هواپیما‌های الکتریکی: تمیز‌، کم صدا و ارزان‌تر – آینده پرواز

0

اگر مسافر پرسفر پرواز‌های هوایی هستید، از کسانی هستید که آلودگی زیادی ایجاد می‌کنید. اگر راهی باشد که بتوانید در ابعاد جهانی مسافرت‌ کنید ولی تاثیر کمتری بر محیط زیست بگذارید، نظرتان چیست؟ در این صحبت سریع و هیجان انگیز، کُری کامبز، کارآفرین امور هوایی  برایمان توضیح می‌دهد که چگونه هواپیما‌های الکتریکی باعث تمیز‌، کم صدا و ارزان‌تر شدن پرواز‌ها می‌شود –و کار‌هایش در زمینه EEL الکتریکی که بزرگترین هواپیمای ترکیبی الکترکی که پرواز خواهد کرد را برایمان توضیح می‌دهد.

من در صنایع هوایی کار می‌کنم ولی واقعیت این است که خیلی پرواز را دوست ندارم. امروزه پرواز‌های تجاری خیلی راحت هستند، پرصدا، گران و از طرح‌های قدیمی هواپیما استفاده می‌کنند که تقریبا از دهه ۱۹۵۰ تغییری نکرده. همینطور نمایشگر بیشترین آسیبی است که من به محیط زیست می‌زنم، برای افرادی مثل ما که هر سال بارها پرواز می‌کنیم. صنایع هوایی همچنان با مشکلات عدیده‌ای روبروست حتی پس از دریافت سوبسید‌های پاندمی، چون پرواز نشانه‌ای از زندگی آلوده کننده مصرفی شده است. فشار برای کربن زدایی از هواپیما‌ها یا حتی توقف پرواز‌ها زیاد شده است.

اما خبر خوب این که تغییر در مسیر پرواز صنعت ما به سمت باد‌های موافق قرارگرفته و در حال افزایش سرعت است. این تغییر سومین انقلاب در صنایع هوایی است — الکتریکی شدن، که همین حالا دارد اتفاق می‌افتد. مثل انقلاب‌های قبلی در موتور‌های پیستونی و جت، الکتریکی شدن هم تغییر عمده‌ای در شیوه پرواز ما ایجاد می‌کند. الکتریکی شدن مدعی است که پرواز را برای افراد بیشتری در جهان و از فرودگاه‌های بیشتری میسر می‌کند و در عین حال هواپیما‌ها را تمیز‌تر، کم صدا‌تر و ارزان‌تر هم می‌کند.

برداشت عمومی این است که الان باید برای ایجاد تعادل هزینه کنیم که شاید سوخت معجزه‌ آسای تمیز بعدی بیاید و در این مدت تا می‌توانیم آدمها را در فرودگاه‌های شلوغ بچپانیم. این پیش‌بینی با توجه به توسعه سریع فناوری الکتریکی در تقریبا تمامی شیوه‌های حمل و نقل غلط از آب در آمده.

پس جواب من در سال ۲۰۱۶ تاسیس شرکتی به نام اَمپیر و ساخت یک هواپیمای الکتریکی برای پروازدرمسیر‌های واقعی برای شرکت‌های واقعی بوده است. که این کار را با این هواپیما، EEL الکتریکی انجام داده‌ایم، که اولین بار در ۲۰۱۹ پرواز کرد. در ۲۰۲۰، نسل دوم این هواپیما با یک خط هوایی در هاوایی مشارکت کرد که برای اولین بار در جهان پرواز‌های روزانه در یکی از مسیر‌ها را انجام می‌داد. در این میان، ما به سختی روی نسل سوم EEL کار می‌کردیم، و همینطور هواپیمای خیلی بزرگتر با ۱۹ مسافر را با کمک ناسا طراحی می‌کردیم.

در حال حاضر، اینها هنوز هواپیما‌های کاملا الکتریکی نیستند. ترکیبی هستند. و نکته اصلی امروز من هم همین است و اینکه چرا تعبیر عمومی اشتباه است. الکتریکی شدن به معنی تنها استفاده از باتری الکتریکی نیست. هنوز این کار ممکن نیست، وقتی مسافر یا بار حمل می‌کنید، بجز برای هواپیما‌های آموزشی کوچک. بجای آن، صنعت ما باید شروع به صرفه جویی در مقادیر عظیم سوخت و آلایندگی با الکتریکی کردن کل زیست بوم صنایع هوایی کند. الکتریکی کردن صنایع هوایی در حال حاضر یعنی صفحه‌های خورشیدی و باطری‌های پشتیبان‌ در تمامی فرودگاه‌ها، وصل کردن هواپیما‌ها برای شارژ به گیت‌ها بجای مصرف سوخت، تاکسی الکتریکی هواپیما به باند پرواز همینطور باربر‌ها و تجهیزات زمینی الکتریکی. از دید پرواز به تنهایی، الکتریکی شدن یعنی شروع با هواپیما‌های کوچک و برای هواپیما‌هایی که ارزش اقتصادی داشته باشند، بار و مسافت پروازی با تکنولوژی ترکیبی شروع می شود.

اگرچه هدف نهایی فناوری ترکیبی نیست، حتما باید همین حالا شروع کرد بجای آنکه برای باطری یا سوخت‌هایی که در آینده ساخته شوند صبر کنیم. در خودرو‌ مثل اینکه ما یک پریوس کوچک را ده‌ها سال قبل از تریلی تسلا داشته‌ایم. هواپیما‌های کوچک مثل اَمپیرز زیر ساخت‌های مناسبی برای فناوری الکتریکی هستند، با کابل‌های سبکتر ولتاژ بالا موتور‌های کوچکتر و بهتر یا مدار‌های الکترونیکی قدرت پیشرفته که کلید رسیدن به کارایی‌های بالاتر در همه اندازه‌های هواپیما هستند.

الکتریکی شدن در همه موضوعات وارد خواهد شد، از جت‌های غول‌پیکر که هواپیمایی بیشتر الکتریکی خواهند شد تا هواپیماهای‌ ملخی بین جزیره‌ای. همینطور که باتری‌ها پیشرفت می‌کنند، هواپیما‌های بزرگ و بزرگتری به تدریج الکتریکی خواهند شد. این اصلا خیال پردازی نیست بیشتر نمایشگر نمونه‌ای عملی از، مسیری اقتصادی و قابل حصول به سوی اینده است. شرکت‌های دیگری هم به اَمپیر پیوسته‌اند که در تلاش تغییر هوانوردی به سوی آینده‌ای پاکتر هستند. این انقلابی است، که بر پایه فناوری‌هایی که از حمل و نقل زمینی بدست آمده ساخته می‌شود، اختراع راهکار‌های جدید و بالا بالا‌تر بردن آنها به سمت استراتوسفر.

توصیه می‌کنیم بخوانید:

ترس، ریشه‌ی واقعی تمام مشکلات ما!

فرانک مجیدی: حقیقت این است که تمام انواع مشکلات در همه‌ی ما، تنها یک ریشه‌ی واقعی دارد: ترس! گروهی به دنبال درمانِ درد و راه‌حل فائق آمدن بر آن هستند، اما مابقی افراد که هنوز…

پدر پدران اینترنت: پل اُتلِت

دهه‌ها پیش از آنکه آلن تورینگ کار در زمینه علوم کامپیوتر را شروع کند و در این زمینه یکی از پیشگام‌ها شود و نیز مدت‌ها قبل از اینکه انسان‌ها تصوری از اینترنت داشته باشند، یک…

دیالوگ‌های جالب سریال ناوارو

ناوارو: نمی‌دونم چقدر دکتر بانُن رو می‌شناختید! من می‌شناختمش. بله! اون‌م مثل من به حرفه‌ی خودش اهمیت می‌داد. شبا به بیمارا سر می‌زد، تسکینشون می‌داد، چیز زیادی نمی‌گفت، اما…
آگهی متنی در همه صفحات
معتمد مالیاتی کیسان / خرید تصفیه آب خانگی / گیربکس حلزونی / دانلود فیلم / بخاری برقی / فنر صحافی / قیمت سمعک / لمینت دندان سعادت آباد / اوزمپیک / بهترین مرکز تخصصی معاینات طب کار / دستگاه تصفیه آب تایوانی اصل / دانلود فیلم دوبله فارسی / فروشگاه لوازم پزشکی / معتبر ترین داروخانه اینترنتی کشور / موتور کولر آبی / فروشگاه لوازم بهداشتی / بهترین مودم 5G / خرید عطر و ادکلن / جراحی زیبایی / فروشگاه لوازم بهداشتی / آموزش زبان فرانسه / شیشه اتومبیل / دانلود ریمیکس های جدید / بهترین جراح اسلیو معده در تهران / قیمت گوسفند زنده / موتور فن کویل / لیزر زگیل تناسلی / بهترین کلینیک کاشت مو مشهد / بهترین سریال های ۲۰۲۴ / ثبت برند / خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / پزشکا / نرم افزار حسابداری / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران / داروخانه اینترنتی آرتان / فروشگاه لوازم بهداشتی / داروخانه تینا / سایت نوید / کلاه کاسکت / تجهیزات پزشکی / بهترین سریال های ایرانی / کاشت مو / قیمت ساک پارچه ای / دانلود نرم افزار /

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.