این بار با یادگیری ژرف ماشینی ثابت شد که واقعا بین زیبایی اندام شما و درآمدتان، رابطه‌ای وجود دارد

ما مدتهاست که وارد دنیای اینترنت و ارتباطهای از راه دور و عصر اطلاعات شده‌ایم و به ظاهر در این عصر، دانش و مهارت و داشتن شم اقتصادی و خلاقیت هستند که باید میزان موفقیت اقتصادی شما را پیشبینی کنند و نه زیبایی ظاهری شما.

اما ما در زندگی روزمره و همچنین با مرور تجربیات خود متوجه شده‌ایم که خیلی‌ها اصطلاحا نان ظاهر خود را می‌خورند. به هر حال کسی که قد رشید و اندامی کشیده و صدایی نافذ داشته باشد، برخی از فرصت‌های شغلی را راحت‌تر می‌تواند بقاپد و یا امکان مدیریت بیشتری خواهد داشت. تازه در شبکه‌های اجتماعی که کلا تنها ابزار خیلی‌ها ظاهرشان است.

اما در این زمینه تا حالا کمتر پیش آمده بود که کار علمی‌ای صورت بگیرد. به تازگی مطالعه‌ای توسط PLOS One منتشر شده که نتایج آن، واقعا رابطه‌ای بین شکل بدن و میزان درآمد را نشان می‌دهد.

این مطالعه فرضیه beauty premium را ثابت می‌کند که نشان می‌دهد افراد جذاب‌تر از نظر ظاهر بدن، معمولا نسبت به رقبای کمتر جذاب خود، بیشتر پول به دست می‌آورند.

این مطالعه توسط سویونگ سانگ، یک استادیار دانشگاه آیووا و همکارانش صورت گرفته است.

آنها برای اینکه دقت پژوهش خود را بالا ببرند سعی کردند که اطلاعات قد و وزن دقیق‌تر وارد سیستمشان شود و تازه به این هم اکتفا نکردند و اطلاعات اسکن سه بعدی بدن را هم وارد آن کنند. بعد آنها از نوعی سیستم یادگیری ماشینی به نام graphical autoencoder تا داده‌ها را تحلیل کند.

تعداد افرادی که آنها مطالعه کردند 2383 نفر بود و مقیم آمریکای شمالی بودند. آنها بین سال‌های 1998 تا 2000 در مطالعه‌ای که توسط نیروی هوایی صورت گرفته بود شرکت کرده بودند و اطلاعات بدنی آنها ثبت شده بود.

بررسی‌ها نشان دادند که مردانی که قد و قامت بهتری دارند درْمد بیشتری دارند و در آن سو زنانی که اضافه وزن و چاقی دارند، درآمد کمتری دارند.

این اطلاعات نشان داده که هر یک سانتیمتر قد بیشتر در مردان مترادف است با 998 دلار درآمد سالانه بیشتر! و نیز کاهش هر یک واحد شاخص نوده بدن یا BMI در زنان برابر است با 934 دلار درآمد بیشتر.

شاخص توده بدن برابر است با تقسیم وزن (به کیلوگرم) تقسیم بر وزن به توان دو (به متر)

مسلما شاخص‌های بدنی که باعث کسی درآمد بیشتر می‌شوند در مزدان و زنان متفاوت هستند.

محققان امیدوارند که نتایج تحقیق آنها مسئولان را تشویق کند تا سیاست‌هایی برای پرهیز از تبعیض ناخواسته به خاطر تفاوت‌های فیزیکی وضع کنند، طوری که فرایندهای استخدامی اصلاح شود و روندهای مصاحبه‌های کاری عامل جذابیت فیزیکی را وارد نکنند.

البته هنوز جا برای گسترش این تحقیق و دقیق‌تر شدن آن بسیار است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]