اپلکیشن بولتن: یک اپلیکیشن خوب برای خبرخوانی، که می‌توانید RSSهای خودتان را هم به آن اضافه کنید و با هوش مصنوعی خبرها را خلاصه می‌کند

0

مشکلی که بسیاری از کاربران اینترنت در این چند ساله دارند این است که خبرها را با شبکه‌های اجتماعی مثلا اینستاگرام یا با X (توییتر سابق) یا اپ‌های پیام‌رسان مانند تلگرام دنبال می‌کنند.

مشکلش چیست؟

مشکل این است که هر روز حداکثر چند خبر یا ویدئوی سرگرم‌کننده یا رخداد خاصی بروز می‌کند و بعد ده‌ها و شاید صدها بار یک کاربر آن مطلب را به صورت کاملا تکراری مشاهده می‌کند. معمولا خیلی کم پیش می‌آید که تحلیلی را شاهد باشد یا نسخه کامل خبر را ببیند.

به مرور زمان این روند، تبدیل به یک عادت می‌شود و کاربر به جای اینکه در وقت محدودش محتواهای متفاوت را بخواند، در به اصطلاح «ترند»های روز متوقف می‌ماند. کمی هم که می‌گذرد قدرت خوانش کاربر کاهش می‌یابد و شکیبایی خواندن بیش از یک پاراگراف را پیدا نمی‌کند.

اما …

اما همیشه این طور نبود. ما زمانی از گوگل ریدر استفاده می‌کردیم که می‌توانستیم با آن اخبار غیرتکراری سایت‌ها را بخوانیم.

یک مدتی هم من شخصا خیلی از اپلیکیشن فلیپ‌بورد استفاده می‌کردم که راستش مدتی است که چنگی به دل نمی‌زند. البته می‌شود تا جایی به الگوریتم فلیپ‌بورد فهماند که مشتاق کدام خبرها هستیم، اما این کلنجار هم برای خودش نیرویی می‌خواهد.

سایت‌های و اپلیکیشن‌های خبرخوان دیگری هم این سال‌ها بوده‌اند مانند فیدلی که راستش استفاده من از آن هم خیلی کم و محدود شده.

اپلیکیشن بولتن Bulletin

اپلیکیشن بولتن یک فیدخوان مجهز به هوش مصنوعی است.

همان اول کار این اپلیکیشن یک سری منابع خبری معتبر را به صورت پیش‌فرض دارد. پس شما اگر هیچ خروجی فیدی به آن اضافه نکنید باز هم از نسخه اولیه اپلیکیشن می‌توانید به خوبی استفاده کنید و خبر در موضوعات مختلف مانند فناوری و هنر و ورزش و از این قبیل از طریق آن بخوانید.

اما شما می‌توانید RSS سایت‌های مورد علاقه خود را به آن بیفزایید و کار را خیلی تکمیل کنید. می‌توانید کتگوری به آن اضافه کنید و همچنین می‌توانید اگر خروجی سایت‌های مورد نظر را به صورت OPML (مجموعه فید) دارید، به خوردش بدهید.

خواندن خبرها با بولتن ساده است. به صورت پیش‌فرض این اپ نسخه بدون تبلیغات سایت‌ها را نشان می‌دهد و شما می‌توانید خبری را که می‌خواهید بعدا سر فرصت بخوانید، ذخیره کنید و همچنین می‌توانید خبرهای جالب را با دیگران به اشتراک بگذارید.

خب، متاسفانه باید بگویم که این اپ فعلا برای کاربران مک و آی‌فون و آی‌مک و ویژن پرو در دسترس است. نسخه ویندوز و نیز اندروید آن در کار نیست که ای کاش می‌بود.

بولتن و هوش مصنوعی

اما بولتن می‌خواهد فراتر از اینها برود و با استفاده از هوش مصنوعی نسخه خلاصه خبرها را برایتان آماده کند. البته در نسخه رایگان هر روز حدود 5 خبر را می‌تواند با هوش مصنوعی در اختیار شما قرار بدهد. اما در نسخه پولی، این محدودیت وجود ندارد.

ایده خوبی است! و خواهی نخواهی افراد و اپلیکیشن‌های دیگری هم باید در این سمت حرکت کنند. البته طبق تست من علا خروجی هوش مصنوعی آن در مراحل ابتدایی است، اما این احتمال وجود دارد که نسخه‌های بعدی آن تقویت شود.

کلا بولتن به عنوان یک فیدخوان ساده که کار ما راه می‌اندازد و ما را از بلای تکرار و وقت تلف کردن نجات می‌دهد، چیز خوبی است.

البته باید مدتی وقت بگذارید تا RSSهای سایت‌های مورد علاقه را به آن بیفزایید.

اگر احیانا اپلیکیشن بولتن را تست کردید، خیلی لطف می‌کنید اگر RSS سایت یک پزشک را به آن اضافه بفرمایید.

https://www.1pezeshk.com/feed


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

زندگینامه «هرژه» و مروری بر مجموعه کتاب‌های «ماجراهای تن تن»

امروز مصادف است با نخستین بخش از رشته ماجراهای تن‌تن و میلو نوشته هرژه . به همین خاطر این پست را به صورت مشروح اختصاص می‌دهیم به این نوستالژی دوران کودکی‌مان: «نیروهای ویلهلم دوم قیصر آلمان وارد بلژیک شده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اند.» این را زنانی…

250 فیلم برتر imdb به همراه معرفی و خلاصه و بررسی آنها + 23 فیلمی که حیف بود در این فهرست نباشند

مسلم است که آرای IMDB به خصوص از دید فیلم‌بین‌های حرفه‌ای فقط چیزی نسبی برای پی بردن به محبوبیت نسبی فیلم‌ها هستند. چه بسیارند فیلم‌هایی که نمره بالای 7 دارند، اما ارزش واقعی‌شان خیلی کمتر است و چه بسیارند فیلم‌هایی که آدم درمی‌ماند چرا…

در مورد این عکس‌ها فقط می‌توانیم بگوییم چیزها به نحو عجیب یا خنده‌داری، سر جای خودشان نیستند!

ما در طول زندگی آدم زیاد دیده‌ایم که سر جای خود نبوده، اما در مورد اشیا، گاهی نبودن آنها در سر جای خودشان یا کاربرد بدیع آنها برای خودش یک طنز و شگفتی می‌شود، در این سری عکس‌های می‌خواهیم تعدادی از این موارد را با هم مرور کنیم:راهی…

قسمت دیگری از عکس‌های تاریخی کمتر دیده شده: یک عکس ارزش هزار کلمه را دارد!

شاید این گفتار مشهور فرنگی‌ها که می‌گویند که یک عکس به اندازه هزار کلمه سخن می‌گوید، غلو باشد. گاهی در یک عکس فقط زیبایی می‌بینیم. گاهی هم داخل آن چیزی نیست. بدتر از همه، گاهی چون یک عکس برش محدودی از زمان و مکان است، به نوعی حاوی دروغ است…

مجموعه دیگری از عکس‌های تاریخی کمتر دیده شده را با هم مرور کنیم

هر چقدر عکس‌های تاریخی را با هم مرور کنیم، کم است. همان طور که قبلا هم نوشته بودم احتمالا بیشتر این عکس‌ها اگر در دوره خود در نشریه‌ای منتشر می‌شدند، خیلی عادی به نظر می‌رسیدند، اما حالا بعد از گذشت دهه‌ها یا حدود یک قرن، برای ما عجیب و…

خانه‌های با مبلمان‌هایی از غذاهای خوشمزه

هانسل و گرتل، نام داستانی شاه‌پریانی با منشأ آلمانی است که برادران گریم آن را ثبت کرده‌اند. این داستان ماجرای یک برادر و خواهر کوچک به نام‌های هانسل و گرتل را روایت می‌کند که پس از رها شدن در جنگل به خانه‌ای که از کیک و آب‌نبات ساخته شده…
آگهی متنی در همه صفحات

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.