یکی از مشکلات ساکنان پیشین فوکوشیما برای بازگشت به شهرشان: گرازهای رادیواکتیو!
شش سال از زمانی که شهر فوکوشیمای ژاپن، دچار سونامی شد، میگذرد. آن حادثه، باعث مشکلاتی در خطوط انتقال نیرو و سامانههای خنک کردن رآکتورهای نیروگاه هستهای این شهر و حادثه اتمی شد.
از آن زمان شهر تخلیه شده و حتی حالا هم که مقامات بعد از کم شدن سطح پرتوهای رادیواکتیو از شهروندان سابق، دعوت به بازگشت میکنند، استقبال چندانی از این امر نمیشود.
اما در این مدت که شهر خالی از سکنه بود، مهمانان ناخواندهای پیدا کرده است: گزارهای وحشی از کوههای اطراف وارد شهر شدهاند و در مناطق زراعی که بدون مراقب، رها شده بودند، جا خوش کردهاند و تا به حال حدود 850 هزار دلار به کشاورزی فوکوشیما، زیان وارد کردهاند.
برای رها شدن از دست از آنها، در وهله اول شکار آنها و استفاده از گوشت آنها، مطلبی است که به ذهن میرسد، اما بررسیهای نشان دادهاند که در گوشت این گزارها، مقداری بسیار زیادی سزیوم 137 وجود دارد که حدود 300 برابر حد مجاز، برآورد میشود.
به ناچار مسئولان تصمیم به شکار و دفن لاشه گرازها گرفتند، اما مشکل اینجاست که هر گزار حدود 90 کیلوگرم وزن دارد. بنابراین دفن کردن صدها گزار، کار بسیار هزینهبری میشود و نیروی انسانی زیادی برای آن مورد نیاز است. مشکلات مشابهی برای سوزاندن لاشه گرازها هم وجود دارد.
حالا علاوه بر هراسی که شهروندان از خطر سطوح هنوز بالای پرتوها دارند، مسئله گرازها هم به مشکلات اضافه شده است.
این نوشتهها را هم بخوانید
با یه رانت حرفه ای , گوشتشو صادر می کنن کشور های جهان سومی مثل…