این هنرمند با هزاران تکه چوب سوخته، پرترههای پیکسلی زیبایی ایجاد میکند
مجسمهسازی به نام گیل بروول با مجموعه جدیدی از پرترههای «پیکسلی»، شیوه و تکنیک جدیدی برای تولید پرترهها را آزمایش میکند. این مجسمههای چهره از هزاران قطعه چوب ساخته شدهاند و با نصب هوشمندانه در زاویه مناسب به تناسب رنگ خود، یک پرتره را میسازند.
این آثار به تازگی در نمایشگاه چهره به چهره در Galerie Montemarte به نمایش گذاشته شده. در این نمایشگاه، مجسمههای بروول با پرترههای نقاشی شده توسط هنرمند ایتالیایی سیلویو پورزیوناتو، در کنار هم هماهنگی جالبی ایجاد میکنند.
رابطه بروول با چوب به لطف پدرش که یک کابینتساز بود، آغاز شد. او پس از کسب مهارتهای نجاری از پدرش، مدتی را در یک کارگاه مرمت گذراند و دانش او در مورد چوب عمیقتر شد. با به کار بردن این دانش، بروول میتواند به طرز ماهرانهای پرترههای خود را بسازد.
این مجسمه ساز از تکنیک سوزاندن چوب به نام y akisugi برای آماده کردن تکههای چوب مورد نیاز خود استفاده میکند. این تکنیک که معمولاً در ژاپن استفاده میشود، رنگ زغالی عمیقی را روی چوب ایجاد میکند و طیف رنگی مورد نیاز او را مهیا میکند.
با توجه به نوع چوب و مدت زمان سوزاندن، بروول بافتهای مختلفی را به دست میآورد و در مجسمههایش استفاده میکند.
او میگوید: «زدودن خاکستر از سطح چوب، الگوی برجسته دانههای چوب را آشکار میکند. “این برای من در رابطه با موضوع چهرهها که مراقبه است، کاربردی است.»
اما کار بروول به چوب محدود نمیشود. این نمایشگاه همچنین مجموعههای Flow او را برجسته میکند که مجسمههایی هستند که از فولاد ساخته شدهاند. در اینجا، چهرهها از نوارها و رشتههای فولادی ساخته شدهاند. نتیجه نهایی با توجه به سختی مواد به طرز شگفتآوری نرم است.
بروول از طریق فرمهای پیکسلی و خطوط منحنی خود قصد دارد آرامش را برای بیننده به ارمغان بیاورد و در عین حال یک ماده ارگانیک را به چیزی هندسی تبدیل کند. نتایج نهایی مجسمههایی هستند که به طور غیرقابل انکاری منحصر به فرد و خاطرهانگیز هستند.
این نوشتهها را هم بخوانید