داروی جدید آرتریت روماتوئید (روماتیسم) آزمایش فاز 3 را پشت سر گذاشت – داروی زیستی مهارکننده اینترلوکین ۶ به نام اولوکیزوماب

0

بر اساس تحقیقات منتشر شده در مجله پزشکی نیوانگلند نتایج آزمایش فاز 3 دارویی جدید از دسته داروهای آنتی‌بادی مونوکلونال برای درمان آرتریت روماتوئید، مثبت بوده است.

این امیدواری ایجاد شده که این درمان جدید گزینه جدیدی را برای درمان بیماران فراهم آورد و تا 12 ماه آینده در دسترس باشد.

یکی از رایج‌ترین درمان‌های فعلی برای آرتریت روماتوئید شدید، آنتی‌بادی مونوکلونال به نام آدالیموماب است. این دارو یک مولکول سیگنال‌دهنده ایمنی به نام فاکتور نکروز تومور (TNF) را مهار می‌کند و با این کار میزان التهاب را کاهش می‌دهد.

اما مهارکننده‌های TNF در همه بیماران کار نمی‌کنند. حدود 25 درصد از بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید به هیچ درمان موجود در حال حاضر پاسخ نمی‌دهند. بنابراین نیاز به گزینه‌های بیشتری وجود دارد.

اولوکیزوماب Olokizumab نوع جدیدی از آنتی‌بادی مونوکلونال است. هدف این آنتی‌بادی به جای مولکول‌های TNF، مهار یک مولکول ایمنی متفاوت به نام اینترلوکین-6 (IL-6) است.

IL-6 مانند TNF نقش مهمی در سیگنال دهی ایمنی دارد و مهار این مولکول می‌تواند التهاب مرتبط با بیماری‌های خودایمنی مانند آرتریت روماتوئید را کاهش دهد.

در حال حاضر یک درمان آنتی‌بادی مونوکلونال به نام توسیلیزوماب در بازار وجود دارد که IL-6 را هدف قرار می‌دهد. ولی  توسیلیزوماب با اتصال به گیرنده‌های IL-6 و مسدود کردن سیگنال ایمنی به این طریق عمل می‌کند، در حالی که اولوکیزوماب مستقیماً با مولکول‌های IL-6 درگیر می‌شود.

نتایج آزمایش آزمایشی انسانی فاز 3 اولوکیزوماب امیدبخش بوده است. در این کارآزمایی 1648 داوطلب مبتلا به آرتریت روماتوئید انتخاب شدند که به داروی متوتروکسات پاسخ نمی‌دادند. متوتروکسات یک داروی سرکوب‌کننده سیستم ایمنی است که اغلب به عنوان خط اول درمان این بیماری استفاده می‌شود.

این گروه به چهار گروه تقسیم شد: در دسته اول اولوکیزوماب هر دو هفته، در دستهدوم  اولوکیزوماب هر چهار هفته، در دسته سوم آدالیموماب هر دو هفته، و در دسته چهارم دارونما داده شد.

در همه بررسی‌ها، پس از 24 هفته، هر دو نوع روش تجویز اولوکیزوماب در مقایسه با دارونما به طور قابل‌توجهی مؤثر بودند. همچنین مشخص شد که اولوکیزوماب به طور جزئی مؤثرتر از آدالیموماب است، البته محققان می‌گویند که این افزایش از نظر آماری به اندازه کافی معنی دار نیست. اما، این واقعیت که حداقل به همان اندازه آدالیموماب مؤثر بوده، به این معنی است که باید یک گزینه جدید امیدوارکننده برای بیمارانی تلقی شود که به درمان موجود فعلی پاسخ نمی‌دهند.

محققان انتظار دارند که شرکت توسعه‌دهندهاولوکیزوماب  olokizumab از این داده‌های جدید برای ارائه پرونده برای تأیید بازار با نهاد‌های نظارتی دارو در ایالات متحده و اروپا طی 6 تا 12 ماه آینده استفاده کند.

پژوهش جدید در مجله پزشکی نیوانگلند منتشر شده.

منبع: دانشگاه پزشکی وین


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

کهن‌ترین درختان جهان

" بث مون " عکاسی است که در سانفرانسیسکو زندگی می کند و بیش از 14 سال از عمرش را صرف شناسایی و عکاسی از قدیمی ترین درختان جهان کرده است. او به کشورها و سرزمین های دورافتاده سفر می کند تا از درختان قطور قدیمی تصاویر زیبایی را ثبت کند. او می…

عجیب ولی واقعی: چشم‌های این زن در این عکس آبی نیست! + ویدئو

در یک خطای دیداری بسیار جالب که به تازگی دین جکسون در تیک تاک منتشر شده، چهره عادی زنی را می‌بینیم که برخلاف ظاهر امر، چشمان او آبی نیست و در واقع حاکستری است.دین جکسون در زمینه ایجاد خطاهای دیداری، یک حرفه‌ای محسوب می‌شود. ویدئوی او در…

چرا بسیاری از ساختمان‌های تاریخی در بریتانیا دارای پنجره‌های آجرکوبی شده هستند؟

زمانی در بریتانیای کبیر داشتن پنجره در خانه‌ها و ساختمان‌ها بسیار گران از آب درمی‌آمد! چرا؟!چون در سال ۱۶۹۶ با وضع مالیات بر پنجره که بسیار در جامعه منفور بود، وضعیت تغییر کرد. در این زمان مالیات بر صاحبان املاک را بر اساس تعداد…

روجلدهای خاطره‌انگیز مجموعه کتاب های طلایی که کودکی‌مان را رنگی می‌کردند!

عبدالرحیم جعفری، پایه گذار انتشارات امیرکبیر و کتاب های طلایی، است. او ۱۲ آبان ۱۲۹۸ در تهران زاده شد. عبدالرحیم جعفری در سال ۱۳۲۸ انتشارات امیرکبیر را پایه گذاشت. و در سال ۱۳۴۰ انتشار مجموعه ی کتابهای طلائی را آغاز کرد. کتابهای طلایی مجموعه…

این عکس‌ها را ببینید تا تصدیق کنید که افسوس‌ها (حسادت‌های) اینستاگرامی ما بسیار اوقات درست نیستند!

هر کسی ممکن است طور خاصی از اینستاگرام استفاده کند. یکی صفحات خبری را دنبال می‌کند، دیگری بیشتر صفحات کاری یا سرگرمی را. یکی به اخبار و عادات سلبریتی‌ها علاقه دارد و برخی‌ها هم همه آشنایان و اعضای خانواده و دوستان قدیم و جدید را دنبال…

وقتی هم عاشق کارت باشی و هم خلاق، نتیجه‌اش می‌شود این عکس‌هایی که می‌بینید

تا حالا عاشق شده‌اید؟ همه چیز دنیا را زیبا می‌بینید، احساس گرما و سرمای زیاد در تابستان یا زمستان نمی‌کنید و مشتقل از زمان، در زمان سیر می‌کنید.حالا اگر این عشق به کارتان باشد و از خلاقیت بهره خوبی برده باشید، نتایج کارتان زیبا می‌شود.…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.