واقعا نخوانده می‌خواهی این لینک را به اشتراک بگذاری؟! توییتر و گام‌های خوب برای ارتقای کیفیت مطالب به‌اشتراک‌گذاشته شده

0

در یک دهه اخیر آنقدر شبکه‌های اجتماعی روی افزایش هیت و معتاد کردن کاربران به خود تمرکز کرده‌اند که خیلی چیزهای دیگر را وانهاده‌اند.

از نظر آنها هر چقدر کاربر را بیشتر وادار به ماندن در داخل شبکه اجتماعی و ابراپلیکیشن خود کنند، میزان موفقیت بیشتر است.

البته قوانین و چهارچوب‌های کلی و ویژگی ریپورت مطالب و پیشگیری از اشتراک مطالب نفرت‌پراکن یا مشوق تروریسم و نیز سامانه تشخیص محتوای مشمول کپی‌رایت در هر کدام از این شبکه‌های اجتماعی به هنوعی پیشبینی شده.

اما اصلا این طور نبوده که معمار این شبکه‌های اجتماعی در طراحی ظاهری و معماری کلان داده‌ها به فکر ارتقای وضعیت محتوایی بوده باشد.

آنها با بیان ضمنی اینکه شبکه اجتماعی ما فقط سکویی برای انتشار مطالب کاربران و به اشتراک‌گذاری‌های آنهاست، از زیر بار مسئولیت، شانه خالی کرده‌اند و به فکر این نبوده‌اند که کاربران را تشویق به نوشتن متن بیشتر کنند و کاری کنند که آنها با رفاه متن‌ها را بخوانند و با تامل بیشتری مطالب را ارسال کنند.

آیا واقعا از نقطه نظر فناوری نمی‌شد برای این کار کرد؟

کاملا مخالفم! کارهای هوشمندانه‌ای می‌شد انجام داد، اما این کارها در اولویت گردانندگان شبکه‌های اجتماعی نبوده است.

دیروز برای مثال متوجه شدم که توییتر یک ویژگی خوب را فعال کرده است. وقتی شما لینکی در یک توییت می‌بینید و فقط با توجه به عکس همراه آن و متن توییت، بدون اینکه لینک را باز کرده باشید، بخواهید به اشتراکش بگذارید، توییتر در کادری از شما می‌پرسد که آیا واقعا می‌خواهید بدون باز کردن لینک، به اشتراکش بگذارید؟

چیز جالبی است. در ظاهر شاید بگویید که این هم چیز کاملا کارآمدی نیست. اما اگر نظایر این شیوه‌های کنترلی در همه شبکه‌های اجتماعی بیشتر می‌شد، بسیار نیکو بود.

تصور کنید که مثلا در اینستاگرام تا 20 درصد یک ویدئو را نمی‌دید، حق اشتراکش را نداشتید. یا اینکه طوری بود که تا نیمی از کپشن را نمی‌خواندید، حق لایک نداشتید.

آیا در آینده از هوش مصنوعی برای غنی کردن شبکه‌های اجتماعی استفاده خواهد شد؟ یا اینکه تلاش برای بیشتر کردن چرخه تعامل شتاب‌زده کاربران و معتاد کردن آنها، همچنان بر کارهای خلاقانه کنترلی خواهد چربید.

فشار پدیده فیک نیوز و تاثیر منفی‌ای که اینها بر مردم گذاشتند، باعث شد که از 4 سال پیش صاحبان شبکه‌های اجتماعی، اندکی مسئولانه‌تر رفتار کنند. اما واقعا معلوم نیست که آنها چقدر خودخواسته و هوشمندانه این روند را تکمیل خواهند کرد.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

عکس‌هایی از زیباترین کتابخانه‌های دنیا

کتابخانه‌ها باید مظهر فرهنگ و هنر هر کشوری باشند. ساختمان ایمن و بزرگ، منظره تالار کتابخوانی، نوع چینش کتاب‌ها و تحویل آنها به کتابخوان‌ها، داشتن اینترنت آزاد و پرسرعت، حفاظت از نسخه‌های خطی و اسناد باارزش، آزاد بودن کتابخانه در حد امکان…

تراژدی ایگناتس زملوایس: پزشکی که پیشگام شستن دست ها بود

نزدیک به ۱۵۰ سال از اقدامات پیشگامانه لوئی پاستور و رابرت کخ می‌گذرد که به پایه‌گذاری نظریه میکروب بیماری کمک کرده است. با این حال، متقاعد کردن ارائه‌دهندگان مراقبت‌های بهداشتی برای جدی گرفتن شستن دست‌ها هنوز یک چالش است. مراکز کنترل و…

تبدیل شخصیت‌های انیمیشن‌های و کارتون‌ها به نمونه‌های انسانی شبیه به آنها

در انیمیشن‌ها ما حیوانات را دارای شخصیت انسانی می‌کنیم، رخت و لباس به تنشان می‌کنیم، آنها را صاحب جامعه و شهر می‌کنیم و رفتارهای انسانی را به آنها منتسب می‌کنیم.اما تصور کنید که در کاری معکوس، این شخصیت‌های کارتونی را می‌توانستیم به…

آیا ماری آنتوانت واقعاً گفته بود مردمی که در قطحی نان هستند، کیک بخورند؟! حقیقت درباره یکی از…

این یکی از بدنام‌کننده‌ترین داستان‌های تاریخ است: روایت این است که ملکه ماری آنتوانت وقتی شنید که دهقانان فرانسوی آنقدر فقیر شده‌اند که توانایی خرید نان ندارند، پاسخ داد: "بگذارید کیک بخورند." این افسانه برای قرن‌ها نقل شده است و به این…

داستان واقعی اسکینر: روانشناس مشهور دهه ۱۹۴۰- آیا او واقعا دخترش را در داخل یک جعبه برای آزمایشاتش…

بوروس فردریک اسکینر معروف به بی‌اف اسکینر یک روانشناس، رفتارشناس، نویسنده، مخترع و فیلسوف اجتماعی آمریکایی بود. او در ۲۰ مارس ۱۹۰۴ در Susquehanna در پنسیلوانیا به دنیا آمد و در ۱۸ اوت ۱۹۹۰ در کمبریج، ماساچوست درگذشت.اسکینر بیشتر به خاطر…

نمونه‌هایی از وندالیسم – البته در شکل نسبتا خفیف آن

وندالیسم به عمل عمدی ایجاد خسارت، تخریب یا اسیب زدن به اموال، اغلب بدون هیچ دلیل یا توجیه قانونی اشاره دارد. این کار شامل اعمالی مانند رسم گرافیتی، برچسب زدن، خراشیدن، شکستن یا نقاشی روی سطوح، از جمله ساختمان‌ها، وسایل نقلیه، فضا‌های عمومی…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.