سایت جدید گوگل یادتان می‌دهد چگونه وسایل خانه را تعمیر کنید

0

دستاورد جدید گوگل؛ یک سایت بصری درباره آموزش تعمیر وسایل خانه است. گوگل این سایت با دامنه how-to-fix-a-toilet را به کمک جست‌وجوهای مردم در گوگل، News Lab و ژورنالیستی به نام زاکین جی‌وی ساخته است.

ایده اصلی این سایت براین اساس است که مردم روزانه برای تعمیر وسایل خراب شده خانه‌شان در گوگل جست‌وجو می‌کنند و می‌خواهند بدانند چگونه می‌توانند یک در، توالت فرنگی و پنجره را درست کنند.

وقتی وارد سایت how-to-fix-a-toilet می‌شوید؛ به طور بصری می‌توانید ماوس را روی برخی از اجزای خانه ببرید تا جست‌وجوهای مردم درباره خرابی و تعمیر آن وسیله را ببینید. بعد؛ گوگل مجموعه‌ای از سایت‌ها و ویدیوها درباره چگونگی تعمیر آن را به شما نمایش می‌دهد. در واقع، اساس این سایت روی جست‌وجوها و اطلاعاتی است که مردم در گوگل وارد کردند.

زاکین که یکی از موسسان این سایت با همکاری گوگل است؛ توضیح می‌دهد که ایده این سایت را از چالش‌های شخصی خودش در هنگام درست کردن یک وسیله خانه گرفته است. زاکین می‌گوید برخی روزها ساعت‌ها در گوگل و اینترنت به دنبال راهنمایی برای درست کردن لولای یک در یا کاسه توالت است.

در این سایت؛ مردم می‌توانند ابتدا منطقه و کشور خود را انتخاب کنند و بعد بیشترین جست‌وجو درباره «چگونگی تعمیر» یا «How To» وسایل مختلف خانه را مشاهده کنند. این قابلیت سایت کمک می‌کند تا مردم هر کشوری بتوانند سریعا راه‌حل رایج‌ترین مشکلات اطراف خود را پیدا کنند. مثلا این سایت می‌گوید در کشور کانادا خرابی در، یخچال و توالت شایع‌تر از دیگر وسایل آشپزخانه است. (در ایران جستجو برای تعمیر یخچال)

در این سایت می‌توانید بالاترین ۱۰۰ جست‌وجوی «How To» دنیا را مشاهده کرد. این سایت رسپانسیو طراحی شده است تا مردم با موبایل‌های خودشان بتوانند به راحتی وارد سایت شده و درباره موضوع‌های مختلف جست‌وجو کنند.

گوگل می‌گوید مردم در چیزهای بسیار جزیی مجبور هستند زمان زیادی در اینترنت جست‌وجو کنند. این سایت کمک‌شان می‌کند به راحتی یاد بگیرند چگونه باید کارهایی که لازم دارند را انجام بدهند. جالب است در این سایت درباره موضوع‌هایی مانند بدن‌سازی، جوش‌های بدن، کاهش چربی و فشار خون، بستن کروات، آبیاری درختان و نگه‌داری از گیاهان، پختن تخم‌مرغ و قهوه مطالبی آموزشی قابل دسترسی هستند.

 


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

واقعیت دگرگون: اگر استالین یا تزارها به سبک هنر شوروری یا روس‌ها، ساختمان‌های مهم دنیا را می‌ساختند!

هنر شوروری و روس‌ها و البته خلاقیت‌ها و ظرافت‌ها و جزئیات خودش را دارد. اما در این بین ساختمان‌های زمخت عظیم زیادی هم توسط آنها ساخته شده که بیشتر ابهت و پیشتازی و قدرت را می‌خواستند بنمایانند.حالا تصور کنید که ساختمان‌های مهم دنیا را…

خوشمزه‌ترین غذاهای کشورهای مختلف دنیا از دید میدجرنی- قسمت دوم

در قسمت دوم خوشمزه‌ترین غذاهای کشورهای مختلف ما باز غذاهای لذیذ و گاه عجیبی از کشورهای مختلف می‌بینیم. این تصاویر توسط میدجرنی با اطلاعاتی که به آن داده‌اند، بازسازی شده‌اند.قسمت اول این پست را در اینجا ببینید.شیلیبلژیک:…

اگر گوشی‌های موبایل، دهه‌ها زودتر اختراع می‌شدند

در دوره‌ای پس از همگانی شدن استفاده از گوشی‌های موبایل، تنوع ظاهری آنها بسیار زیاد بود و هیچ گوشی‌ای شبیه گوشی دیگر نبود. اما الان شکل همه گوشی‌ها تقریبا یکی شده است.ما خیلی منتظر گوشی‌های تاشو یا رول‌شونده ماندیم تا این یکنواختی را به…

و باز هم قسمت دیگری از عکس‌های کمتر دیده شده تاریخی – گالری عکس

این عکس‌هایی که تحت عنوان عکس‌های کمتردیده شده درج میشوند، باز هم عکس‌های خوش‌شانس تاریخی هستند. لابد صدها برابر آنها عکس وجود دارد که اصلا فیلم آنها برای همیشه گم شده و خراب شده یا در آرشیو مجلات و روزنامه‌ها با تصور بی کیفیت بودن یا در…

عکس‌های نوستالژیک: آدم‌های و تلویزیون‌هایشان در دوره اوج تلویزیون

دوره اوج شکوه تلویزیون کی بود؟ دست‌کم دوره اوج مونواوگ چه زمانی بود؟یک زمانی تلویزیون پیشرفته‌ترین وسیله ارتباطی ما با دنیای خارج بود. الان تلویزیون‌های هوشمند، گوشی و تبلت‌ها و لپ‌تاپ‌ها جای آن به اصطلاخ متکلم وحده را گرفته‌اند.…

اگر سلبریتی‌های کنونی در دوران ویکتوریایی می‌زیستند …

پس از ویلیام چهارم، که خود جانشین جرج چهارم بود، در ۱۸۳۷، ملکه ویکتوریای ۱۸ساله به تخت نشست. دوران ۶۴سالهٔ سلطنت او در تاریخ انگلستان به «عصر ویکتوریا» شهرت دارد، که همزمان با به‌اوج‌رسیدن گسترهٔ امپراتوری بریتانیا در سطح جهان بود.اما…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.