چگونه اکانت تلگرام‌ خود را برای همیشه حذف کنیم؟

همان‌طور که دلایل زیادی برای استفاده از پیام‌رسان تلگرام وجود دارد؛ برخی از کاربران هم دلایل منطقی و محکمی برای پاک کردن و حذف اکانت تلگرام خود دارند.

شماره موبایل‌شان را فروختند یا به یکی دیگر از اعضای خانواده واگذار کردند. می‌خواهند تلگرام‌ روی یک گوشی را غیرفعال و با شماره و گوشی موبایل دیگری وارد این پیام‌رسان شوند. به پیام‌رسان دیگری کوچ کردند و دیگر نیازی به تلگرام ندارند یا اینکه می‌خواهند ناشناس وارد اینترنت شوند و ده‌ها دلیل دیگر!

به هر حال، اگر تصمیم قطعی دارید حساب کاربری تلگرام خود را حذف کنید؛ بهتر است پیش از هر کاری از اطلاعات‌تان یک نسخه پشتیبان بگیرید یا اینکه تک تک فایل‌ها، عکس‌ها و کلیپ‌های ویدیویی مهم را دانلود و بعد پاک کنید.

بهتر است پیش از دیلیت تلگرام، تمام اطلاعات و مطالب خودتان را پاک کرده باشید و اگر نیاز به برخی اطلاعات دیگران مانند نام حساب کاربری یا شناسه کاربری‌شان دارید؛ آن‌ها را جایی ذخیره کنید تا در آینده افسوس نخورید.

مطمئن شوید که تصمیم دارید اکانت تلگرام را برای همیشه پاک کنید. چون راه‌حل‌های دیگری مانند غیرفعال کردن یک حساب کاربری تلگرام برای یک ماه، سه ماه، شش ماه و یک سال وجود دارد.

راهنمای حذف اکانت تلگرام

حالا اگر برای پاک کردن تلگرام مصمم هستید: مراحل زیر را به ترتیب طی کنید:

۱- از طریق یک کامپیوتر دسکتاپ یا لپ‌تاپ وارد صفحه Telegram Deactivation page شوید. البته، روی دستگاه‌های اندرویدی یا iOS هم می‌توانید این صفحه را در یک مرورگر وب موبایل باز کنید:

در بخش Your Phone Number شماره موبایلی که حساب کاربری تلگرام روی آن فعال است را وارد کرده و کلید Next را بزنید. شماره موبایل بدون صفر و با پیش‌شماره ۹۸+ وارد شود.

توجه کنید حذف اکانت تلگرام از طریق خود اپلیکیشن این پیام‌رسان مقدور نیست و حتما باید وارد سایت تلگرام و صفحه حذف اکانت شوید.

۲- حالا سراغ برنامه تلگرام خود روی گوشی تلفن همراه یا اپلیکیشن دسکتاپ بروید. باید یک پیغام حاوی رمز حذف اکانت تلگرام دریافت کرده باشید:

کد رمز را عینا با رعایت حروف بزرگ و کوچک و اعداد برداشته و در سایت تلگرام و کادر Confirmation Cod کپی یا تایپ کنید و کلید Sign In را بزنید:

۳- جالب است در مرحله بعد، تلگرام از شما سوال می‌کند که چرا می‌خواهید این اپلیکیشن را ترک کنید یا اکانت خود را حذف نمایید؟ می‌توانید در کادر مربوطه چیزی بنویسید یا اینکه بدون جواب دادن این سوال، فقط با زدن کلید Done وارد مرحله بعدی شوید:

۴- این مرحله اهمیت زیادی دارد و باید یقین داشته باشید که دیگر حساب کاربری تلگرام‌تان را نمی‌خواهید. خود تلگرام هم می‌خواهد از این موضوع اطمینان پیدا کند. به همین دلیل، یک بار دیگر از شما درباره حذف اکانت سوال می‌کند:

با انتخاب و کلیک کلید قرمز رنگ یا گزینه Yes, delete my account می‌توانید به فعالیت اکانت تلگرام‌تان خاتمه دهید.

۵- تلگرام در پایان یک پیغام پاک‌سازی و حذف موفقیت‌آمیز حساب کاربری تلگرام را نشان‌تان می‌دهد و البته آرزو می‌کند دوباره هرچه زودتر برگردید.

توجه کنید، پس از حذف اکانت، عکس و اطلاعات اکانت شما برای دیگران حذف خواهد شد و نام شما با عبارت deleted account به نمایش درمی‌آید.

نکته مهم دیگر این است که اگر در یک بازه زمانی بسیار کوتاه مثلا چند روز؛ مدام یک اکانت تلگرام ساخته و حذف کنید؛ شماره موبایل شما به اصطلاح فلود شده و شما تا سه هفته قادر نیستید در تلگرام ثبت‌نام کنید.

دیدگاه خود را با ما اشتراک بگذارید:

ایمیل شما نزد ما محفوظ است و از آن تنها برای پاسخگویی احتمالی استفاده می‌شود و در سایت درج نخواهد شد.
نوشتن نام و ایمیل ضروری است. اما لازم نیست که کادر نشانی وب‌سایت پر شود.
لطفا تنها در مورد همین نوشته اظهار نظر بفرمایید و اگر درخواست و فرمایش دیگری دارید، از طریق فرم تماس مطرح کنید.