گوشی‌های آیفون یک نقشه مخفی از محل‌های مهم تردد شما دارند

هر کجا باشید؛ آیفون شما را ردگیری کرده و می‌داند کجا می‌خواهید بروید!

1

به نظر می‌رسد صحبت از حریم خصوصی در سال ۲۰۲۰ بیشتر یک شوخی خنده‌دار است.

هرچقدر درباره گوشی‌های تلفن همراه بیشتر اطلاعات به دست می‌آوریم؛ بیشتر متوجه می‌شویم که حریم خصوصی نداریم و کوچک‌ترین حرکات و رفتار ما توسط اسمارت‌فون‌ها ردگیری و ثبت می‌شود.

گوشی‌های آیفون در یک ویژگی هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند و آن ردگیری محل‌های تردد شما و ساختن نقشه‌ای مخفی از مکان‌هایی است که آنجا حضور داشتید. حتی آیفون‌ها نیازی به برنامه‌هایی مانند فیسبوک ندارد تا این ردگیری را انجام بدهند و به طور ذاتی این ویژگی را دارند.

اجازه بدهید به طور عملی و محسوسی ببینیم دقیقا آیفون‌ها چگونه نقشه مکان‌های حضور ما را جمع‌آوری می‌کنند و از کجا باید این ویژگی را غیرفعال کرد.

تبلیغ: رایگان: تست MBTI + تفسیر ویدیویی تیپ شخصیت و سازگاری شغلی

هیچ رازی از آیفون پوشیده نیست؟

تا کنون فکر کرده‌اید چگونه آیفون شما هنگام سوار شدن به اتومبیل، سریعا مسیرهای پر رفت و آمد شما یا مسیرهای متنهی به دفترکار شما را نشان می‌دهد؟ یا وقتی پایان روز سوار ماشین می‌شوید؛ می‌داند که می‌خواهید به خانه برگردید؟

شاید تصور کنید این ها بخشی از خدمات موقعیت مکانی است ولی با یک ویژگی عمیق‌تری به نام Significant Locations متفاوت است که مکان‌های مهم تردد شما را حفظ و نگهداری می‌کند.

برای دسترسی به این ویژگی پنهان در آیفون مراحل زیر را بروید:

۱- اپلیکیشن Settings آیفون خود را باز کنید.

۲- وارد برگه Privacy شوید.

۳- گزینه Location Services را انتخاب کنید.

۴- روی System Services بزنید.

۵- صفحه را اسکرول کنید تا به گزینه Significant Locations برسید. روی آن ضربه بزنید تا باز شود.

پس از وارد کردن رمزعبور یا باز کردن قفل گوشی با Face ID، فهرستی از مکان‌های مهمی که شما آن‌جا بودید را مشاهده می‌کنید.

حالا، ممکن است برخی از این مکان‌ها از نظر شما ناشناخته یا با فاصله از مکانی باشند که همیشه در آن‌جا رفت و آمد دارید. چون، موقعیت مکانی همیشه دقیق نیست.

روی یک مکان ضربه بزنید تا مشخصات بیشتری درباره آن ببینید. از جمله نقشه‌ای که نشان می‌دهد شما کجا بودید و پس از آن کجا رفتید.

چگونه ویژگی Significant Locations را غیرفعال کنیم؟

به صورت جداگانه، می‌توانید مکان‌ها را ویرایش کنید تا دیگر در آیفون شما ذخیره نشده باشند. برای انجام این کار، روی هر شهری که هستید؛ یک ضربه بزنید و در صفحه بعدی باز شده؛ روی کلید Edit در گوشه بالا سمت راست  صفحه بزنید.

با این حرکت، یک دایره قرمز رنگ در کنار محل ذخیره شده ظاهر می‌شود. می‌توانید برای حذف مکان‌هایی که نباید روی آیفون ذخیره باشند؛ روی این دایره قرمز رنگ کنار آن‌ها بزنید تا حذف شوند.

اگر می‌خواهید کلا قابلیت Significant Locations را غیرفعال کنید؛ صفحه را به سمت بالا اسکرول کنید تا فهرست شهرهایی محل تردد خود را ببینید. حالا، روی کلید سبز رنگ بالای صفحه سمت راست بزنید.

چرا آیفون این نقشه مخفی را تهیه می‌کند؟

اپل می‌گوید این ویژگی کمک می‌کند آیفون محل‌های پرتردد و مهم را بیاموزد و بتواند در سرویس‌های شخصی مانند مسیریابی‌ها بهترین مسیر را پیشنهاد بدهد تا ترافیک کمتری داشته باشیم یا برای بهبود ویژگی‌هایی مانند Photos Memories استفاده کند.

ولی به هر حال این ویژگی یک حمله مستقیم به حریم خصوصی کاربران است و می‌تواند منجر به بروز مشکلات واقعی شود.

اپل می‌گوید تمام اطلاعات ذخیره شده روی دستگاه و همین‌طور اطلاعاتی که میان سرویس‌های ابری و آیفون رد و بدل می‌شود؛ رمزنگاری شده هستند و تا زمانی که کسی گوشی آیفون شما را سرقت نکند یا رمزعبور قفل صفحه‌نمایش را نداند؛ به این اطلاعات دسترسی نخواهد داشت.

منبع komando

 
ممکن است شما دوست داشته باشید
1 نظر
  1. رضا می گوید

    مرررسی عالی بود

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.