معرفی فیلم کجا می‌روی؟ (1912)

0

کجا می‌روی؟ (1912)

با عنوان اصلی QUO VADIS؟

محصول ایتالیا (چینس).

کارگردان و فیلمنامه‌نویس: انریکو گواتزونی، بر مبنای رمانی نوشتهٔ هنریک سینکیه‌ویچ.

بازیگران: آملتو نوولی، گوستاوُ سرنا، جووانی گیتزی و بروتو کاستلانی.

سیاه و سفید و صامت.


شرح ظهور و سقوط «امپراتور نرون».

«مارکوس»، یکی از فرماندهان فاتح امپراتوری، دل به دختری مسیحی به نام «لیجا» می‌بندد. در سال 64 میلادی، «نرون» به دست خود، رُم را به آتش می‌کشد و مسیحیان را به جرم شرکت در توطئه آتش سوزی دسته‌دسته جلوی شیرها می‌اندازد. در این میان «پوپائآ»، همسر «نرون»، که به رابطهٔ «مارکوس» و «لیجا» حسادت می‌ورزد، زمینهٔ قتل آنان را فراهم می‌سازد …

بر مبنای تنها رمانِ قابل توجه (1896) نویسندهٔ لهستانی، سینکیه ویچ. فیلمی که در صنعت سینمای جهان انقلابی به وجود آورد. کمپانی چینس طی سال‌های قبل با فیلم‌های تاریخی به شهرت رسیده بود و حالا به لطف گروه کثیری از دکورسازان آزموده، بازیگران زبده، استودیوهای غول‌آسای روباز (از جمله در رُم که چهل کیلومتر مربع مساحت داشت) و رمانی که بسیار مناسبِ هنر هفتم می‌نمود، عظیم‌ترین فیلم تاریخ سینما تا به آن زمان را عرضه می‌کرد. فیلم در سراسر دنیا مورد استقبال قرار گرفت؛ حتی در امریکا که تماشاگران عادت به فیلم‌های یک یا دو حلقه‌ای و بلیت‌های ده سنتی داشتند و این‌جا با فیلمی روبه‌رو بودند که نمایش آن بیش از دو ساعت به طول می‌انجامید و قیمت بلیتش ده برابر برنامه‌های عادی سینماها بود (یکی از این تماشاگران، دیوید وارک گریفیث بود که تحت تأثیر عظمت و صحنه‌های «سه‌بُعدی» فیلم به صرافت کارگردانی آثار باشکوه خودش افتاد). در لندن، جرج پنجم و ملکه مری در سالن بیست هزار نفری آلبرت هالِ لندن به دیدار فیلم شتافتند. و در فرانسه، که همیشه به حواشی نمایش بیش از اصل کار اهمیت داده می‌شد، به آهنگسازی به نام ژاک نوگ موسیقی متنِ اریژینالی را سفارش دادند که به روایتی از صدای گروه کُری 150 نفره بهره می‌برد و می‌بایست در سالن‌های نمایش به صورت زنده اجرا می‌شد. بازسازی فیلم توسط ایتالیایی‌ها و آلمانی‌ها (در سال 1924 با هم‌کاری امیل یانینگس) شکست خورد. اما نسخهٔ امریکایی‌ها (مروین لروی، 1951) به موفقیت نسبی دست پیدا کرد. ایتالیایی‌ها نسخه‌ای نیز برای تلویزیون (فرانکو روسی، 1985)، با هم‌کاری آنتونی کویین، ساختند.

این فیلم را در یوتیوب ببینید.


هوس‌های امپراتور (به کجا می‌روی) (۱۸۹۵)این رمان دارای سه ترجمه به فارسی است.

۱- حسن شهباز انتشارات امیرکبیر (چاپ اول آن تحت عنوان هوسهای امپراتور سال ۱۳۳۳)
۲- ترجمه و اقتباس بهرام افراسیابی و تحت عنوان هوس‌های امپراتور انتشارات سخن
۳- مهدی علوی انتشارات سمیر.

همچنین این رمان در لیست ۱۰۰۱ کتاب که باید قبل از مرگ بخوانید قرار دارد.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

نوستالژی: سیر در لوازم التحریر قدیمی

لوازم التحریر زمان کودکی ما نه کیفیت لازم را داشتند (به جز استثنائاتی) و نه تنوع کافی را. خوبی‌اش این بود که ما اصلا نمی‌دانستیم که لوازم التحریر با کیفیت عالی‌تری هم وجود دارد و فاصله فقیر و غنی در مدارس آنقدرها هم زیاد نبود. یعنی تقریبا…

واقعیت دگرگون: اگر استالین یا تزارها به سبک هنر شوروری یا روس‌ها، ساختمان‌های مهم دنیا را می‌ساختند!

هنر شوروری و روس‌ها و البته خلاقیت‌ها و ظرافت‌ها و جزئیات خودش را دارد. اما در این بین ساختمان‌های زمخت عظیم زیادی هم توسط آنها ساخته شده که بیشتر ابهت و پیشتازی و قدرت را می‌خواستند بنمایانند.حالا تصور کنید که ساختمان‌های مهم دنیا را…

تجدید خاطره‌ای با وبلاگستان – اسکرین شات‌هایی از برخی از وبلاگ‌های قدیمی خوب

شبکه‌های اجتماعی وبلاگ‌ها را فرونرخیتند. دلایل فروریختن آنها بسیار بیشتر از محبوب شدن شبکه‌های اجتماعی بود:1- بسته شدن ابزارهای رایگان‌های وبلاگ‌نویسی2- نوع نوشتن وبلاگ‌نویس‌ها که هم بسیار انرژی‌بر و وقت‌گیر بود و هم به خاطر…

مشهورترین ستاره‌های هالیوود قبل از اینکه مشهور شوند (طنز!)

با میدجرنی می‌شود چهره‌ها را جوان کرد، اما تصور کنید که این کار را در مورد شخصیت‌های تخیلی فیلم‌ها انجام بدهیم و تصور کنیم آنهایی که جوانی‌شان را ندیده‌ایم، قبل از پا به سن گذاشتن چگونه بوده‌اند.یودادوایت شروتتانوس…

اگر ابرقهرمانان‌ها و شرورهای فیلم‌ها و کامیک‌ها در دوره ویکتوریا می‌زیستند!

عصر ویکتوریا دوره‌ای از تاریخ بریتانیا بود که از سال 1837 تا 1901 همزمان با سلطنت ملکه ویکتوریا بریتانیا ادامه یافت. این دوره، دوره تغییرات اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی قابل توجهی بود که نه تنها بریتانیا، بلکه سایر نقاط جهان را عمیقاً…

آیا چهره‌های مشهور، فرازمینی و بیگانه هستند؟! چرا چنین چیزهایی در شبکه‌های اجتماعی رواج می‌یابد +…

امروز صبح دوست گرانقدری ویدئویی از آنجلینا جولی را از یک صفحه اینستاگرام برای من فرستاد. در این ویدیو که ظاهرا از یک مصاحبه او انتخاب شده بود، روی چشم‌های او زوم می‌شد و این نکته القا می‌شد که چشمان او غیرطبیعی هستند و قرنیه و عنبیه او…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.