فیلم غار The Cave – معرفی و نقد و بررسی

کارگردان: بروس هانت. فیلمنامه: مایکا استین برگ، تیگان وست. مدیر فیلمبرداری: رأس امری. تدوین: برایان بردن، نیکلاس هاسون. موسیقی: رینهولد هیل، جانی کلیمک. طراح صحنه: پی یر لوئیجی باسیله. بازیگران: کول هاوزر (تاپ بوکانان)، ادی سیبریان (تیلر)، ریک روانللو (بریگز)، مارسل لورس (دکتر نیکولای)، کیه ران دارسی اسمیت (استرودی)، دانیل دی کیم (کیم). ۹۷ دقیقه. محصول ۲۰۰۵ آمریکا، آلمان.

رومانی، زمان حال. درون جنگلی که تا امروز پای کمتر کسی به آنجا رسیده، یک گروه دانشمند سرگرم تحقیق هستند. آن‌ها درون یک صومعه متروکه قرون وسطایی، ورودی یک غار بزرگ موسوم به دروازه دوزخ را کشف می‌کنند. در تحقیقات ابتدایی خود پی می‌برند که غار دارای یک اکوسیستم ناشناخته است. مدتی بعد یک گروه آمریکایی که در زمینه غارپیمایی تخصص دارند، پا به درون غار می‌گذارند. در اولین مراحل سفر انفجاری تصادفی باعث بسته شدن دهانه غار می‌شود. آن‌ها برای یافتن خروجی دیگری به راه می‌افتند. اما به زودی درمی یابند که در غار تنها نیستند و در ژرفای تاریک غار موجوداتی دوزخی انتظارشان را می‌کشند.

چرا باید دید؟

بروس هانت استرالیایی تبار تا امروز فقط فیلم‌های تبلیغاتی و آنونس ساخته و در فیلم ماتریکس دستیار کارگردان و در شهر تاریک مسئول جلوه‌های ویزه بوده است. غار مانند فیلم‌های دنباله روی بیگانه ریدلی اسکات درباره روبرو شدن انسان‌ها با موجوداتی ناشناخته و خطرناک در مکان‌هایی کشف نشده است. بروس هانت در اولین تجربه کارگردانی خود موفق شده تا با فضا‌سازی خوب تماشاگران را تحت تأثیر قرار داده و عواید خوبی در گیشه نصیب تهیه‌کنندگان فیلم کند. فیلم با هزینه سی میلیون دلار در رومانی- کشوری با دوازده هزار غار- فیلمبرداری شده است. سازندگان فیلم تأکید دارند که داستان بر اساس حقایق علمی، مانند میکرو اکولوژی‌هایی که درون غار‌های رومانی یافت شده، استوار است. اندرو می‌سون یکی از تهیه‌کنندگان فیلم نیز اعلام کرده که از چند غارپیمای مشهور به عنوان مشاور استفاده کرده تا فیلم به واقعیت نزدیک باشد. مشاور اصلی پروژه دکتر کریستی لاسکو- غارشناس برجسته و سردبیر مجله مشهور نشنال جئوگرافی- بوده که خود در دهه ۱۹۸۰ بیش از سی و پنج نوع موجود زنده جدید در غار‌های میلووا پیدا کرده است. در میان یافته‌های او یک صد پای ده سانتیمتری هم بوده که نیشی سمی داشته، البته تا امروز هیچ کس اطلاعات کاملی درباره موجودات ژرفای غار‌ها ارائه نکرده و همین دست فیلمنامه‌نویس و کارگردان غار را برای خیال پردازی باز گذاشته است. بازیگران فیلم که سهم عمده‌ای در تحقق پروژه داشته‌اند، ساعت‌های متمادی مجبور شده‌اند تا درون آب و لباس‌های خیس سر کنند. فقط برای ساخت صحنه‌های زیر آب فیلم ۷۵۰۰۰۰ گالن آب مصرف شده است.


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]