در هر خانه شهر کاراکاس یک ماشین ارزکاوی وجود دارد: توهم زیاد یا برق رایگان؟
تب ارزکاوی در سراسر جهان دیده میشود ولی داستان شهر کاراکاس در ونزوئلا فرق میکند. اینجا همه جوانان دیوانه سکههای دیجیتالی هستند و ارزکاوی شغل اول آنها است.
اگر وارد خانههای مردم در کاراکاس شوید؛ دیدن یک ماشین ارزکاوی همانقدر طبیعی است که دیدن یک دست مبلمان یا میز نهارخوری!
یک جوان در شرکت تبلیغاتی کار میکند ولی یک ماشین ارزکاوی خریده و در خانه خود گذاشته تا به طور ۲۴ ساعت شبانهروز و ۷ روز هفته کار کند. او میگوید روزی ۶ دلار کاسب است. به پسرش سپرده همیشه مراقب این دستگاه باشد.
خانواده دیگری یک ماشین ارزکاوی در آپارتمانشان نصب کردند ولی به علت مصرف زیاد برق، سروصدای همسایهها درآمد. مجبور شدند این ماشین را به خانه پدریشان در بیرون از شهر منتقل کنند و اکنون نزدیک به هزار دلار در ماه درآمد دارند.
حقیقت این است که در شهر و کشوری فقیر و بحرانزده با اقتصادی ضعیف و رو به نابودی؛ این درآمدها بسیار عالی است و یک روش کسب درآمد تضمینشده محسوب میشود.
برق در کشور ونزوئلا بسیار ارزان و تقریبا رایگان است. شما برای خوردن یک قهوه یا شیرینی یا آب میوه در کافیشاپ باید ۹۰۰ هزار بولیوار معادل ۰.۰۹ دلار بپردازید ولی برای مصرف یک ماهه برق، آب، گاز، تلفن و اینترنت فقط ۳۰۰ هزار بولیوار هزینه خواهید کرد.
بهترین روش ارزآوری
تورم و گرانی باعث شده برخی اقلام در این کشور بسیار گرانتر از برق باشند و در نتیجه مردم میتوانند در خانهشان با یک ماشین ارزکاوی پول دربیاورند.
یک خانواده ۴ نفره در کاراکاس میتوانند با درآمد ۵۰۰ دلاری به راحتی زندگی کنند. در شرایطی که اقتصاد این کشور دارد؛ بهترین ایده برای بقا و ادامه زندگی۷ درآمدهای دلاری است و حالا چه چیزی بهتر از ماشینهای ارزکاوی وجود دارد؟
برنامهنویسی برای شرکتهای خارج از کشور، بازیهای آنلاین، بازیهای فانتزی و جمعآوری پول از اعضای خانواده که در خارج از کشور زندگی میکنند؛ روشهای دیگر کسب درآمد دلاری برای مردم کاراکاس و ونزوئلا است.
اما ارزهای رمز شده و ماشینهای ارزکاوی در رتبه اول قرار دارند و کمتر خانهای یافت میشود که جوانی در آن زندگی کند و چنین ماشینی نداشته باشند. ماشینهایی که ۷/۲۴ مشغول کار هستند و به طور خودکار برای کل خانواده ارزآوری دارند.
حتی اگر تصور کنیم جوانان این شهر بیش از حد متوهم و رویاپرداز هستند؛ باز هم اگر در شرایط آنان زندگی کنیم؛ به آنها حق میدهیم سراغ خرید یک ماشین ارزکاوری بروند.
مثل ایرانی ها
سلام
چند بار خواهش کردم ازتون، لطفاً واژه ناهار را درست بنویسید، اما ظاهراً اینجا هم در همون اول نوشته اید »میز نهارخوری«. به زبان مادری مان مهربان باشید.