بهترین فیلم‌های آوا گاردنر – به مناسبت زادروز یکی از زیباروترین هنرپیشه‌های تاریخ هالیوود

0

1- فیلم زندگی و روزگار قاضی روی بین – The Life And Times Of Judge Roy Bean

سال تولید : ۱۹۷۲
کارگردان : جان هیوستن
هنرپیشگان : پل نیومن، ژاکلین بیسه، آوا گاردنر، تَب هانتر، هیوستن، استیسی کیچ، رادی مک‌داول، آنتونی پرکینز، ویکتوریا پرینسیپال و ند بیتی.

تکزاس، سال 1890. «روی بین» (نیومن) که به جرم هتک حرمت و سرقت تحت تعقیب است، به شهر بی‌قانون وینگارون پناه می‌برد، ولی کتکش می‌زنند و رهایش می‌کنند تا بمیرد. یک دختر مکزیکی به‌نام «ماری‌النا» (پرینسیپال) کمکش می‌کند و تپانچه‌ای به او می‌دهد. «بین» به وینگارون باز می‌گردد و انتقام می‌گیرد، و پس از به خاک‌سپاری قربانیانش، خود را «قاضی» می‌نامد و تلاش می‌کند تا نظم و قانون را در شهر حاکم کند. «ماری‌النا» هم در کلبه‌ای کنار کافه / دادگاه «بین» ساکن می‌شود، کافه‌ای که «بین» به‌نام «لیلی لنگتری» (گاردنر)، «زن ایده‌آلش» نام‌گذاری کرده است. «بین» پنج یاغی سرشناس را هم به‌عنوان کلانترهایش سوگند می‌دهد…


2- فیلم هفت روز در ماه مه – Seven Days In May

سال تولید : ۱۹۶۳
کارگردان : جان فرانکن‌هایمر
هنرپیشگان : برت لنکستر، کرک داگلاس، فردریک مارچ، آوا گاردنر، ادموند اوبراین، جرج مک‌ریدی، ویت بیسل، هیو مارلو، بارت برنز و مارتین بالسام.

سال ۱۹۸۰. رئیس‌جمهور آمریکا، “جوردن لیمن” (مارچ) پیمانی با شوروی می‌بندد که به‌دنبال آن جنگ سرد پایان می‌گیرد. توقف صنایع اسلحه‌سازی بی‌کاری و تورم ایجاد می‌کند. “ژنرال جمی زم. اسکات” (لنکستر) کودتائی را تدارک می‌بیند. آجودانش “سرهنگ مارتین کیسی” (داگلاس) به کاخ سفید اطلاع می‌دهد. “سناتور ریموند کلارک” (اوبراین) به ال‌پاز می‌رود. “پل گرارد” (بالسام) با دریاسالاری که در توطئه شرکت نکرده به سواحل مدیترانه می‌رود. روز هفتم رئیس‌جمهور متوجه توطئه می‌شود و “اسکات” را وادار به استعفا می‌کند.


3- فیلم کنتس پابرهنه – The Barefoot Contessa

سال تولید : ۱۹۵۴
کارگردان : جوزف ل. منکه‌ویتس
هنرپیشگان : هامفری بوگارت، آوا گاردنر، ادموند اوبراین، ماریوس گورینگ، والنتینا کورتز، روسانو، براتزی، وارن استیونز، فرانکو اینترلنگی، مری آلدن و بسی لاو.

“ماریا وارگاس” (گاردنر) رقاصه کلوب شبانه‌ای در مادرید است. “کرک ادواردز” (استیونز)، از “هاری داوز” (بوگارت)، کارگردان فراموش شده، می‌خواهد که فیلمی درباره زنی افسونگر با شرکت “ماریا” بسازد. “ماریا” از “هاری” خوشش می‌آید، اما از “کرک” متنفر است، و با وجود این بازی در فیلم را قبول می‌کند.


4- فیلم در ساحل – On The Beach

سال تولید : ۱۹۵۹
کارگردان : کریمر
هنرپیشگان : گریگوری پک، آوا گاردنر، فرد آستر، آنتونی پرکینز، دانا آندرسن، جان تیت و لولا بروکس.

سال ۱۹۶۴. در اثر وقوع جنگ اتمی، نیم کره شمالی زمین نابود شده است و ابرهای رادیواکتیو به طرف استرالیا پیش می‌آیند. “دوایت تاورز” (پک) ناخدای یک زیردریائی آمریکائی است که پیش از وقوع جنگ در سواحل استرالیا مستقر شده است. او پیام رادیوئی عجیبی از سواحل نابود شده سن دیه‌گو در آمریکا دریافت می‌کند و همراه با گروهی شامل “آزبورن” (آستر)، دانشمند استرالیائی و “پیتر هولمز” (پرکینز)، افسر انگلیسی رهسپار کالیفرنیا می‌شوند. اما در آن‌جا نشانه‌ای از حیات نمی‌یابند. سپس به استرالیا برمی‌گردند و در انتظار نابودی می‌نشینند…


5- فیلم چهارراه بووانی – Bhowani Junction

سال تولید : ۱۹۵۶
کارگردان : جرج کیوکر
هنرپیشگان : آوا گاردنر، استوارت گرینجر، بیل تراورز، تراورز، فرانسیس ماتیوز، ادوارد چاپمن، پیتر ایلینگ و لایونل جفریز.

“ویکتوریا جونز” (گاردنر)، دختر جوان دورگه‌ای است که به هند باز می‌گردد و شاهد آشوب‌هائی است که به هنگام خروج انگلیسی‌ها از این کشور روی می‌دهد. “سرهنگ رادنی سویج” (گرینجر) مسئول گروهی از سربازان در “چهارراه بووانی” است و باید از خرابکاری چپی‌ها در قطارها جلوگیری کند. “وکتوریا” ظاهراً دل‌باخته “پاتریک تیلر” (تراورز) شده که او هم یک نیمه هندی است. “ویکتوریا” یک انگلیسی را که برایش ایجاد مزاحمت کرده، می‌کشد و “گانشیام” (ایلینگ)، رئیس چپی‌ها او را می‌ریاید. پس از ماجراهائی (مثل شورش جمعیت، خراب شدن قطار و…) “ویکتوریا” بالاخره می‌فهمد که هیچ فرقی نمی‌کند که او یک هندی باشد یا یک اروپائی و همه چیز به خوبی و خوشی تمام می‌شود.


6- فیلم قاتلان – The Killers

سال تولید : ۱۹۴۶
کارگردان : رابرت سیودماک
هنرپیشگان : ادموند اوبراین، آوا گاردنر، برت لنکستر، ویرجینیا کریستین، ویلیام انراد، چارلز مک‌گرا، وینس بارنت و آلبرت دکر.

دو آدم‌کش حرفه‌ای (مک‌گرا و کانراد)، “سوید” (لنکستر)، بوکسور سابق، را به قتل می‌رساند. بازرس بیمه، “جیم ریردان” (اوبراین)، که بی‌تفاوتی پلیس را می‌بیند و به موضوع علاقه‌مند می‌شود، به تحقیق درباره مقتول می‌پردازد، و در می‌یابد که “سوید” پس از یک سرقت مسلحانه، قربانی خیانت هم‌دستان خودش شده است…


7- فیلم شب ایگوآنا – The Night Of The Iguana

سال تولید : ۱۹۶۴
کارگردان : جان هیوستن
هنرپیشگان : ریچارد برتن، آوا گاردنر، دبورا کار، سو لاین، جیمز “اسکیپ” وارد، گریسن هال و مری بویلان.

“پدر لارنس شانن” (برتن) به‌دلیل رسوائی “عاطفی” مجبور به ترک کلیسا می‌شود و به‌زودی به‌عنوان راهنما، گروهی معلمه آمریکائی را در سفری به مکزیک همراهی می‌کند. میان افراد گروه، دختر نوجوانی به‌نام “شارلوت گودال” (لایون) هست که یکی از معلمه‌ها او را سرپرستی می‌کند. “شارلوت” سعی در وسوسه کردن “شانن” دارد. “شانن” نیز که در پی حفظ شغلش است، عکس‌العملی نشان نمی‌دهد. او اتوبوس مسافران را به هتل دورافتاده یکی از دوستانش می‌برد. در آن‌جا “ماکسین” (گاردنر)، بیوه او، به آن‌جا می‌دهد. نقاشی دوره گرد به‌نام “هانا جلکز” (کار) پدربزرگ ۹۷ ساله شاعرش نیز به آن‌جا می‌آیند. با برملا شدن رسوائی “شانن” ماجرا پیچیده می‌شود…


8- فیلم موگامبو – Mogambo

سال تولید : ۱۹۵۳
کارگردان : جان فورد
هنرپیشگان : کلارک گیبل، آوا گاردنر – گریس کلی، دانلد سیندن، فیلیپ استینتن و لارنس نیسمیت.

جنگل‌های آفریقا. “الوئیز هانی‌بیر کلی” (گاردنر) دختر نمایشگری است که در انتظار ورود کشتی بخار، نزد شکارچی جذابی به‌نام “ویکتور مارسول” (گیبل) و گروهش می‌ماند. آن دو کم‌کم به هم علاقه‌مند می‌شوند. باو رود یک انسان‌شناس به نام “دانلد نوردلی” (سیندن) و همسر ظاهراً سرد ولی آتشین مزاجش “لیندا” (کلی) که برای تحقیق درباره زندگی می‌شوند و “هانی‌بیر” سرخورده از این ماجرا، سعی می‌کند خود را دور نگه دارد. گروه برای رسیدن به قلمرو گوریل‌ها حرکت می‌کنند. در طول راه حسادت‌های “لیندا” و مشاجره‌های مداومش با “هانی‌بیر” دردسرساز می‌شود. در انتها “لیندا”، “ویکتور” را ترک می‌کند و با “دانلد” می‌رود و تقدیر “ویکتور” و “هانی‌بیر” را به هم می‌رساند…


9- فیلم قایق نمایش – Show Boat

سال تولید : ۱۹۵۱
کارگردان : جرج سیدنی.
هنرپیشگان : کاترین گریسن، آوا گاردنر، هوارد کیل، جو ا. براون، مارج چمپیون، گاور چمپیون، رابرت استرلینگ، آگنس مورهد، لیف اریکسن، رجیس تومی و فرانک ویلکاکس.

“ماگنولیا” (گریس) ـ دختر ناخدای قایق نمایش، “اندی هاکس” (براون) و همسرش، “پارتی” (مورهد) ـ واله و شیدای “گیلورد راونال” (کیل) قمارباز بی‌قیدوبند می‌شود. “جولی” (گاردنر) و “استیو” (استرلینگ) ستاره‌های نمایش دل‌داده یگدیگرند، “پیت” (اریکسن) که به “جولی” علاقه دارد، آزرده از بی‌مهری “جولی” دورگه بودن او را فاش می‌کند و سروصدای به‌پا شده، “جولی” و “استیو” را وادار به کناره‌گیری از نمایش می‌کند. “ماگنولیا” و “گیلورد” جای آن دو را می‌گیرند و اتفاقاً با استقبال عموم روبه‌رو می‌شوند. سپس ازدواج می‌کنند و چندین ماه به خوبی و خوشی زندگی می‌کنند. اما سرانجام “گیلورد” پس از باخت‌های متعدد سر میز قمار، همسرش را ترک می‌گوید بدون آن‌که بداند او باردار است. “ماگنولیا” به کمک هم‌بازی‌های سابقش روی صحنه (مارج و گاور چمپیون) و نیز “جولی”، شغلی به‌عنوان خواننده کاباره در شیکاگو به دست می‌آورد. نخستین اجرای او در شب سال نو نزدیک است به فاجعه بینجامد که پدرش از راه می‌رسد و او را در خواندن راهنمائی می‌کند. “ماگنولیا” همراه دختر کوچکش، “کیم”، نزد خانواده باز می‌گردد. “کیلورد” که از “جولی” شنیده صاحب دختری شده است نیز به سراغ همسر و فرزندش می‌رود.


10- فیلم برف‌های کلیمانجارو – The Snows of Kilimanjaro‎

سال تولید: 1952
کارگردان: هنری کینگ
بازیگران: گریگوری پک – آوا گاردنر – سوزان هیوارد

هری استریت (گریگوری پک)، نویسنده‌ای موفق است که حالا، با زخمی که شدیداً در پایش عفونی شده همراه همسرش، هلن (سوزان هیوارد) در جنگلهای آفریقا گرفتار شده. او که دیگر امیدی به زنده بودن ندارد، برای همسرش از زندگی گذشته‌اش، زنانی که با آنها بوده و همسر سابقش، سامانتا (آوا گاردنر) می‌گوید…

«برف‌های کلیمانجارو»، به تو می‌گوید که باید دم را غنیمت بشماری و حالت را فدای افسوس گذشته‌ها نکنی. همیشه حرفهایی که نزده‌ای، کارهایی که نکرده‌ای، نگاه به موقعی که ننداخته‌ای، لبخندی که نزده‌ای، غروری که نشکسته‌ای دردآور است. اما… دیگر چه معنایی دارد که همه چیز اکنونت را فدای چیزی که می‌توانستی دیروز داشته‌باشی و حال نداری، بکنی؟ و به یادت می‌آورد که در سخت‌ترین شرایط هنوز امیدی هست! همیشه امیدی هست! فقط کافی است هدفت را بیابی و آن را بخواهی. اقتباسی قابل قبول از اثر همینگوی.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

اگر قرار بود ابرقهرمان‌ها، لباس‌های قرن نوزدهمی می‌پوشیدند

ما عادت کرده‌ایم ابرقهرمان‌ها را در لباس‌های امروز ببینیم و فیلم‌های زیادی هم که بر مبنای کامیک‌بوک‌ها ساخته شده، این تصور را در ذهن ما تشدید کرده‌اند.اما اگر قرار بود همین ابرقهرمان‌ها لباس‌های قرن نوزذهمی می‌پوشیدند، چه می‌شد؟…

باز هم نمونه‌هایی از معماری بد که آنقدر جلب توجه کرده‌اند که شهره اینترنت شده‌اند!

طراحی بد داریم تا طراحی بد. شاید پشت برخی از اینها اصلا طراحی‌ای هم در کار نبوده و همه چیز بداهه پیش رفته است یا حاصل اخنتلاف مهندس طراح داخلی و خارجی و کارفرمایی بوده که فکر می‌کرده همه چیز را می‌داند یا شاید هم دستور کارفرمایی بوده که…

عکس‌هایی از زیباترین کتابخانه‌های دنیا

کتابخانه‌ها باید مظهر فرهنگ و هنر هر کشوری باشند. ساختمان ایمن و بزرگ، منظره تالار کتابخوانی، نوع چینش کتاب‌ها و تحویل آنها به کتابخوان‌ها، داشتن اینترنت آزاد و پرسرعت، حفاظت از نسخه‌های خطی و اسناد باارزش، آزاد بودن کتابخانه در حد امکان…

عکس‌هایی از حوادث ناگوار که با کمی «احتیاط» و عقل قابل پیشگیری‌اند

گاهی ما در کارهایمان به اصطلاح از خلاقیت استفاده می‌کنیم یا سعی می‌کنیم کاری را بدون اینکه وسایل لازمش را داشته باشیم با چیزهای بی‌ربط، در زمان کم، تمام کنیم. خب راستش گاهی شانس می‌آوریم و پز می‌دهیم که خلاقیت داشته‌ایم، اما خیلی وقت‌ها…

سلبریتی‌ها اگر کاری عادی داشتند – پاسخ‌های تصویری میدجرنی

چه می‌شد اگر یک هنرپیشه نامدار در سنی طلایی امکان جذب شدن در رشته بازیگری را پیدا نمی‌کرد یا بحرانی خانوادگی او را وادار به سال‌ها کار عادی می‌کرد. چه می‌شد اگر نخستین کسانی که تست بازیگری از او می‌گرفتند، به کلی مایوس و دلسردش می‌کردند.…

نمونه‌هایی از وندالیسم – البته در شکل نسبتا خفیف آن

وندالیسم به عمل عمدی ایجاد خسارت، تخریب یا اسیب زدن به اموال، اغلب بدون هیچ دلیل یا توجیه قانونی اشاره دارد. این کار شامل اعمالی مانند رسم گرافیتی، برچسب زدن، خراشیدن، شکستن یا نقاشی روی سطوح، از جمله ساختمان‌ها، وسایل نقلیه، فضا‌های عمومی…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / قیمت وازلین ساج / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو / مجتمع فنی تهران /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / لیست قیمت تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ / سریال ایرانی کول دانلود / دانلود فیلم دوبله فارسی /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو /توانی نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /تولید محتوا /دانلود نرم افزار /

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

••4 5