشگاه تلویزیون‌های 4K بزرگ و خمیده‌ای را رونمایی خواهند کرد.

انتظار داریم که شرکت‌ها امسال فکری هم برای تأمین محتوای این نمایشگرهای فوق‌العاده بکنند و مثلا کاری کنند که فیلم‌های 4K با سهولت بیشتری تأمین شوند.

پیشبینی دیگر کاهش قیمت تلویزیون‌های 4K است، البته در مورد تلویزیون‌هایی با اندازه متوسط و غیرخمیده.

حدس دیگر هم در این قسمت فناوری اتصالی HDMI 2.0 است که اجازه می‌دهد محتوای 4K به صورت 60 فریم در ثانیه پخش شود.

1-3-2014 7-00-00 PM

2- اوج‌گیری فناوری‌های پوشیدنی

در نمایشگاه امسال برخی از فناوری‌های پوشیدنی غافلگیرمان خواهند کرد. درست است که سامسونگ با ساعت هوشمند Galaxy Gear ناامیدمان کرد، اما شرکت‌های خلاق دیگری هستند که بتوانند این خلأ را جبران کنند.

می‌شود حدس زد که وسایل رصدکننده حرکات بدنی مثل «نایک پلاس فول بند»، بدرخشند.

با عرضه همگانی «گوگل گلس» فاصله نسبتا زیادی داریم، اما می‌شود انتظار داشت که عینک‌هایی با وسایل هوشمندی که روی سر نصب می‌شوند، در CES 2014 توجه ما را به خود جلب کنند.

1-3-2014 7-00-21 PM

3- وسایل اندازه‌گیری شاخص‌های زیستی بدن

بله! حسگرهای اثر انگشت یا چشم، اصلا چیزهای تازه‌ای نیستند، اما عملا تا زمان به بازار آمدن آی‌فون 5S، این فناوری به صورت همگانی در دست‌های ما قرار نگرفته بودند.

انتظار داریم که وسایلی با حسگرهای شاخص‌های زیستی در نمایشگاه امسال بدرخشند.

1-3-2014 7-00-44 PM

4- اینترنت «همه چیزها»، وسایلی که با دیتا کار می‌کنند

منظور از اینترنت چیزها، این است که همه وسایلی که در زندگی معمول با آنها سر و کار داریم، از طریق اینترنت به وسایل رایانشی ما متصل شوند و از همین طریق بتوانند با هم گفتگو کنند و کارهایی متناسب و هوشمندانه‌ای انجام بدهند.

شرکت‌هایی مثل «نست» و «فیلیپس» راه‌های عملی و کاربردی برای استفاده از این فناوری را به ما معرفی کرده‌اند.

و حالا دیگر شرکت‌هایی مثل Audi با همکاری گوگل در پی کارهای جاه‌طلبانه‌ای مثل اتصال هوشمند خودروها به هم هستند.

زمانه‌ای را تصور کنید که ابزار پوشیدنی شما مقدار کالری مصرفی روزانه را شما محاسبه کند، حسگر دیگری درجه حرارت را بسنجد، گوشی شما از فعالیت‌های اینترنتی و پیامک‌ها شما متوجه افسردگی یا شادی شما شود و بعد وارد خانه‌ای شوید که متناسب با شرایط فیزیکی شما گرم شده باشد و شما در حال شنیدن موسیقی مناسب با حال هوای خود، غذای آماده‌ای مناسب با وضعیت فیزیولوژیک خود را در شدJ نوری باز هم متناسب با روجیه خود برای شما بخورید!

1-3-2014 7-01-07 PM

ما فعلا بیشتر در حال هوشمند کردن بیشتر هر یک از این حسگرها هستیم و تا تکمیل زیرساخت، فاصله چندانی نداریم، گام بعدی شبکه کردن همه اینها و امکان ایجاد یک تعامل هوشمند بین آنهاست.

انتظار می‌رود در CES امسال جلوه‌هایی از این روند را ببینیم.

5- چاپ سه‌بعدی

شکی نیست که چاپ‌ سه‌بعدی فناوری‌ در حال پیشرفتی است. انتظار می‌رود که شرکت‌های مبتکر با ارزان کردن و نیز آسان کردن روند چاپ یا اسکن سه‌بعدی، این فناوری را بیشتر در آغوش ما قرار بدهند و چه فرصتی بهتر از CES؟!

1-3-2014 7-01-30 PM

اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

عکس این درخت‌های عجیب در دوره جنگ جهانی دوم اصلا ویرایش نشده‌اند!

این عکس شگفت‌انگیز جنگ جهانی دوم ممکن است عکس ویرایش شده یا فیک به نظر برسد. اما واقعا این طور نیست.در این عکس سورئال، که بخشی از آرشیو عکاسی نیرو‌های دفاع فنلاند است، یک ماشین ارتش فنلاند در امتداد جاده‌ای در چند مایلی مرز با اتحاد…

دستمال‌های پارچه‌ای برای پنهان کردن نقشه فرار در زمان جنگ جهانی دوم

جورجینا کنیوندر جنگ جهانی دوم، نقشه‌های سرّی روی دستمال‌های جیبی چاپ می‌شد تا نیروهای متّفقین در پشت خطوط دشمن بتوانند از آنها استفاده کنند. گرامی داشتن دستمال‌های پارچه‌ای کهنه پدر ‌همسرم شاید به نظر کاری ناخوشایند باشد اما در دل آنها…

و باز هم قسمت دیگری از عکس‌های کمتر دیده شده تاریخی – گالری عکس

این عکس‌هایی که تحت عنوان عکس‌های کمتردیده شده درج میشوند، باز هم عکس‌های خوش‌شانس تاریخی هستند. لابد صدها برابر آنها عکس وجود دارد که اصلا فیلم آنها برای همیشه گم شده و خراب شده یا در آرشیو مجلات و روزنامه‌ها با تصور بی کیفیت بودن یا در…

لوگو‌های جالب و دیدنی بر اساس ابرقهرمانان و تبهکاران محبوب که این طراح ایجاد کرده

طراح گرافیک، سرگئی کرمانوف، طرح‌های لوگوی برخی از محبوب‌ترین ابرقهرمانان، تبهکاران و دیگر شخصیت‌ها را ایجاد کرده که تایپوگرافی را به طرز شگفت‌آوری در خود جای داده‌اند.«برای من جالب بود که تصاویر شخصیت‌ها را با متن نوشته‌هایشان ترکیب…

کاریکاتورهای و تصاویر ساده، مفرح و تفکربرانگیز لوکاس لویتان

لوکاس لویتان هنرمند برزیلی، ساکن مادرید است. او بیشتر برای پروژه‌اش به نام «هجوم عکس» مشهور شده، در این پروژه او نقاشی‌هایی را به عکس‌های اینستاگرام افراد اضافه می‌کند و داستان‌های پنهان را به روشی خلاقانه آشکار می‌کند.کارهای او جذاب و…

بال‌های پرنده نورثروپ: کاوشی در هواپیمای XB-۳۵ افسانه‌ای با عکس‌های کمتر دیده شده

نورتروپ XB-۳۵ گواهی‌ای بر روح پرشهامت نوآوری در صنعت هوانوردی در اوایل دهه ۱۹۴۰ بود.XB-۳۵ که توسط شرکت نورتروپ Northrop با همکاری نیروی هوایی ارتش ایالات متحده توسعه یافت، یک هواپیمای آزمایشی بود که مرز‌های مهندسی هوانوردی را جابجا کرد.…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / خدمات فیزیوتراپی /لیفت صورت در تهران / کمربند طبی / زانوبند زاپیامکس / فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن / biniclinic.com / کمربند پلاتینر / مراقبت پوست / مهدکودک فلکه اول تهرانپارس / سایت نوید / روپوش پزشکی / سرور مجازی ایران /بای پپ / ویدیوهای دیدنی /بهترین فیزیوتراپی تهران /خرید سیفتی باکس / کمربند پلاتینر / محصولات پوستی بیوآکوا رو تا 60 درصد تخفیف از فروشگاه رومدباش بخر / ویکی درمان / عمل بینی /خرید پروتز مو /حرف آخر /کاندوم / خرید سرور مجازی / بهترین کلینیک زخم تهران /فروشگاه لوازم آرایشی بهداشتی / مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو /توانی نو /آموزش تزریق ژل و بوتاکس /چاپ فلش / لاغری فوری / داروخانه اینترنتی آرتان / فروشگاه آنلاین زوجیم /شیشه اتومبیل /درمانکده / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /دانلود فیلم دوبله فارسی / دانلود فیلم هندی /فروشگاه لوازم آرایشی بهداشتی شاواز /پزشک زنان سعادت آباد / ایمپلنت دندان /خرید خودنویس /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت /سریال ایرانی کول دانلود /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /کاشت مو / دانلود سوالات استخدامی آموزش و پرورش /فروشگاه اینترنتی زنبیل /خرید ساعت دیواری /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /چاپ کلاه /کاشت مو /کاشت مو /پزشکا /قیمت ساک پارچه ای /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /تولید محتوا /دانلود نرم افزار /مجتمع فنی ونک /داروخانه آنلاین تینا /
2 نظرات
  1. رسول چراغی می گوید

    نمیدونم باید اظهار تاسف کنم بابت این موضوع یا خیر، ما هیچ اسمی از مهندسینی که در پشت پرده اکثر این تکنولوژی ها وجود دارن نمیشنویم. فقط اسم شرکت میشنویم و برند. مثلا، پروفسور رضوی در اینترنت اشیاء نقش موثری را داره ایفا میکنه ولی حتی خودش هم توی کنفرانسی که در ایران داشت، از نام بردن اسم شرکتی که در این زمینه داره باهاش همکاری میکنه خودداری کرد… البته حالا بازم خوبه یک موسسه یا شرکتی پیدا میشه که خریدار نو آوری اونها باشه و اون نوآوری را جهانی کنه، در ایران که یا باید نوآوری را به گور برد یا نهایتا روی کاغذ…

  2. ناوارو می گوید

    چاپ سه بعدی تحولی عظیم در صنعت ایجاد خواهد کرد برای مثال شما تصویر سه بعدی جواهری را در اینترنت ببینید و توسط چابگر سه بعدی آن را ایجاد کنید و…..

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

••4 5