نورپردازی بی‌سیم، ترکیبی از خلاقیت، هنر و تکنولوژی

7

crypsis-lighting-designboom01

استودیو‌ی انگلیسی cohda نام اختراع جالب خود را «سیستم نورپردازی کریپسیس» گذاشته است. در این سیستم، لامپ‌های فوق‌العاده نورانی LED به صورت ستاره‌های بسیار زیبا میان دو قواره شیشه قرار می‌گیرند. شیشه از کنار به برق متصل می‌شود و جریان الکتریکی بدون سیم به چراغ‌ها انتقال می‌یابد. کل یونیت می‌تواند به صورت افقی یا عمودی در هر جایی نصب شود. از این سیستم می‌توان به عنوان شیشه‌های نورانی درون ساختمان‌ها، ویترین فروشگاه‌ها، و … استفاده کرد.

crypsis-lighting-designboom02

آنچه که ستاره‌های کریپسیس را بسیار جذاب و جالب کرده، حرکت پذیری آن‌ها است. به ازای هر ستاره‌ی درون شیشه، یک ستاره‌ی آهنربایی وجود دارد که می‌توانید از بیرون شیشه به ستاره‌ی درون شیشه بچسبانید و آن را هر طور که می‌خواهید جابجا کنید. حتی می‌توانید ستاره‌ها را به هم بچسبانید و ستاره‌ی بزرگ‌تر بسازید. اگر یک ستاره را سر جایش بچرخانید نورش کم و زیاد می‌شود. برای بهتر متوجه شدن طرز کار کریپسیس، ویدئوی آن را در آپارات مشاهده کنید.

cryp

cryp1

img_2_1392330136_4bcafd7d3bcb5553e60f25a32d2c2218

img_4_1392330136_663a8c0941042ec0c23cd27d994ad7ad

img_6_1392330136_cb41abbb2a93c6c6a98462d85ff3b9a2

img_3_1392330136_638b3cfbcf3f531421a1dc73af1741d0

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

250 فیلم برتر imdb به همراه معرفی و خلاصه و بررسی آنها + 23 فیلمی که حیف بود در این فهرست نباشند

مسلم است که آرای IMDB به خصوص از دید فیلم‌بین‌های حرفه‌ای فقط چیزی نسبی برای پی بردن به محبوبیت نسبی فیلم‌ها هستند. چه بسیارند فیلم‌هایی که نمره بالای 7 دارند، اما ارزش واقعی‌شان خیلی کمتر است و چه بسیارند فیلم‌هایی که آدم درمی‌ماند چرا…

داستان واقعی اسکینر: روانشناس مشهور دهه ۱۹۴۰- آیا او واقعا دخترش را در داخل یک جعبه برای آزمایشاتش…

بوروس فردریک اسکینر معروف به بی‌اف اسکینر یک روانشناس، رفتارشناس، نویسنده، مخترع و فیلسوف اجتماعی آمریکایی بود. او در ۲۰ مارس ۱۹۰۴ در Susquehanna در پنسیلوانیا به دنیا آمد و در ۱۸ اوت ۱۹۹۰ در کمبریج، ماساچوست درگذشت.اسکینر بیشتر به خاطر…

25 آزمایش روانشناسی تاثیرگذار و به‌یادماندنی در تاریخ کدام‌ها هستند؟

تأثیرگذارترین آزمایش‌های روانشناختی در تاریخ رشته روانشناسی، یک رشته آزمایش گسترده هستند که هر یک در حیطه حوزه‌های تخصصی کوچکتر شکل گرفته‌اند. هر یک از این حوزه‌های تخصصی در طول سال‌ها با مطالعات و تحقیقات و آزمایش‌های به دقت طراحی شده،…

اگر ابرقهرمانان‌ها و شرورهای فیلم‌ها و کامیک‌ها در دوره ویکتوریا می‌زیستند!

عصر ویکتوریا دوره‌ای از تاریخ بریتانیا بود که از سال 1837 تا 1901 همزمان با سلطنت ملکه ویکتوریا بریتانیا ادامه یافت. این دوره، دوره تغییرات اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی قابل توجهی بود که نه تنها بریتانیا، بلکه سایر نقاط جهان را عمیقاً…

خودکشی دسته جمعی در دمین آلمان در پایان جنگ جهانی دوم

خودکشی دسته جمعی در دمین به رویداد غم‌انگیزی اشاره دارد که در پایان جنگ جهانی دوم در شهر دمین آلمان رخ داد. در اواخر‌آوریل و اوایل ماه مه 1945، هنگامی که نیرو‌های شوروی در حال پیشروی به سمت شهر بودند، بسیاری از ساکنان آن، از جمله زنان،…

هلند کشور لاله‌ها – توضیحات + گالری عکس زیبا

هلند به خاطر مزارع خیره‌کننده لاله‌ که گردشگران را از سرتاسر جهان جذب می‌کند، مشهور است. این مزارع به ویژه در فصل بهار، معمولاً از اواخر مارس تا اوایل اردیبهشت، سرزنده و زیبا هستند.مزارع لاله عمدتاً در منطقه‌ای به نام "Bollenstreek"…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
7 نظرات
  1. علیرضا می گوید

    هیچی نفهمیدم….

    1. مصطف ایزدی می گوید

      و البته من !

    2. mehde می گوید

      فیلمشو ببینین خیلی چیز جالبیه جون میده واسه نورپردازی و طراحی

      1. سبحان می گوید

        جالب بود و قشنگ بخصوص کلیپش.
        ولی من متوجه نشدم برق چجوری به اونا میرسه؟

  2. Farzad می گوید

    من دقیقا همین طرح رو ۴ سال پیش به جشنواره خوارزمی بردم داور های مرحله کشوری به من گفتن این طرح هیچ توجیه ساختی نداره و فقط زینتی هست و منم مثل یه پسر ١۵ ساله بی فکر به حرف اونها گوش کردم و طرح رو رها کردم البته طرح من علاوه بر لامپ، پریز رو هم شامل میشد.

    1. سبحان می گوید

      واقعا؟؟؟ جشنواره خوارزمی قبول نکرد؟ اونم چند سال پیش؟
      خوب اینم از اعمال سلیقه است دیگه

      1. Hossein Hosseini می گوید

        واقعا متاسفم. ……واسه ما جونا,بجای تشویق و حمایت ……

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.