تصویر لو رفته نشان میدهد که اینستاگرام چگونه میخواهد ویژگیهای شبیه توییتر در دل خود ایجاد کند و با توییتر رقابت کند!

شایع شده بود که متا روی آوردن ویژگیهای توییتر را به اینستاگرام، کار میکند و یک درز جدید اطلاعات، نه تنها ظاهر این کار را نشان میدهد، بلکه نحوه جفت شدن و همگامسازی آن با سایر اجزای اینستاگرام را نیز به نمایش میگذارد.
به طوری که توسط لیا هابرمن گزارش شده ، این بخش مبتنی بر متن ممکن است به زودی در ماه ژوئن رونمایی شود، بخشی از اینستاگرام خواهد شد و دارای فیدی است که بسیار شبیه به توییتر و Mastodon به نظر میرسد. بر اساس این گزارش، این اپلیکیشن به کاربران اجازه میدهد تا بهروزرسانیهای متنی تا ۵۰۰ کاراکتر و همچنین عکسها و ویدیوها را ارسال کنند.
گمان میرود این بخش اضافه شده ا چهار ویژگی اصلی داشته باشد: توانایی صحبت مستقیم با مخاطبان و دیگر کاربران، ادغام با اینستاگرام، سازگاری با برنامههای دیگر مانند Mastodon و تمرکز بر روی ایمنی و امنیت.
کاربران میتوانند با لینکهای مستقیم در اکانت اینستاگرام، فالوورهای خود را تشویف کنند که مشترک فید متنی آنها هم بشوند.
-------
علت و عوارض مشکل پزشکی از چیست؟
متا همچنین به نظر میرسد که امنیت و حریم خصوصی را جدی میگیرد، یا حداقل این طور ادعا میکند. حسابهایی که کاربر در اینستاگرام مسدود کرده است در بخش جدید هم مسدود خواهند بود و این شرکت همان دستورالعملهای کلی خودش در مورد حریم شخصی و امنیت را اینجا هم دارد.
اینستاگرام در اواخر سال گذشته «یادداشتها» را ضافه کرد که به کاربران اجازه میدهد تا یک پست متنی کوتاه تا 60 کاراکتر را فقط با استفاده از متن و ایموجی به نمایه خود اضافه کنند.
خب من آمدن متن به اینستاگرام را دوست دارم ولی باز برای من مشخص نیست که کاربر در غواغای فید اصلی پر از عکس و ویدئو یا استوری، وقتی هم برای فید متنی یک شخصی میگذارد؟
در واقع اینستاگرام الان دو بخش اصلی خواهد داشت:
1- بخش ویدئو و عکسمحور با کپشنهایی که زیاد این روزها خوانده نمیشوند
2- بخش متنمحور که کاربر ابتدا بیشتر به متن توجه میکند و بعد عکس یا ویدئو را میبینید
حالا اینکه این دو بخش چطور با هم تعامل خواهند فقط بعد از امتحان محدود یا نهایی مشخص میشود.
البته خبر برای وبلاگنویسی چون من خبر خوبی است. البته ایدهآل کلی من یک شبکه اجتماعی متنمحور است که اجازه نوشتن مشروحتر از اینها به سبک وبلاگ با اپلیکیشن را بدهد. از طریق آن بشود محتوا درست کرد و ارسال کرد و حتی فروخت!
اما به نظر کمتر سرمایهگذار و استارت آپی پیدا میشود که روی چنین چیز مستقلی تمرکز کند.