ویژگی جدید واتساپ: این عکس‌ها و ویدئوها را می‌توانید «فقط یک بار» ببینید

0

واتساپ معمولا بسیار دیر امکانات و ویژگی‌های جدید را رونمایی می‌کند. منظورم از دیر، ماه‌ها و سال‌ها دیرتر از رقبای خود است! اما چه کنیم که واتساپ در ایران به خاطر در دسترس بود، نفوذ زیادی دارد و ناگزیر باید به همین ارائه دیرهنگام امکاناتش هم دلخوش باشیم.

تصور کنید که بخواهید عکس یا ویدئویی برای مخاطبی بفرستید، اما دوست نداشته باشید که پیش او بماند یا او همان عکس و ویدئو را برای دیگران بفرستد. در واتساپ از این به بعد می‌توانید با تپ کردن روی دکمه «۱» در کنار دکمه ارسال، انتخاب کنید که این عکس یا ویدئو بعد از یک بار مشاهده، خود به خود حذف شود.

البته نکته اینجاست که مخاطب شما متوجه می‌شود که عکس یا ویدئویی که برای او ارسال کرده‌اید، از نوع «یک بار مصرف» است و بنابراین می‌تواند به اصطلاح زرنگی کند و با گرفتن یک اسکرین شات به صورت عکس یا ویدئو، عکس یا ویدئو را داشته باشد. بنابراین این ویژگی کاربرد محدودی دارد و نباید از داشتن آن، احساس امنیت کنید.

در ضمن اگر گیرنده عکس یا ویدئو، بعد از ۱۴ روز رسانه را باز نکند، باز هم پیام خود به خود حذف می‌شود.

این ویژگی شبیه ویژگی اسنپ چت است و البته همان طور که می‌دانید اینستاگرام چند سال است که این وژگی دارد.

این ویژگی به مدت یک ماه در حالت بتا آزمایش شده است. واتساپ که تحت مالکیت فیس‌بوک است، در خبر ارائه این ویژگی گفته که این ویژگی به کاربران کنترل بیشتری بر حریم خصوصی‌شان را می‌دهد.

رسانه‌هایی که به این ترتیب فقط برای یک بار قابل مشاهده هستند، با رمزنگاری دوسویه هم محافظت می‌شوند.

از این هفته، ویژگی View Once به تدریج برای همه کاربران فعال خواهد شد.

   

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.