کنترل از راه دور تلویزیون را چه کسی اختراع کرد؟

0

خیلی‌ها آگهی‌های تلویزیونی را دوست ندارند. یوجین مک دونالد می‌خواست به نحوی آن‌ها را از بین ببرد. مک دونالد که بنیانگذار شرکت سهامی زنیت (zenith) بود, فکر کرد اگر مشتریان مبلغی بابت حق اشتراک تلویزیونی بدون آگاهی بپردازند از نظر تجاری بهتر است, بنابراین جنگی علیه آگاهی‌ها و تبلیغات برپا کرد و از مهندسانش خواست کنترل از راه دوری بسازند که صدای آگهی‌ها را خاموش کند.

اولین تلاششان در سال 1950, کنترل از راه دوری بود که به کابلی سیمی به نام ” گروه تنبل‌ها” وصل می‌شد. مشتریان کابل سیمی را دوست نداشتند, بنابراین زنیت روی کنترل از راه دور بی سیمی کار کرد.

آن‌ها بسیار امیدوار بودند “فلاش ماتیکی” بسازند که یوجین پولی در سال 1955 اختراع کرد. این وسیله, پرتوی نوری به یک سلول نوری برقی (فوتوالکتریک تلویزیون) می‌تابید و اولین کنترل از راه دور بی‌سیم تلویزیون محسوب می‌شد.  اما مشکلاتی داشت که باعث شد، هیچ وقت اختراع عملی کاربردی در نظر گرفته نشود. هر بار که کسی لامپی را در خانه روشن می‌کرد, کانال تلویزیون‌ها نیز عوض می‌شد!

دوباره به طرح اولیه بازگشتند و این بار از گروه فروش زنیت خواستند کنترل از راه دوری بسازد که به باتری نیاز نداشته باشد. فیزیکدانی به نام رابرت آدلر راه حلی یافت: او کنترل تعویض کانالی ساخت که از چکش‌های فنر داری استفاده می‌کرد تا به میله‌های آلومینیومی ضرباتی وارد کند و به این ترتیب, صداهای مافوق صوتی تولید می‌کرد که گیرندهٔ درون تلویزیون می‌توانست آن‌ها را تشخیص دهد. وقتی دکمه‌ها را فشار می‌دادید, کنترل از راه دور صدای کلیک مختصری می‌کرد, به همین دلیل به ” کلیک کننده” مشهور شد.

وقتی مک دونالد آن را دید, به وجد آمد و مرتب فریاد می‌زد: ” باید داشته باشیمش! باید داشته باشیمش!” کنترل از راه دور جدید که دستور فضایی (space command) نام داشت, در سال 1956 وارد بازار شد. کنترل از راه دورها نتوانستند از شر آگهی‌ها خلاص شوند, اما مردم به کمک آن, مرتب از این کانال به آن کانال می‌روند.

آدلر که مخترع پر کاری بود, بیش از 180 اختراع به نام خود ثبت کرد. اولین اختراع او در سال 1943 و آخرینش 64 سال بعد در سال 2007 بود, یعنی درست پس از مرگش, حق اختراع گرفت. بنا بر گفتهٔ همسرش, مخترع کنترل از راه دور, خودش زیاد تلویزیون تماشا نمی‌کرد و ” بیشتر کتاب می‌خواند”.

کنترل از راه دور بسیار ساده بود و چهار دکمه داشت: کانال بعدی, کانال قبلی, روشن و خاموش, صامت کننده, اما به گیرنده‌ای نیاز داشت که شش لولهٔ توخالی درون دستگاه تلویزیون داشت تا این نشانه‌ها را تشخیص دهد. این کنترل از راه دور به مدت یک ربع قرن, همچنان استاندارد صنعت باقی ماند.

“مردم مرا متهم می‌کنند که آن‌ها را جلوی تلویزیون به سیب زمینی وارفته‌ای تبدیل کرده‌ام و من هم می‌گویم: بله! درست می‌گویید!”


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

عملیات گانرساید: حمله نروژ به تاسیسات آب سنگین نازی‌ها که آنها را از بمب اتمی محروم کرد

سرهنگ ارتش سلطنتی نروژ، لیف ترونستاد، پس از تحویل کپسول‌های انتحاری، به سربازانش اطلاع داد: «نمی‌توانم به شما بگویم که چرا این مأموریت اینقدر مهم است، اما اگر موفق شوید، برای صد سال در خاطره نروژ زنده خواهد ماند.»با این حال، این…

تصور کنید که در یک دنیای تخیلی، هری پاتر را استودیو جیبلی می‌ساخت

استودیو جیبلی یک استودیوی مشهور انیمیشن‌سازی ژاپنی است که به دلیل سبک هنری متمایز، داستان‌سرایی پر از تخیل و انیمیشن‌های هیجان‌انگیزش مشهور است. استودیو جیبلی که توسط هایائو میازاکی و ایسائو تاکاهاتا تأسیس شد، تعدادی از محبوب‌ترین فیلم‌های…

بازسازی چهره شاعران ایرانی به کمک هوش مصنوعی Midjourney (میدجرنی)

چه کسی می‌داند مولدهای متن به عکس هوش مصنوعی در آینده به کدام سمت خواهند رفت. به نظر من روز به روز پیشرفته‌تر و متنوع‌تر می‌شوند.امروز داشتم فکر می‌کردم گاهی لازم می‌شود که شما باری تصویرسازی بهتر به جای توصیف متنی، ترکیبی از توصیف متنی…

لوگو‌های جالب و دیدنی بر اساس ابرقهرمانان و تبهکاران محبوب که این طراح ایجاد کرده

طراح گرافیک، سرگئی کرمانوف، طرح‌های لوگوی برخی از محبوب‌ترین ابرقهرمانان، تبهکاران و دیگر شخصیت‌ها را ایجاد کرده که تایپوگرافی را به طرز شگفت‌آوری در خود جای داده‌اند.«برای من جالب بود که تصاویر شخصیت‌ها را با متن نوشته‌هایشان ترکیب…

واقعیت دگرگون: اگر استالین یا تزارها به سبک هنر شوروری یا روس‌ها، ساختمان‌های مهم دنیا را می‌ساختند!

هنر شوروری و روس‌ها و البته خلاقیت‌ها و ظرافت‌ها و جزئیات خودش را دارد. اما در این بین ساختمان‌های زمخت عظیم زیادی هم توسط آنها ساخته شده که بیشتر ابهت و پیشتازی و قدرت را می‌خواستند بنمایانند.حالا تصور کنید که ساختمان‌های مهم دنیا را…

محصولات باورنکردنی که اپل در آینده عرضه خواهد کرد (شوخی با اپل – گالری عکس)

رونمایی از اپل ویژن پرو با قیمت و پیچیدگی‌های خاص خودش باعث شد که دست طنزپردازان در شوخی با اپل بازتر شود.به راستی اگر اپل سال‌های بعد بخواهد در زمینه‌های متفاوت فعالیت کند آنها را چطور رونمایی خواهد کرد. چه توصیف‌هایی برای آنها ردیف…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.