چگونه اکانت فیسبوک‌مان را غیرفعال یا برای همیشه حذف کنیم؟

0

شاید در گذشته، فیسبوک محبوب‌ترین شبکه اجتماعی بود. ساعت‌ها در این پلتفرم وقت می‌گذراندیم و لذت می‌بردیم. اصلا بسیاری از ما مفهوم و قدرت واقعی یک شبکه اجتماعی را با فیسبوک لمس و درک کردیم.

اما بزرگ‌ترین شبکه اجتماعی دنیا این روزها ناخوش احوال است. رسوایی‌های پی در پی، اشتباهات و نقض حریم خصوصی کاربران در کنار عدم به‌روزرسانی بزرگی که ویژگی‌های جذاب و مدرنی بدان اضافه کند؛ باعث کوچ کاربران به‌ویژه نوجوانان و جوانان به سوی پلتفرم‌های مدرن‌تری مانند اسنپ‌چت، اینستاگرام، یوتیوب و نظایر این‌ها شده است.

آخرین بار چه تاریخی وارد فیسبوک شدید؟ ممکن است اصلا اطلاعات حساب‌ کاربری‌تان را فراموش کرده باشید یا اینکه ندانید روی فیسبوک چه عکس‌ها و اطلاعاتی دارید!

اگر شما هم از دست مارک زاکربرگ، لو رفتن اطلاعات یا سوءاستفاده از اطلاعات کاربران خسته شدید و می‌خواهید به کمپین‌های تحریم فیسبوک بپیوندید یا برای همیشه اطلاعات خود را از روی سرورهای این شرکت پاک کنید؛ ادامه این مطلب را بخوانید.

تبلیغ: دوره آموزش الکترونیکی: پداگوژی، ابزارها و تولید محتوای آموزشی

به طور کلی، دو روش برای حذف خودتان از روی فیسبوک دارید: غیرفعال کردن اکانت فیسبوک یا حذف اکانت فیسبوک!

غیرفعال‌سازی اکانت فیسبوک

با این روش، به طور موقت از فیسبوک بیرون آمده‌اید و اکانت خود را به طور موقت غیرفعال می‌کنید تا در آینده بتوانید دوباره وارد فیسبوک شوید.

با غیرفعال شدن اکانت شما روی فیسبوک، تمام اطلاعات‌تان روی این شبکه اجتماعی محفوظ باقی می‌مانند و برای بازگشت دوباره کار ساده‌ای پیش‌رو دارید.

برای غیرفعال‌سازی حساب کاربری در فیسبوک، با یک کامپیوتر دسکتاپ یا لپ‌تاپ (با گوشی‌های تلفن همراه اندرویدی و iOS هم می‌شود ولی کمی سخت‌تر است) وارد سایت فیسبوک در مرورگر وب شوید و لاگین کنید.

از منوی اصلی، گزینه Settings و بعد بخش General را انتخاب کنید. در پایین این صفحه، در بخش Manage account گزینه Edit را کلیک کنید:

حالا، در پایین بخش جدید باز شده؛ گزینه Deactivate your account را یافته و کلیک کنید:

فیسبوک از شما می‌خواهد رمزعبورتان را وارد کنید تا مطمئن شود که این حساب کاربری متعلق به خودتان است:

حالا از شما می‌پرسد چرا می‌خواهید اکانت فیسبوک‌تان را غیرفعال کنید. می‌توانید یکی از گزینه‌های آماده را انتخاب یا چیزی در کادر بنویسید:

در نهایت با زدن کلید Deactivate؛ حساب کاربری فیسبوک شما غیرفعال می‌شود.

حذف اکانت فیسبوک

معمولا غیرفعال‌سازی اکانت فیسبوک، پیش‌مرحله دیلیت کامل و خروج از این شبکه اجتماعی است.

برخی از کاربران ابتدا حساب کاربری فیسبوک را عیرفعال کرده و پس از اینکه چند ماه سپری شد و به مشکلی برخورد نکردند؛ مثلا نیاز به اطلاعات یا تماس با فردی در فیسبوک نداشتند؛ به حذف اکانت برای همیشه اقدام می‌کنند.

به هر حال، وقتی برای خداحافظی کامل از فیسبوک آماده شدید؛ وارد صفحه حدف اکانت فیسبوک شده و گزینه Delete my account را بزنید.

با زدن این کلید؛ به طور ناگهانی از فهرست دوستان‌تان ناپدید می‌شوید ولی شاید ۹۰ روز طول بکشد تا فیسبوک اطلاعات شما را به طور کامل از روی سرورهایش پاک کند.

اگر اکانت فیسبوک را پاک کردید؛ دیگر هیچ‌ راهی برای بازگشت ندارید جز اینکه با یک اکانت و اطلاعات جدیدی دوباره در فیسبوک ثبت‌نام کنید.

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.