جزیره ی گربه ها در ژاپن

قبلا برایتان از دهکده ی روباه در ژاپن گفتیم و حالا میرسیم به جزیره ی گربه ها !
توریست های علاقه مند به گربه, باید زحمت زیادی را برای رسیدن به جزیره ی اوشیما که به جزیره ی گربه ها شهرت دارد متحمل شوند. مکانی که تعداد گربه های آن خیلی بیشتر از انسان های ساکن آنجاست.
مرد ماهیگیر اولین نفری بود که حدود یک قرن پیش به این جزیره مهاجرت کرد و برای مقابله با آفات و موش ها تعدادی گربه هم با خودش به این جزیره آورد. اوایل تعداد کسانی که در این جزیره زندگی می کردند بیشتر بود ولی کم کم رو به کاهش رفت. در سال ۱۹۴۵ حدود ۹۰۰ نفر در اینجا ساکن بودند ولی حالا این تعداد خیلی کمتر است.
توریست ها با ورود به جزیره از یک خوش آمدگویی ویژه ذوق زده خواهند شد
با اینکه تعداد بسیاری کمی از انسانها در اینجا ساکن هستند ولی تعداد گربه ها سر به فلک می کشد.
بیشتر ساکنان این جزیره را مستمری بگیران و بازنشستگان مسن تشکیل می دهند و به لطف گربه ها و آمدن تعداد زیادی از توریست ها می توانند برای خودشان درآمدزایی داشته باشند.
محبوبیت این جزیره و بازدید زیاد از آن اصلا تعجب برانگیز نیست چون گربه ها بخشی از فرهنگ ژاپن را تشکیل می دهند و از قدیم با این کشور بودند.
یکی از این گربه ها به اسم تاما به صورت نمادین به عنوان یکی از کارکنان ایستگاه قطار انتخاب شد و به وسیله ی واکایاما ( ریاست آن ) توانست لباس ماموران ایستگاه قطار را به تن کند. تاما را می توان تنها جنس مونثی دانست که در شرکت راه آهن واکایاما مشغول به کار شده است.
گربه ها در افسانه های ژاپن هم نقش به سزایی داشته اند. افسانه ای به اسم نکوماتا می گوید : در قدیم گربه ی پیری بود که در بدنش دم دومی هم به وجود آمده بود و می توانست به زبان انسان ها صحبت کند و در بخش دیگری گفته می شود که جادوگری خودش را به شکل گربه در می آورد و دست به کشتن آدم ها میزد. یکی از چهره های محبوب گربه ها در ژاپن مربوط به عروسک مانکی نکو است که با پنجه های کوچکش به مردم سلام می دهد و در این کشور شهرت خاصی دارد.
از جزایر دیگری که به خاطر گربه ها در ژاپن به شهرت رسیده می توان به جزیره ی تاشیروجیما در غرب ژاپن اشاره کرد که بناهای باستانی و معابد فراوانی هم در آنجا وجود دارد.
مردم کشورهای دنیا از هر راهی برای جذب توریست استفاده می کنند،اما ما دقیقا برعکس عمل می کنیم.از هر راهی که منجر به راندن توریست شود دریغ نمی کنیم.
داستان شهرگربه ها نوشته هاروکی موراکامی را حتما بخوانید
خیلی به آشنایی با حال و هوای ژاپن و نگاه خاص مردمش به گربه ها کمک می کنه