چین با ۸۰۰ میلیون کاربر اینترنت به بزرگترین انجمن آنلاین دنیا تبدیل شد

اینترنت چین همیشه در کنترل، فشار، سانسور و محدودیت بوده است. دولت چین همواره سعی کرده اینترنت را کنترل و در چنگ خود داشته باشد.
در این فضا، کمتر انتظار توسعه زیرساختها و افزایش ضریب نفوذ اینترنت میرود ولی چین در ماه گذشته یک رکورد را جابهجا کرد. کاربران اینترنتی این کشور از مرز ۸۰۰ میلیون نفر عبور کردند و عملا بزرگترین انجمن آنلاین دنیا را شکل دادند.
مرکز اطلاعات شبکه اینترنت چین (CNNIC) در تازهترین گزارش خود به ۸۰۰ میلیون کاربر اینترنتی در کشور چین اشاره کرده است و میگوید در نیمه اول سال ۲۰۱۸ حدود ۲۹.۶۸ میلیون کاربر جدید به اینترنت متصل شدند.
این تعداد کاربر اینترنت، رشدی ۳.۸ درصدی را در مقایسه با پایان سال ۲۰۱۷ در کشور چین رقم زدند و باعث شدند کل جمعیت کاربران اینترنتی این کشور از ۸۰۰ میلیون نفر فراتر برود.
«زنگ یو» مدیر آژانس CNNIC میگوید این گزارش بر اساس اطلاعات دقیق و تجزیه و تحلیل عملی و مستند ۴۲ گزارش و مرکز مرتبط تهیه شده است.
این گزارشها نشان میدهند توسعه اینترنت در نیمه اول سال ۲۰۱۸ بیشتر روی ۵ محور زیرساخت، برنامههای کاربردی شخصی، برنامههای کاربردی دولتی، فناوریهای صنعتی و امنیت شبکه متمرکز بوده است.
در پایان نیمه اول سال ۲۰۱۸، کاربران اینترنت در چین دقیقا به مرز ۸۰۲ میلیون نفر رسیدند و جالب آنکه بیش از ۹۸ درصد آنها کاربر اینترنت موبایل هستند.
رشد توام زیرساخت، اپلیکیشن و سرگرمی آنلاین
گزارش منتشر شده توسط آژانس CNNIC نشان میدهد دولت چین در سالهای اخیر به طور مداوم و مستمر روی توسعه زیرساخت اینترنت سرمایهگذاری کرده است و دنبال افزایش سرعت اینترنت و دسترسی مقرون به صرفه کاربران به این سرویس بوده است.
دولت چین اینترنت را یک نیروی محرکه برای رشد و توسعه قلمداد میکند. اینترنت با بسیاری از صنایع و حوزهها مانند حملونقل، حفاظت از محیط زیست، امور مالی، مراقبتهای پزشکی، برنامههای کاربردی شخصی و غیره ادغام و عجیب شده است و باعث بازتعریف و هوشمندی این صنایع میشود.
گزارش منتشر شدهای در ماه ژوئن نشان میدهد از هر ۱۰ نفر کاربر اینترنت در چین، ۷ کاربر خرید آنلاین دارند. این آمار به خوبی رشد خرید آنلاین در این کشور را نشان میدهد.
به علاوه، گزارش اخیر CNNIC نشان میدهد تقاضا برای خدمات سرگرمی روی اینترنت در نیمه اول ۲۰۱۸ افزایش یافته است. سیاستهای تشویقی برای تولید محتوا و توسعه بسترهای سرگرمی در این کشور به همراه رشد خدمات ویدیویی باعث شده اکنون ۷۴.۱ درصد از کاربران متقاضی خدمات ویدیویی کوتاه باشند.
بازار ۸۰۰ میلیونی باعث شده صنعت ویدیوی این کشور به دنبال یک پلتفرم و اکوسیستم برای تولید و نمایش محتوای سرگرمی باشد.
خدمات استریم ویدیو در چین رو به افزایش و بهبود کیفیت است. شبکههای پخش آنلاین موسیقی و محیطهای رعایتکننده کپیرایت نیز رشد کردند و همه این عوامل باعث شدند چین به کشوری دست نیافتنی از نظر کاربران اینترنتی تبدیل شود.