چه کسی دستگاه کپی را اختراع کرد؟

0

سال 1938 م

جعبهٔ جادویی

فکر روشنی که یک تریلیون کپی درست کرد.

چستر کارلسون داش بسیار می‌خواست چیزی اختراع کند. اما, این دانش آموختهٔ دانشکدهٔ فناوری کالیفرنیا (California technology(caltech)) مجبور بود در بخش ثبت اختراعات دفتری حقوقی کار کند. او ساعت‌ها وقت صرف کرد تا فهرستی از اختراعات ممکن را درست کند, مانند مسواکی که برس‌هایش تعویض شدنی و برای شیشه‌های نوشابه و سودا درپوش بهتری بود.

در تمام این مدت, پاسخ جستجوی او در دفتر کارش نهفته بود.

در خواست‌های ثبت اختراع به چندین نسخه نیاز داشت که در بر گیرندهٔ طرح‌ها و نقشه‌های فنی بود و هر یک از آن‌ها باید با دست تهیه می‌شد. این کار, به ویژه برای کارلسون که آرتروز داشت, دشوار بود. او با خود می‌اندیشید که چقدر خوب می‌شد اگر جعبه‌ای جادویی وجود داشت که با فشار یک دکمه می‌توانست کپی بگیرد.

او بنابراین تصمیم گرفت چنین وسیله‌ای اختراع کند. اگرچه تمام وقت کار می‌کرد و شب‌ها نیز به دانشکدهٔ حقوق می‌رفت, با این حال آشپزخانه‌اش را به آزمایشگاه تبدیل کرد و از هر ساعت وقت آزادش برای آزمایش استفاده کرد. مواد شیمیایی روی اجاق گاز آتش می‌گرفت و بوی دود نامطبوعی سراسر آپارتمان پخش می‌شد, اما او از کارش دست نمی‌کشید.

او و دستیارش در سال 1938, اولین دستگاه کپی موفق را تهیه کردند. کارلسون اختراعش را نزد شرکت‌های آی. بی. ام (IBM), جنرال الکتریک و شرکت‌های دیگر برد, اما هیچ کدام به آن علاقه‌ای نشان ندادند. دستیارش کار را نیمه کاره رها کرد. همسرش او را ترک کرد. سرانجام, شرکت هالویید در روچستر در نیویورک ریسک کرد و اختراعش را خرید آن‌ها میلیون‌ها دلار صرف ساخت این دستگاه کردند.

شرکت هالویید به نامی متمایز و گیرا برای دستگاه نیاز داشت, به همین دلیل واژه‌های یونانی زیروس (xeros) به معنای “خشکی” و گرافوس (graphos) به معنای ” نوشتن” را برگزید تا واژهٔ جدیدی بسازد: زیروگرافی. و شرکت نامش را به زیراکس تغییر داد.

کارلسون و دستیارش اوتو کورنی (otto kornei) اولین دستگاه کپی خشک موفق (عکس فوق) را روز 22 اکتبر سال 1938 ساختند. آن را کپی “خشک” نامیدند تا از عکس‌هایی که برای چاپ آن‌ها حمامی شیمیایی لازم بود, متمایز باشد. فرآیند مورد نظر کارلسون انداختن تصویری روی صفحه‌ای با بار منفی بود, به طوری که ذرات پودری با بار مثبت, فقط به نواحی تاریک بچسبند.

آن‌ها پودر را روی تکه‌ای کاغذ روغنی و مومی گرم کردند تا کپی تهیه کنند.

چستر کارلسون مردی میلیونر شد. وقتی همسر دومش از او پرسید که خواستهٔ دیگری دارد یا نه, او در پاسخ گفت: “بله! دوست دارم فقیر از دنیا بروم!” او پیش از مرگش صد میلیون دلار به انجمن خیریه کمک کرد.

مدل ای (A) زیراکس در سال 1949 وارد بازار شد. این ” جعبهٔ گاوی”, که به زودی چنین نام گرفت, به 45 ثانیه زمان نیاز داشت تا یک نسخه کپی تهیه کند. پس از یک دهه, زیراکس به شکل مدل 914 در سال 1595 بیرون آمد و در همه جا غوغایی بر پا کرد.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

ابر تورم آلمان در سال 1923 چه بر سر مردم آورد؟

به زمانی می‌رویم که یک آلمانی طبقه متوسط، ​​میلیاردها مارک در جیب خود حمل می‌کرد اما هنوز نمی‌توانست چیزی بخرد. یک قرص نان 200 میلیارد مارک قیمت داشت.با حقوق بازنشستگی یک هفته‌ای حتی یک فنجان قهوه را نمی‌شد خرید. سقوط آزاد ادامه داشت و…

لوگو‌های جالب و دیدنی بر اساس ابرقهرمانان و تبهکاران محبوب که این طراح ایجاد کرده

طراح گرافیک، سرگئی کرمانوف، طرح‌های لوگوی برخی از محبوب‌ترین ابرقهرمانان، تبهکاران و دیگر شخصیت‌ها را ایجاد کرده که تایپوگرافی را به طرز شگفت‌آوری در خود جای داده‌اند.«برای من جالب بود که تصاویر شخصیت‌ها را با متن نوشته‌هایشان ترکیب…

بیماری‌ها و مشکلات روانی می‌توانند به مانند همین غول‌های تصور شده توسط میدجرنی باشند، اما می‌توان…

تا وقتی کسی مبتلا به یک مشکل روانپزشکی نشده باشد یا آشنا و فامیلی نداشته باشد که مبتلا به شکل جدی آنها باشد، نمی‌داند که چقدر روی کیفیت زندگی تاثیرگذار هستند. کسی که افسردگی ندارد، تعجب می‌کند که مثلا چطور کسی از قدم زدن یا غذای خوب یا…

عکس‌هایی از زیباترین کتابخانه‌های دنیا

کتابخانه‌ها باید مظهر فرهنگ و هنر هر کشوری باشند. ساختمان ایمن و بزرگ، منظره تالار کتابخوانی، نوع چینش کتاب‌ها و تحویل آنها به کتابخوان‌ها، داشتن اینترنت آزاد و پرسرعت، حفاظت از نسخه‌های خطی و اسناد باارزش، آزاد بودن کتابخانه در حد امکان…

تصاویر طبقه‌بندی شدن پنتاگون البته «تخیلی» و حاصل میدجرنی از بازیابی یوفوها و برنامه‌ مهندسی معکوس…

بشقاب پرنده مخفف عبارت Unidentified Flying Object است. به هر شیء یا پدیده‌ای اطلاق می‌شود که در آسمان مشاهده شود و به راحتی قابل شناسایی یا توضیح نباشد. بشقاب پرنده‌ها اغلب با ادعا‌های مربوط به فضاپیما‌های فرازمینی مرتبط هستند، اما می‌توان…

قسمت دیگری از عکس‌های تاریخی کمتر دیده شده: یک عکس ارزش هزار کلمه را دارد!

شاید این گفتار مشهور فرنگی‌ها که می‌گویند که یک عکس به اندازه هزار کلمه سخن می‌گوید، غلو باشد. گاهی در یک عکس فقط زیبایی می‌بینیم. گاهی هم داخل آن چیزی نیست. بدتر از همه، گاهی چون یک عکس برش محدودی از زمان و مکان است، به نوعی حاوی دروغ است…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.