.

برج داوود کاراکاس تخلیه شد

در یک شب بارانی در سپتامبر سال 2007، صدها نفر از بی‌خانمان‌های کاراکاس، راهشان را به سوی سومین آسمانخراش بلندمرتبه این شهر باز کردند.

این ساختمان عظیم 45 طبقه‌ای، قرار بود که ساختمان یک بانک شود، اما بعد از مرگ پیمانکار آن و متعاقب بحران قاتصادی کشور در سال 1994، به مدت یک دهه، کار روی آن متوقف شده بود.

اینگونه بود که این ساختمان مبدل شد به محل سکونت سه هزار نفر از فقرا که بیشتر آنها مهاجران بودند.

در این ساختمان خبری از آسانسور نبود و حتی خیلی از اتاق‌ها دری نداشتند. ساکنان آن، برق را به صورت غیرقانونی به اتاق‌های خود کشیدند و در آن فروشگاه و پیرایشگاه و حتی جایی برای کارهای دندانپزشکی درست کردند.

حالا این برج نامی برای خود یافته برج داوود که وجه تسمیه آن پیمانکار فوت شده آن دیوید برلمبرگ بود.

دیروز دولت ونزوئلا سرانجام به اخطاری که داده بود، عمل کرد و ساکنان این برج را تخلیه کرد و به شهر کوچکی در 40 مایلی کاراکاس فرستاد. گفته می‌شود که معامله تجاری اخیر ونزولا با چین برای اتمام کار این ساختمان، باعث این امر شده است، چیزی که خود دولت ونزوئلا تکذیب می‌کند و مشکلات ایمنی را دلیل تخلیه این فقرا عنوان می‌کند.

به هر حال همان طور که احتمالا شما در قسمت‌هایی از سریال بحث‌برانگیز Homeland هم دیده‌اید، برج داوود  نشانی است از رؤیاهای تحقق نیافته ونزولا و مدلی از اقتصاد دولتی سوسیالیستی که چاوز در پی آن بود و از آن با عنوان انقلاب بولیواریایی یاد می‌کرد.

7-24-2014 10-07-34 AM

7-24-2014 10-07-06 AM

7-24-2014 10-06-46 AM

7-24-2014 10-06-27 AM

7-24-2014 10-06-10 AM

منبع


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

2 دیدگاه

  1. چقدر عجیب
    یه جورایی تلخ هم بوده
    کاش این چند سالی که قراره به همه ما سهمی از زندگی برسه
    سهمی تقریبا مساوی از آرامش و راحتی برسه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]