پاک شدن همه اطلاعات پس از ۱۰ بار تلاش‌ ناموفق در زدن گذرواژه: یک ویژگی ترسناک و در عین حال کاربردی!

0

برای اکثر مردم، پاک شدن تمام اطلاعات‌شان روی گوشی آیفون پس از تلاش‌های چندین باره ناموفق در وارد کردن گذرواژه گوشی یک ویژگی ترسناک است ولی یک دلیل ساده برای فعال کردن این ویژگی وجود دارد.

در لابه‌لای تنظیمات گوشی آیفون یک گزینه برای پاک شدن همه اطلاعات در هنگام ۱۰ بار اشتباه وارد کردن رمزعبور وجود دارد.

این گزینه برای بسیاری از مردم به طور پیش‌فرض غیرفعال است. چون اگر خود صاحب گوشی یا فرد دیگری به طور مرتب تلاش کرده باشد رمزعبور آیفون را وارد کند و اشتباه کرده باشد؛ خطر از دست رفتن همه اطلاعت وجود دارد.

تبلیغ: دوره آموزش الکترونیکی: پداگوژی، ابزارها و تولید محتوای آموزشی

همیشه تلاش‌های ناموفق برای وارد کردن گذرواژه عمدی نیست و شاید یک بچه بازیگوش، فرد بی‌اطلاع، شرایط خاص و بنا بر تقاضای خود صاحب گوشی مسبب این اتفاق شوند.

سناریوی آیفون برای ۱۰ تلاش ناموفق

کاربران آیفون هنگامی که ۵ تلاش ناموفق در وارد کردن گذرواژه داشته باشند؛ با زمان یک دقیقه‌ای وقفه در استفاده از آیفون روبرو می‌شوند. کاربران در این بازه زمانی فقط می‌توانند با یک شماره اضطراری تماس بگیرند.

هنگامی که یک دقیقه وقفه سپری شد؛ کاربر دوباره می‌تواند برای وارد کردن رمزعبور تلاش کند ولی اگر خطا باشد؛ این بار زمان وقفه به ۵ دقیقه می‌رسد.

همین‌طور، تلاش‌های ناموفق بعدی به زمان وقفه اضافه خواهد کرد. تلاش ناموفق هفتم منجر به زمان وقفه ۱۵ دقیقه‌ای می‌شود تا اینکه برای دهمین تلاش بیش از ۳ ساعت زمان صرف می‌شود.

اپل این سیستم را طوری طراحی کرده که هم احتمال سهوی بودن و بروز خطا را کاهش دهد و هم اینکه زمان کافی برای صاحب گوشی وجود داشته باشد که دنبال آیفون‌اش بگردد یا اعلام سرقت کند و هر فردی نتواند به راحتی اطلاعات روی یک گوشی را مشاهده یا سرقت کند.

از سوی دیگر، وقتی ۱۰ بار تلاش ناموفق در یک بازه سه ساعته برای ورود به گوشی ثبت شده است؛ دیگر بسیار بعید است که از سوی کودک یا آشنا و دوستی اتفاق افتاده باشد و حتما سناریوهای پیچیده‌تر و تهدیدکننده‌ای در انتظار صاحب آیفون است.

بنابراین؛ اپل بهترین راه‌حل که پاک شدن تمامی اطلاعات روی گوشی است را عملی می‌کند.

اگر تصمیم گرفتید این ویژگی ترسناک و تا حدودی عجیب آیفون را فعال کنید؛ از بخش Settings، صفحه‌نمایش را به پایین اسکرول کنید تا به گزینه Touch ID & Passcode برسید.

در اینجا، از شما خواسته می‌شود گذرواژه را وارد کنید. اگر پایین‌تر بروید، می‌توانید گزینه Erase Data را مشاهده و فعال‌اش کنید.

حالا، تصمیم با خود کاربران است که این ویژگی را فعال کنند یا خیر! هم دلایل محکمی برای فعال‌سازی آن وجود دارد و هم شاید دلایل منطقی برای غیرفعال کردن‌اش!

منبع

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.