اگر این نکته امنیتی را رعایت نکنید، اگر آی‌فون شما به دست دیگران بیفتد، آنها با صرف چند صد هزار تومان می‌توانند به همه اطلاعاتش دست پیدا کنند!

4

غالبا ما تا بلایی سرمان نیایید، در پی چاره‌جویی برنمی‌آییم. یکی از این بلاها اطلاعاتی است که ما در گوشی‌های موبایلمان داریم.

تا صحبت از اطلاعات می‌شود، خیلی‌ها به فکر اطلاعات خصوصی شرم‌آور، امنیتی یا اقتصادی سطح بالا می‌افتند، اما اطلاعاتی که هر شهروند عادی در گوشی‌ای هم دارد، بسیار مهم است و می‌تواند به راحتی مورد سوء استفاده نااهلان قرار بگیرد.

در مورد گوشی آی‌فون به صورت خاص، راه‌های متنوعی برای حفاظت از اطلاعات در صورت گم شدنش وجود دارد. اما نخستین چیزی که بدیهی به نظر می‌رسد و به ذهن هر کاربر تازه‌کاری هم می‌رسد، این است که آی‌فون رمز یا passcode دارد و بنابراین دسترسی به اطلاعات، عملا خیلی دشوار خواهد بود.

از سوی دیگر در تنظیمات آی‌فون گزینه‌ای وجود دارد که در صورت فعال کردن‌اش، اگر آی‌فون شما به دست کسی بیفتد، در صورتی که 10 حدس اشتباه پشت سر هم بزند، اطلاعات گوشی شما به صورت خودکار پاک می‌شود.

اما طبق یک قانون، هیچگاه شما نباید به امنیت اطلاعات خود اعتماد کنید، برخلاف تصور شما، دسترسی به اطلاعات یک گوشی آی‌فون سرقت شده یا گم‌شده، آسان‌تر و کم‌هزینه‌تر از چیزی است که فکر می‌کنید.

شاید گمان کنید که این کارها را فقط هکرها یا سازمان‌های امنیتی می‌توانند، انجام بدهند، اما در واقع هر آدم‌ عادی‌ای این روزها با خرید وسایل سخت‌افزاری لازم و بدون داشتن دانش خاصی می‌تواند به راحتی از عهده کار برآید.

در مورد آی‌فون یک جعبه سیاه با قیمتی حدود 120 یورو وجود دارد، این جعبه سیاه و به عبارت دقیق‌تر IP-BOX کارش این است که با شیوه bruteforcing که همان وارد کردن سریع همه گزینه‌های از 0000 تا 9999 باشد، به رمز آی‌فون دست پیدا می‌کند.

3-22-2015 6-23-43 PM

حالا ممکن است بگویید، چطور چنین چیزی ممکن است و بعد از 10 حدس ناموفق، اطلاعات گوشی پاک نمی‌شود، باید بگویم که این وسیله مستقیم به باتری آی‌فون وصل می‌شود و وقتی که متوجه شود پسورد اشتباهی وارد شده، به سرعت گوشی را خاموش می‌کند، آنقدر سریع که نرم‌افزار گوشی متوجه نمی‌شود؟

چطور IP-BOX اینقدر سریع متوجه درست یا اشتباه بودن پسوردهای وارد شده می‌شود؟!

این وسیله حسگری دارد که صفحه نمایش آی‌فون را زیر نظر می‌گیرد، اگر پسورد درست باشد، میزان نور صفحه نمایش هنگام ظاهر شدن صفحه نمایش تغییر می‌کند و حسگر متوجه درست بودن پسورد می‌شود، اما اگر این تغییر سطح روشنایی رخ ندهد، حسگر به سرعت متوجه اشتباه بودن پسورد می‌شود.

3-22-2015 6-24-04 PM

در حال حاضر در محیط اینترنت، آزادانه می‌شود یک IP-BOX خرید. اصولا کسی چک نمی‌کند که خریدار یک تعمیرکار است یا یک هکر!

کل فرایند این کار، یعنی وارد کردن کاراکترهای 0000 تا 9999 می‌تواند 100 ساعت طول بکشد. زمان کمی نیست، اما خب، خیلی‌ها شاید تمایل داشته باشند، 4 شبانه‌روز صبر کنند تا به اطلاعات گوشی آی‌فون شما دسترسی پیدا کنند؟


چاره کار چیست؟

راه حل اول: به نسخه 8.1.1 iOS گوشی‌تان را ارتقا بدهید. در این نسخه یک وصله امنیتی اضافه شده و دیگر آی پی باکس با آن شیوه روتین نمی‌تواند عمل کند.

راه حل دوم: اگر passcode چهار کاراکتری شامل 4 عدد دارید، آن را پیچیده‌تر کنید.

برای این کار نخست باید passcode را غیرفعال کنید.

بعد در قسمت تنظیمات simple passcode را غیرفعال کنید.

حالا passcode تازه را وارد کنید.

در این زمان به جای صفحه کلیدی که به صورت روتین فقط عدد داشت، یک صفحه کلید کامل ظاهر می‌شود و شما به این ترتیب می‌توانید علاوه بر ارقام حروف و کاراکترهایی مثل ? یا $ و … را هم وارد کنید و می‌توانید تعداد کاراکترها را از 4 به هر تعداد که بخواهید افزایش بدهید.

منبع

توصیه می‌کنیم بخوانید:

رمان 1984، شاهکاری که جورج اورول را کشت!

مقدمه: این روزها، هنگامی که برگردان‌های بسیاری از کلاسیک‌های ادبی و کتاب‌های روز را ورق می‌زنید، اثری از مقدمه و بیوگرافی نویسنده‌اش و یا نقدی در مورد رمان نمی‌بینید و در…
آگهی متنی در همه صفحات
معتمد مالیاتی کیسان / خرید تصفیه آب خانگی / گیربکس حلزونی / دانلود فیلم / بخاری برقی / فنر صحافی / قیمت سمعک / لمینت دندان سعادت آباد / اوزمپیک / بهترین مرکز تخصصی معاینات طب کار / دستگاه تصفیه آب تایوانی اصل / دانلود فیلم دوبله فارسی / فروشگاه لوازم پزشکی / معتبر ترین داروخانه اینترنتی کشور / موتور کولر آبی / فروشگاه لوازم بهداشتی / بهترین مودم 5G / خرید عطر و ادکلن / جراحی زیبایی / فروشگاه لوازم بهداشتی / آموزش زبان فرانسه / شیشه اتومبیل / دانلود ریمیکس های جدید / بهترین جراح اسلیو معده در تهران / قیمت گوسفند زنده / موتور فن کویل / لیزر زگیل تناسلی / بهترین کلینیک کاشت مو مشهد / بهترین سریال های ۲۰۲۴ / ثبت برند / خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / پزشکا / نرم افزار حسابداری / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران / داروخانه اینترنتی آرتان / فروشگاه لوازم بهداشتی / داروخانه تینا / سایت نوید / کلاه کاسکت / تجهیزات پزشکی / بهترین سریال های ایرانی / کاشت مو / قیمت ساک پارچه ای / دانلود نرم افزار /
4 نظرات
  1. Infinite می گوید

    جالب بود. متشکرم از راهنمایی شما.

  2. dvm می گوید

    موفق باشید

  3. شهرزاد می گوید

    متشکر
    چند وقتی هست که هر وقت با کروم یا سافاری صفحه ای را بار میکنم به صفحات تبلیغاتی یا سایتهای نامناسب ریدایرکت میشم هر کاری از قبیل حذف کوکی و هیستوری و خود برنامه کردم ولی درست نشده، لطفا در این مورد کمک کنید.

    1. سعید۱۷۰۹ می گوید

      محل‌های زیر رو چک کنید ببینید چیز اضافه‌ی مشکوکی وجود داره؟:
      * extensions کروم
      * about:plugins کروم
      * نرم افزارهای نصب شده روی کامپیوتر
      * نرم‌افزارهای که در موقع بالا آمدن کامپیوتر اجرا می‌شوند (تب startup که از تایپ msconfig در run اجرا می‌شود)
      * نرم‌افزارهای در حال اجرا(که از TaskManager می توانید ببینید)
      احتمالا یک چیز مشکوکی هست. اسمش را گوگل کنید و نحوه‌ی پاک کردنش را ببینید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.