سه ماده اعتیاد آور خطرناک که باید هرچه زوتر تصمیم به ترک آنها بگیرید!

رپورتاژ

اعتیاد مواد مخدر در جامعه بشری با افزایش مواد دارویی و صنعتی افزایش چشمگیری یافته است، لذا افراد برای رهایی از دردهای جسمی و روحی با مصرف بی رویه داروهای توصیه شده اعتیادی به گونه مختلف را تجربه می کنند.

در این مطلب اعتیاد به سه نوع مواد دارویی و صنعتی ذکر شده است که می تواند مهلک ترین عوارض را برای افراد داشته باشد. نوع ترک آسان این سه نوع مواد اعتیاد آور نیز باید به صورت استاندارد مطابق با روش های کمپ انجام بگیرد که در ادامه بیان خواهد شد.

شیشه

مهمترین و مخرب ترین مواد اعتیاد آور صنعتی با عنوان تخصصی متامفتامین و اصطلاح عمومی شیشه در جامعه ما رواج یافته است که مرسوم ترین اعتیاد به مواد مخدر در طی سال های اخیر شناخته شده است.

این ماده صنعتی به طور کلی در کمترین زمان ممکن جذب جسمی و روحی فرد را برای مصرف بیشتر اعمال می کند که طبعا زودبازده ترین اعتیاد را در بین اعتیاد به مواد مخدر دیگر دارد. طبعا دردهای جسمانی این محصول در زمان های کوتاهی به سراغ معتادان این محصول می آید که مجبور به افزایش دوز مصرف می شود.

پزشکان اعتیاد به این محصول را در نوع روانی و جسمانی بیان کرده اند. بعد جسمانی این محصول از طریق کاهش ارائه مقدار طبیعی هورمون شادی زا با نام دوپامین در مغز شده و به عبارتی جایگزین این هورمون در سیستم بدنی می شود و تولید طبیعی و سالم آن را به واسطه سلول های ویژه مغزی، متوقف کرده و تبعات جبران ناپذیری را ارائه می کند.

از بعد روحی این محصول، به سبب کاهش اعمال روحیه شاد و امید در افراد، برای به دست آوردن زندگی بدون درد و آرام به صورت مصنوعی فرد را ملزم به مصرف زودتر از موعد شیشه کرده و وابستگی بسیاری را ایجاد می کند.

در ترک این محصول به صورت شخصی و خانگی مانند ترک انواع مواد اعتیاد آور ترجیحا درد شدید و غیر قابل تحمل برای فرد اعتیاد به مخدر ایجاد می شود لذا در محیط های کمپ استاندارد با استفاده از مواد مجاز برای سم زدایی زودتر و تحمل دردهای ناشی از ترک و ارائه درمان های روحی و روانی، بهترین کمک را برای فرد معتاد ارائه می شود.

در عوارض ترک شیشه به صورت استاندارد و درمانی، افسردگی، نیاز شدید به مصرف شیشه و همچنین کاهش آب بدن به عنوان سه عامل اصلی رخ می دهد که با گذشت زمان مجاز برای ترک در کمپ از شدت مقدار آن کاسته می شود.

 

نالوکسان

این محصول در سال های اخیر به عنوان یک مواد دارویی خطرناک ارائه می شود که طبعا افراد خاص مانند کمپ های اعتیاد، مجاز به مصرف آن هستند، لذا افراد دارای اعتیاد به مخدر با تهیه آن از امکان اووردوز کردن در هنگام مصرف مواد جلوگیری می کنند.

بسیاری از افراد با ارائه سوال “نالوکسان چیست؟” در پی جمع آوری اطلاعات دربار این داروی مشکوک اعتیادی هستند. محصول موردنظر صرفا به عنوان از ببن برنده تاثیر مصرف انواع مواد اعتیاد آور می باشد که به طور کلی تاثیر آنی کمتر از پنج دقیقه را برای فرد مصرف کننده القا می کند. عموما تزریق وریدی و ماهیچه ای، راهی برای استفاده از نالوکسان می باشد. طبعا وجود متریال هایی در داخل این محصول، می تواند در حوزه مواد اعتیاد آور باشد که فرد معتاد را بیش از پیش در باتلاق اعتیاد فرو برد.

طبعا کمپ های ترک اعتیاد با بهره گیری از روش های درمانی تخصیص داده شده، سم زدایی را به عنوان اولین عامل اصلی برای اقدام به ترک این محصول می دانند که زمان ترک انواع مواد اعتیادآور را به حداقل کاهش می دهند.

کلونازپام

تشنج، صرع و افسردگی از شایع ترین بیماری هایی می باشند که مصرف کلونازپام را به عنوان دارویی درمانی مجاز می دانند، اما طبق استناد به متریال های افیونی موجود در داخل ترکیبات این دارو احتمال وابستگی فرد مصرف کننده به این محصول احتمالی بسیار قوی و خطرناکی می باشد.

ترجیحا تجویز و مصرف این دارو در نوع قرص و تزریقی، به صورت مجاز برای نه هفته متوالی توسط پزشک ارائه می شود که کاهش دوز مصرفی در روزهای آخر درمان، امری مهم است. افراد مصرف کننده با بی توجهی به این قضیه، داروی مصرفی را در زمره انواع مواد اعتیاد آور قرار داده و سم خالص را در سیستم بدنی خود وارد می کنند.

ترک این محصول برای افراد درگیر آن، در داخل کمپ های اعتیادی به راحتی انجام می گیرد به گونه ای که پزشکان فعال در کمپ های مزبور، با تشخیص دوز مصرفی روزانه فرد و همچنین سابقه زمانی مصرف محصول، می توانند در بیان اینکه ترک کلونازپام چند روز طول میکشد، اطمینان خاطری را برای افراد معتاد به وجود بیاورند و در ارائه راهکار درمانی مفید و موثر، نتیجه گیری خوبی را به وجود بیاورند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]