لامبورگینی ایرانی: یک دو رگه ایتالیایی – ایرانی که با مهندسی معکوس ساخته شد

خودروی «لامبورگینی ایرانی» مهم‌ترین خبر سایت‌های خودرویی ایرانی در روزهای اخیر بوده و حتی سر از برخی سایت‌های خارجی درآورده است.

رونمایی از اولین خودروی لامبورگینی ساخت ایران در شهر تبریز، علاوه بر اینکه توجه همه را جلب کرده؛ سوالات زیادی درباره مشخصات فنی، حداکثر سرعت، اهداف ساخت، مدل‌های بعدی و غیره در فضای مجازی مطرح کرده است.

لامبورگینی ایرانی توسط «مسعود مرادی» و تیم طراحی و تحقیق‌اش طی مدت زمانی ۴.۵ ساله ساخته شده است. این خودرو با مهندسی معکوس لامبورگینی مدل «مورسیه لاگو اس وی» ساخته شده است.

مسعود مرادی هدف از این کار را «کسب دانش فنی لازم جهت تولید خودرو‌های سوپر اسپورت» عنوان و ابراز امیدواری می‌کند چنین خودروهایی در داخل کشور طراحی و تولید شوند.

تمام مراحل طراحی و تولید این خودرو در ایران و توسط متخصصان و مهندسان داخلی صورت گرفته است و حتی قطعات آن هم هیچ‌یک خارجی یا متعلق به شرکت مادر لامبورگینی نیستند بلکه در ایران تولید و مشابه‌سازی شدند.

اما این خودرو دو رگه ایتالیایی – ایرانی است چون تیم طراح سعی کردند فلسفه و ساختار شرکت لامبورگینی حفظ شود. در ساخت این خودرو از مشاوره خودروسازان داخلی هم استفاده شده است.

مشخصات فنی لامبورگینی ساخت ایران چیست؟

این خودرو می‌تواند حدود ۲۸۰ کیلومتر بر ساعت سرعت داشته باشد.

به یک موتور ۶ سیلندر ۳.۸ لیتری با قدرت ۳۰۶ اسب بخار مجهز است و گیربکس ۶ سرعته و سیستم پایدار به‌روز از دیگر مشخصات آن است.

در اندازه طول ۴۷۱ سانتی‌متر، عرض ۲۶۰ سانتی‌متر و ارتفاع ۱۱۴ سانتی‌متر ساخته شده و گفته می‌شود از موتور هیوندای جنسیس استفاده شده است. جالب است که در موسیه لگو واقعی، موتور و گیربکس در بخش انتهایی خودرو هستند.

در لامبورگینی ایرانی نیز این طراحی و ساختار حفظ شده است ولی معلوم نیست چگونه مهندسان ایرانی موفق شدند مجموعه موتور و گیربکس را با شاسی و اکسل عقب مورسیه لگو تطبیق دهند.

برخی سایت‌ها می‌گویند این خودرو بر مبنای تویوتا MR2 با طراحی دوسته بدنه موسیه لگو است ولی طراحا این خودرو اذعان دارند تماما خودروی موسیه لگو لامبورگینی را مهندسی معکوس کردند.

امکان شماره‌گذاری این خودرو در ایران وجود ندارد و حتی صادرات آن به خارج از کشور هم قابل تصور نیست. به همین دلیل، به نظر می‌رسد این تلاش بیشتر یک کنکاش و تجربه شخصی بوده تا از ساختار و نحوه طراحی خودروهای لامبورگینی سر در آورده و آن را مهندسی معکوس کنند.

سایت‌های خودرویی پرسش‌ها و ابهامات زیادی درباره این خودرو مطرح کردند و ضمن تقدیر این تلاش و ایده برای دست‌یابی به یک رویای واقعی و آن هم ساخت خودروهای اسپرت و سوپر اسپرت در ایران؛ خواستار موشکافی بیشتر لامبورگینی ایرانی هستند.


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]