چین در حال کار روی نسل بعدی لباس‌های نظامی با قابلیت‌های شبیه فیلم مرد آهنی است

1

کارخانه چینی Norinco، سازنده تجهیزات نظامی و زرهی سنگین، دومین نسل از لباس‌های نظامی (Xoskeleton) خود را معرفی کرد.

این‌گونه لباس‌ها از نظر مفهومی به نیروهای نظامی کمک می‌کنند مسافت‌های طولانی پیاده‌روی کنند در حالی‌که بار بیشتری حمل کرده‌اند. به علاوه، در عملیات‌های سخت و خاص مانند تعمیر هواپیما یا کشتی به نیروهای نظامی کمک می‌کنند.

این لباس‌ها به باتری و انواع تجهیزات مکانیکی و تعمیراتی مجهز هستند تا در عملیات‌های مختلف به کار بروند.

لباس نظامی جدید کارخانجات نورینکو از طراحی و شکل خاصی بهره می‌برد و قابلیت‌ها و ظرفیت‌های ویژه‌ای به سربازان می‌دهد. این لباس نظامی به طور کامل تمام بدن را پوشانده و برای پیاده‌روی یا حمل بیش از ۴۵ کیلوگرم سلاح، لوازم جنگی و مهمات مناسب است.

این لباس می‌تواند کشور چین را در تولید و مجهز کردن وسایل شخصی سربازان و نیروهای نظامی به خودکفایی برساند و قدرت پیاده‌نظام چین را بهبود دهد. شرکت نورینکو می‌گوید سربازان چینی با این لباس‌ها می‌توانند در پیشرفته‌ترین جنگ‌های زمینی و شبکه‌ای با روبات‌ها درگیر شوند.

چین دنبال ساخت آیرون من

نسل دوم لباس‌های نظامی نورینکو نسبت به مدل سال ۲۰۱۵ از باتری بهتری سود می‌برند، از قابلیت‌های هیدرولیکی و بادی بیشتری برخورداراند و ساده‌تر قابل استفاده و کنترل هستند.

لباس جدید سبک‌تر است که باعث کاهش فشار روی سربازان می‌شود. همین امر به آن‌ها اجازه می‌دهد مسافت‌های بیشتری را پیاده‌روی یا در کوهستان و مناطق سخت، راحت‌تر بتوانند حرکت کنند.

نسبت وزن لباس نسبت به وزن کل یک نسبت ۵:۱ است یعنی خود لباس ۱۰ پوند (۴.۵ کیلوگرم) است ولی اجازه حمل راحت ۵۰ پوند (۲۳ کیلوگرم) را فراهم می‌کند. البته، همان‌طور که گفتیم هر سرباز می‌تواند به طور کلی ۴۵ کیلوگرم وزن را با خود لباس حمل کند.

همین‌طور، کاهش وزن لباس به افزایش شارژ باتری کمک می‌کند. نیروهای نظامی ترجیح می‌دهند شارژ باتری بیشتری داشته باشند و همین‌طور تجهیزات سبک‌تری حمل کنند.

شرکت نورینکو تنها سازنده تجهیزات نظامی در چین نیست و چندین کارخانه دیگر روی لباس‌های نظامی یا ساخت تجهیزات نظامی خاص مانند کشتی‌های نظامی کار می‌کنند.

دولت چین فشار زیادی روی شرکت‌های نظامی و کارخانجات تولید تجهیزات رزمی وارد آورده تا لباس‌ها و تجهیزات شخصی بهتر و پیشرفته‌تری برای جنگ‌های آینده ساخته شود.

اگر برنامه‌های چین به سرانجام برسد، نیروی نظامی این کشور علاوه بر اینکه می‌تواند در جنگ‌های سخت و سنگین، عملکرد بهتری از خود نشان بدهند و مثلا مسافت‌های طولانی با انبوهی سلاح سنگین پیاده‌روی کنند؛ بلکه می‌توانند به اینترنت و دیگر تجهیزات ارتباطی نیز مجهز شده و همانند فیلم‌های هالیوودی درآیند.

منبع


مطالب دسته سرگرمی سایت یک پزشک را بخوانید.

نمونه‌هایی از مطالبی که پیشنهاد می‌کنیم:

[su_box title=”سرگرمی” style=”noise” box_color=”#12176a” title_color=”#ffffff” radius=”7″][su_posts template=”templates/list-loop.php” posts_per_page=”3″ tax_term=”8387″ order=”desc” orderby=”rand”][/su_box]


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

عکس‌های نوستالژیک: آدم‌های و تلویزیون‌هایشان در دوره اوج تلویزیون

دوره اوج شکوه تلویزیون کی بود؟ دست‌کم دوره اوج مونواوگ چه زمانی بود؟یک زمانی تلویزیون پیشرفته‌ترین وسیله ارتباطی ما با دنیای خارج بود. الان تلویزیون‌های هوشمند، گوشی و تبلت‌ها و لپ‌تاپ‌ها جای آن به اصطلاخ متکلم وحده را گرفته‌اند.…

ابر تورم آلمان در سال 1923 چه بر سر مردم آورد؟

به زمانی می‌رویم که یک آلمانی طبقه متوسط، ​​میلیاردها مارک در جیب خود حمل می‌کرد اما هنوز نمی‌توانست چیزی بخرد. یک قرص نان 200 میلیارد مارک قیمت داشت.با حقوق بازنشستگی یک هفته‌ای حتی یک فنجان قهوه را نمی‌شد خرید. سقوط آزاد ادامه داشت و…

بهترین کتاب های علمی تخیلی برای پرورش تخیل شما |۶۴ اثر خواندنی

تهیه فهرستی از آثار علمی تخیلی که در ایران ترجمه و منتشر شده باشند و محبوب باشند، دشوار است. کلا وقتی فهرست می‌کنیم هدف ما ترغیب خواننده به بیشتر خواندن است و نه اینکه ادعا کنیم چیز کاملی درست کرده‌ایم.پس این شما و شماری از محبوب‌ترین…

روجلدهای قدیمی مجله‌های کیهان بچه‌ها

کیهان بچه‌ها مجله‌ای بود که در دوران کودکی می‌خریدیم. برای من کیهان بچه‌ها بوی نان می‌دهد! چون پدرم همیشه بعد از رفتن نانوایی؛ نان‌ها را لای مجله می‌گذاشت و وقتی به خانه می‌آمد من دوان دوان می‌رفتم و مجله را از او می‌گرفتم.منابع…

10 شهید دنیای فناوری!

هر کدام از ابزارها و دستگاه‌هایی که ما در زندگی عادی خود از آنها استفاده می‌کنیم، ثمره تلاش‌های بی‌وقفه دانشمندان و افراد زیادی بوده‌اند. اگر فداکاری، ریسک‌پذیری، شهامت و ماجراجویی این افراد نبود، ما هیچ کدام از این فناوری‌ها و ابزارها را…

21 مهارتی که ای کاش در مدرسه یا جای دیگر مقدمات آنها را به ما می‌آموختند!

درس و دانشگاه بسیارند، اما وقتی وارد کار واقعی و زندگی می‌شوید می‌بینید که مهارت‌های زیادی لازم دارید تا تبدیل به یک آدم موفق شوید یا به آرامش و خوشبختی بیشتری در زندگی برسید. گاهی دوره‌های آموزشی خوبی برای آنها وجود دارد و گاهی هم باید…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
1 نظر
  1. فرهاد کنجکاو می گوید

    حدود ۲۵ سال پیش در مجله ی ماشین مقاله ای از Popular Mechanics ترجمه شده بود که حاکی از همین نوع تلاش در آمریکا برای ساخت اگزو اسکلتون (اسکلت خارجی) برای افزایش تواناییهای سربازان بود مثلا خراب کردن دیوار با ضربه دست، کنار زدن خودرو از سطح جاده، و …
    پس میشه در یک برداشت خیلی ساده نتیجه گرفت که دارپا دستکم ۲ دهه پیشروتر از سایر مراکز پژوهشی دنیاست

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.